Koop je ticket(s) direct online!
 

Field Museum en de collectie

Field Museum
Bron

Het Field Museum of Natural History ( FMNH ), ook bekend als The Field Museum , is een natuurhistorisch museum in Chicago , Illinois , en is een van de grootste van dergelijke musea in de wereld. Het museum is een populair natuurhistorisch museum vanwege de omvang en de kwaliteit van zijn educatieve en wetenschappelijke programma's, en vanwege zijn uitgebreide wetenschappelijke specimen- en artefactcollecties. De permanente tentoonstellingen, die jaarlijks tot twee miljoen bezoekers trekken, omvatten fossielen, actuele culturen uit de hele wereld, en interactieve programma's die de dringende behoeften van de hedendaagse natuurbescherming aantonen. Het museum is genoemd naar zijn eerste grote weldoener, de warenhuismagnaat Marshall Field. Het museum en zijn collecties zijn voortgekomen uit de Wereldtentoonstelling van 1893 en de artefacten die op de tentoonstelling tentoongesteld werden. Het museum heeft een tijdelijk tentoonstellingsprogramma van rondreizende tentoonstellingen en van intern geproduceerde actuele tentoonstellingen. Het professionele personeel onderhoudt collecties van meer dan 24 miljoen specimens en voorwerpen die de basis vormen voor de wetenschappelijk-onderzoeksprogramma's van het museum. Deze collecties omvatten het volledige scala van de bestaande biodiversiteit, edelstenen , meteorieten, fossielen, en rijke antropologische collecties en culturele artefacten van over de hele wereld. De bibliotheek van het museum, die meer dan 275.000 boeken, tijdschriften en fotoarchieven bevat op het gebied van biologische systematiek, evolutiebiologie, geologie, archeologie, etnologie en materiële cultuur, ondersteunt de faculteit voor academisch onderzoek van het museum en de ontwikkeling van tentoonstellingen. De academische faculteit en wetenschappelijke staf houden zich bezig met veldexpedities, biodiversiteits- en cultureel onderzoek op elk continent, het opleiden van lokale en buitenlandse studenten en het beheer van de rijke collectie specimens en kunstvoorwerpen. Zij werken nauw samen met de publieke programmering van tentoonstellingen en educatieve initiatieven.

Lees meer…

Vertaalde tekst

ENField Museum of Natural History

Natuur & Natuurlijke historie  Natuur & Natuurlijke historie

Field Museum
South Lake Shore Drive 1400
IL 60605 Chicago
Illinois

Bezoekersinformatie Field Museum

Openingstijden

Maandag
9:00 – 17:00
Dinsdag
9:00 – 17:00
Woensdag
9:00 – 17:00
Donderdag
9:00 – 17:00
Vrijdag
9:00 – 17:00
Zaterdag
9:00 – 17:00
Zondag
9:00 – 17:00

Toegangsprijzen

We hebben geen informatie over de tickets & prijzen van Field Museum.

Faciliteiten

Rolstoel­toegankelijk

Locatie & Kaart

South Lake Shore Drive 1400, Chicago

Ontdek alle musea in Chicago

Tentoonstellingen

Er zijn geen tentoonstellingen in Field Museum gevonden.

Recensies van Field Museum

Er zijn 2 beoordelingen van Field Museum.

 • L
  Lynda • 10 nov. 2022

  I really enjoyed looking at all of the fascinating displays. The museum put a lot of time and thought into their presentations. The best thing about the museum (being a senior ) are the many benches to sit and rest on. There are several washrooms and an elevator. I can’t wait to go back and see what I missed.

  Vertaal naar Nederlands

  Bezocht op 9 nov. 2022

 • Geaggregeerde beoordeling

  Deze beoordeling is gebaseerd op de waardering van dit museum op verschillende andere platformen.

Schrijf een recensie

Jouw recensie helpt anderen meer te weten te komen over goede en minder goede musea. Heb je Field Museum bezocht? Schrijf dan hieronder je recensie! Lees voor het schrijven eerst de inhoudsrichtlijnen door.

Log in of maak gratis een account aan om Field Museum te beoordelen.