Koop je ticket(s) direct online!
 

USS Constitution en de collectie

USS Constitution
Bron

Sinds 1997 ligt de USS Constitution afgemeerd in de haven van Boston, specifiek in de wijk Charlestown. Dit historische schip is het hele jaar door geopend voor bezoekers, en biedt een unieke kans om een stukje Amerikaanse maritieme geschiedenis te verkennen. Het schip wordt onderhouden door 60 officieren en matrozen, die allemaal in actieve dienst zijn bij de United States Navy. Ze geven rondleidingen, onderhouden het schip, geven lezingen voor studenten en nemen deel aan officiële ceremonies.

Het USS Constitution Museum

Naast het schip zelf, is er aan de kust een privémuseum gewijd aan de geschiedenis van de USS Constitution. Dit museum biedt meer inzicht in het verleden van het schip, de bouw ervan en de verschillende missies. Het is een geweldige aanvulling op het bezoek aan het schip, waardoor bezoekers hun begrip van dit historische vaartuig kunnen verdiepen.

Onafhankelijkheidsdag 'Turn Around Cruise'

Elk jaar op 4 juli, Onafhankelijkheidsdag, vindt er een speciaal evenement plaats. Op deze dag wordt de USS Constitution gesleept voor een kleine rondvaart door de haven van Boston. Dit jaarlijkse evenement, bekend als de 'turn around cruise', trekt veel belangstelling en is een unieke kans om het schip in beweging te zien, ook al is het maar voor een korte afstand.

Lees meer…

Vertaalde tekst
ENUSS
ENUSS Constitution Museum

Geschiedenis & Antropologie  Geschiedenis & Antropologie Wetenschap & Technologie  Wetenschap & Technologie

USS Constitution
Building 22
MA 02129 Boston
Massachusetts

Bezoekersinformatie USS Constitution

Openingstijden

We hebben geen informatie over de openingstijden van USS Constitution.

Toegangsprijzen

We hebben geen informatie over de tickets & prijzen van USS Constitution.

Faciliteiten

We hebben geen informatie over de faciliteiten van USS Constitution.

Locatie & Kaart

Building 22, Boston

Ontdek alle musea in Boston

Tentoonstellingen

Er zijn geen tentoonstellingen in USS Constitution gevonden.

Recensies van USS Constitution

Er zijn 2 beoordelingen van USS Constitution.

 • M
  Mark • 14 okt 2022

  Being able to tour the USS Constitution was an amazing thing. Unfortunately the sailors stationed on the ship are there in body but not in spirit. Their Naval knowledge is lacking. In their defense most that we talked to have been in the Navy less than a year. This should be an honored duty station. It obviously is not treated that way. Secondly they sell flags that supposedly are flown on the ship. That is a complete falsehood. I purchased one and watched it being removed from a plastic bag and helped fold it. If it had been flown on the ship it would have been properly folded when it was taken down. The absolutely disgusting part of this is I was given a proclamation with the flag signed by the Commanding Officer that it had been flown on the ship. She is either oblivious as to what is going on or does not go or her rank.

  Vertaal naar Nederlands

  Bezocht op 13 okt 2022

 • Geaggregeerde beoordeling

  Deze beoordeling is gebaseerd op de waardering van dit museum op verschillende andere platformen.

Schrijf een recensie

Jouw recensie helpt anderen meer te weten te komen over goede en minder goede musea. Heb je USS Constitution bezocht? Schrijf dan hieronder je recensie! Lees voor het schrijven eerst de inhoudsrichtlijnen door.

Log in of maak gratis een account aan om USS Constitution te beoordelen.