In onderstaand overzicht worden de openingstijden voor Huis Doorn in Doorn weergegeven. Houd er rekening mee dat openingstijden op speciale dagen en feestdagen kunnen afwijken van wat hier wordt weergegeven. We raden je dan ook aan altijd de openingstijden voor je bezoek op de site van Huis Doorn te controleren.

Maandag Gesloten
Dinsdag 13:00 – 17:00
Woensdag 13:00 – 17:00
Donderdag 13:00 – 17:00
Vrijdag 13:00 – 17:00
Zaterdag 12:00 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00

Opmerkingen

Het Huis is alleen te bezichtigen door middel van een rondleiding. De rondleidingen starten meerdere keren per uur, zodat u nooit lang hoeft te wachten. De rondleiding duurt circa een uur. De laatste rondleiding start om 16.00 uur.

Tevens worden van dinsdag t/m zondag om 13.30 uur Duitstalige rondleidingen aangeboden (met uitzondering van de suppoostendagen). Engelstalige rondleidingen worden alleen op aanvraag verzorgd voor groepen vanaf zes personen.

In het Paviljoen zijn geen rondleidingen, tenzij op afspraak. U kunt hier zelf kennis nemen van de tentoonstelling ‘Tusschen twee vuren”, Nederland in de Eerste Wereldoorlog.

Suppoostendagen
Op de 1e en 3e zondag van de maand zijn er in het Huis geen rondleidingen. U kunt dan op eigen gelegenheid rondwandelen door het Huis.

WhichMuseum – made in Amsterdam

Hoe wil je je aanmelden?

We zullen nooit berichten plaatsen zonder jouw toestemming.

Aanmelden met Google

Of gebruik je e-mailadres

Heb je al een account? Log hier in!

Informatie voor musea.

×

Hoe wil je inloggen?

Inloggen met Google

Of gebruik je e-mailadres

Heb je nog geen account? Meld je aan!
Wachtwoord vergeten?

×