In onderstaand overzicht worden de openingstijden voor Huis Doorn in Doorn weergegeven. Houd er rekening mee dat openingstijden op speciale dagen en feestdagen kunnen afwijken van wat hier wordt weergegeven. We raden je dan ook aan altijd de openingstijden voor je bezoek op de site van Huis Doorn te controleren.

Maandag Gesloten
Dinsdag 13:00 – 17:00
Woensdag 13:00 – 17:00
Donderdag 13:00 – 17:00
Vrijdag 13:00 – 17:00
Zaterdag 13:00 – 17:00
Zondag 13:00 – 17:00

Opmerkingen

Het Huis is alleen te bezichtigen door middel van een rondleiding. De rondleidingen starten meerdere keren per uur, zodat u nooit lang hoeft te wachten. De rondleiding duurt circa een uur. De laatste rondleiding start om 16.00 uur.

Tevens worden van dinsdag t/m zaterdag om 13.45 uur Duitstalige rondleidingen aangeboden (met uitzondering van de suppoostendagen). Engelstalige rondleidingen worden alleen op aanvraag verzorgd voor groepen vanaf zes personen.

In het Paviljoen zijn geen rondleidingen, tenzij op afspraak. U kunt hier zelf kennis nemen van de tentoonstelling ‘Tusschen twee vuren”, Nederland in de Eerste Wereldoorlog.

Suppoostendagen
Elke zondag heeft u de gelegenheid om op eigen gelegenheid het Huis te bekijken. Op zondag zijn er geen rondleidingen. In ieder vertrek staan rondleiders klaar die al uw vragen kunnen beantwoorden. Elke 3e zondag kunt u genieten van de klanken van de pianola in de Maarschalkskamer (onder voorbehoud).

WhichMuseum – made in Amsterdam

Hoe wil je je aanmelden?

We zullen nooit berichten plaatsen zonder jouw toestemming.

Aanmelden met Google

Of gebruik je e-mailadres

Heb je al een account? Log hier in!

Informatie voor musea.

×

Hoe wil je inloggen?

Inloggen met Google

Of gebruik je e-mailadres

Heb je nog geen account? Meld je aan!
Wachtwoord vergeten?

×