Je moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken.

In het LAM beleef je verrassende schilderijen, beelden, foto’s, video’s, installaties en digitale kunst. Allemaal hebben ze iets te maken met eten, drinken of winkelen. Kennis over kunst is niet nodig, jouw ervaring staat centraal. Na afloop kun je wandelen over het mooie Landgoed Keukenhof, wegdromen bij Kasteel Keukenhof of de handen uit de mouwen steken bij de gezellige kinderboerderij. Reserveer van tevoren een kaartje.

  Deze pagina wordt beheerd door het museum

Museumtype(s)

Kunst & Design

Onderwerpen

Moderne kunst Hedendaagse kunst Kinderen Fotografie

Bezoekersinformatie

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 13:00 – 17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 13:00 – 17:00
Zaterdag 11:00 – 17:00
Zondag 11:00 – 17:00

Opmerkingen

Het LAM werkt met online kaartjes. Bestel jouw tickets op www.lamlisse.nl/tickets

Meer openingstijden

Toegangsprijzen

0 t/m 4 jaar Gratis
5 t/m 17 jaar € 5,00
18 t/m 108 jaar € 7,50

Opmerkingen

Er zijn ook gesponsorde kaarten mogelijk waarmee je kosteloos het museum kan ontdekken. Je vindt ze op de website: www.lamlisse.nl/tickets

Meer toegangsprijzen

Faciliteiten


  • Kindvriendelijk

Locatie

Keukenhof 14, Lisse, Nederland

Tentoonstellingen

Er zijn geen actuele tentoonstellingen van LAM bekend.

Alle tentoonstellingen

Recensies

Er zijn 2 beoordelingen van LAM.

maandag 2 september 2019 2 sep. 2019

Bezocht gisteren LAM Lisse. Een geweldig architectonisch (terechte winnaar van Nederlandse Architectuurprijs) hoogstandje in het prachtige park van Landgoed Keukenhof. Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen door een heel fijne ploeg publieksbegeleiders, bij een tocht langs een super gevarieerde presentatie, opgebouwd vanuit het veelomvattende thema ‘voedsel’, bijeen verzameld door Jan van de Broek, zoon van ‘grootgrutter’ Dirk van de Broek. Eén van de vele hoogtepunten is de indrukwekkende gang door/langs het gebouw waarop we werden gewezen bij het verlaten van het gebouw aan het einde van ons bezoek. Een hoge lange gang waar, als het museum gesloten is, bezoekers van het park toch alvast een goede indruk kunnen krijgen van de collectie via de lange glazen wand. Aan het einde van deze doorgang word je getrakteerd op een verfijnde en poëtische geluidssculptuur van Turnerprijs-winnaar Susan Philipsz. En dan ben je aangekomen bij een uitkijkpunt met schitterende zichtlijnen door en op de gebouw én het park. Echt een aanrader.❤️

Lees de volledige recensie

  Bezocht op zondag 1 september 2019

 Nuttige recensie  0
 
zondag 14 juli 2019 14 jul. 2019

Zo verrassend dit museum! En die aardige jonge mensen die je met veel enthousiasme vertellen over wat je ziet (of niet ziet), zo bijzonder waar vinden we dat nog. Ook Do Ho Suh stond daar ineens in de vorm van een fornuis en zo nog vele andere verbazend mooie dingen. Je wordt per keer binnengelaten dus staat niet voor 3 rijen mensen te kijken zoals in Amsterdam .Ook geschikt voor kinderen en vergeet de prachtige omgeving niet, het leek wel de tuin van Voorlinden. Allemaal naartoe!!!!

  Bezocht op zondag 14 juli 2019

 Nuttige recensie  0

Schrijf een recensie

Jouw recensie helpt anderen meer te weten te komen over goede en minder goede musea. Heb je dit museum bezocht? Schrijf dan hieronder je recensie. Lees voor het schrijven eerst de inhoudsrichtlijnen door.

WhichMuseum – made in Amsterdam

Hoe wil je je aanmelden?

We zullen nooit berichten plaatsen zonder jouw toestemming.

Aanmelden met Google

Of gebruik je e-mailadres

Heb je al een account? Log hier in!

Informatie voor musea.

×

Hoe wil je inloggen?

Inloggen met Google

Of gebruik je e-mailadres

Heb je nog geen account? Meld je aan!
Wachtwoord vergeten?

×