Van woensdag 16 september 2020 t/m zondag 27 december 2020
  Van 16 sep. 2020 t/m 27 dec. 2020
  Museum Valse kunst Vledder, Vledder

Ook dit jaar exposeren een aantal cliënten van de stichting Trajectum in de bovenzalen van Museum Valse Kunst te Vledder.
Dit is al de vijfde opeenvolgende keer dat cliënten van de locatie Hoeve Boschoord hun kunst mogen laten zien in dit museum. Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag.

Een onderdeel van de totale behandeling is het vak kunstzinnige vorming. Deze activiteit is populair bij een groot deel van de cliënten. Iets maken, daar trots op kunnen zijn, dit aan anderen te tonen of zelfs verkopen is de ultieme succeservaring. Mede om bekendheid te geven aan het werk van dit behandelcentrum, is het idee ontstaan om werk van cliënten jaarlijks in het museum ten toon te stellen. Er is grote verscheidenheid aan werkstukken die cliënten en leerkrachten graag laten zien. Ze zijn dan ook erg trots om ook dit jaar weer in het museum te mogen exposeren.

De expositie "Outsider Art" is tot eind december tijdens de normale openingstijden in Museum Valse Kunst te Vledder te zien.

museumvalsekunst.art is één van deschatkamers.nl

WhichMuseum – made in Amsterdam

Hoe wil je je aanmelden?

We zullen nooit berichten plaatsen zonder jouw toestemming.

Aanmelden met Google

Of gebruik je e-mailadres

Heb je al een account? Log hier in!

Informatie voor musea.

×

Hoe wil je inloggen?

Inloggen met Google

Of gebruik je e-mailadres

Heb je nog geen account? Meld je aan!
Wachtwoord vergeten?

×