I Amsterdam City Card

De I Amsterdam City Card geeft je toegang tot verschillende musea, attracties en activiteiten in Amsterdam. Maar de kaart is ook geldig in het omliggende gebied van Amsterdam, inclusief Haarlem, Enkhuizen, de Zaanse Schans, Volendam/Marken en het Muiderslot. Naast de toegang tot musea en attracties, stelt de I Amsterdam City Card je in staat gratis te reizen met het openbaar vervoer van GVB (bus, tram en metro).

De kaart is verkrijgbaar voor 24, 48, 72 en 96 uur. Het museumdeel van de kaart wordt bij het eerste museum- of attractiebezoek automatisch geactiveerd. Bij het eerste gebruik vaneen tram, bus of metro wordt het OV-deel automatisch geactiveerd. Elk deel is na activering afhankelijk van het type kaar 48, 72 of 96 uur geldig. De I Amsterdam city card is hier te bestellen.

I Amsterdam City Card in Zaandam

Er zijn 5 musea en attracties in Zaandam en omgeving waar I Amsterdam City Card geldig is. Deze musea en attracties worden in onderstaand overzicht weergegeven, in alfabetische volgorde. Je kunt ook een overzicht bekijken van musea in Nederland waar I Amsterdam City Card geldig is.

WhichMuseum – made in Amsterdam

Hoe wil je je aanmelden?

We zullen nooit berichten plaatsen zonder jouw toestemming.

Aanmelden met Google

Of gebruik je e-mailadres

Heb je al een account? Log hier in!

Informatie voor musea.

×

Hoe wil je inloggen?

Inloggen met Google

Of gebruik je e-mailadres

Heb je nog geen account? Meld je aan!
Wachtwoord vergeten?

×