Van dinsdag 1 mei 2018 t/m zondag 17 juni 2018
  Van 1 mei 2018 t/m 17 jun. 2018
  Museum Stadskasteel Zaltbommel, Zaltbommel
Let op: deze tentoonstelling in Museum Stadskasteel Zaltbommel is afgelopen. Bekijk het overzicht van alle tentoonstellingen in Museum Stadskasteel Zaltbommel voor actuele tentoonstellingen.

In de periode van 1 mei tot en met 17 juni exposeert Conny van der Wende in het Museumcafé van Museum Stadskasteel Zaltbommel. Haar atelier bevindt zich in Hellouw. Hier maakt ze prachtige en bijzondere mozaïeken. Inspiratie vindt ze in de natuur. Ze maakt afbeeldingen van dieren en abstracte weergaven van de kosmos.
Conny zoekt de grenzen van de mogelijkheden met mozaïek op door het medium te combineren met toegepaste techniek als verlichting en elektronisch aangedreven componenten. Het werk wordt gekenmerkt door vloeiende lijnen, overlopende kleuren en verrassende combinaties van uiteenlopende materialen.
Conny exposeert in zowel binnen- als buitenland. Ze is lid van de International Association of Contemporary Mosaists, the British Association for Modern Art, de Duitse mozaïek organisatie Domo en de Nationale Associatie voor Beeldende Kunstenaars. Ze nam deel aan de manifestatie Ravenna Mosaico.

WhichMuseum – made in Amsterdam

Hoe wil je je aanmelden?

We zullen nooit berichten plaatsen zonder jouw toestemming.

Aanmelden met Google

Of gebruik je e-mailadres

Heb je al een account? Log hier in!

Informatie voor musea.

×

Hoe wil je inloggen?

Inloggen met Google

Of gebruik je e-mailadres

Heb je nog geen account? Meld je aan!
Wachtwoord vergeten?

×