De beste musea in US virgin islands in november 2023

Dit zijn de top 10 beste musea in US virgin islands, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in US virgin islands, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in US virgin islands.

Op zoek naar de beste musea in US virgin islands? Dit zijn de beste:

 1. Fort Frederik1

  Fort Frederik

  Frederiksted
  Fort Frederik, ook bekend als Frederiksfort, is een nationaal historisch monument van de Verenigde Staten, gelegen in Frederiksted, Amerikaanse Maagdeneilanden. Het fort werd gebouwd tussen 1752 en 1760 door Denemarken-Noorwegen. Het belangrijkste doel van de bouw was om de economische belangen van de natuurlijke diepwaterhaven van Frederiksted te beschermen en piraten af te schrikken.
 2. Fort Christian Virgin Islands Museum2

  Fort Christian Virgin Islands Museum

  Charlotte Amalie
  Fort Christian is een historisch fort gelegen in Charlotte Amalie, Saint Thomas, in de Amerikaanse Maagdeneilanden. Het werd gebouwd door de Dano-Noorwegen tussen 1672 en 1680, waardoor het een van de vroegste koloniale vestigingen op het eiland is. Het fort speelde een cruciale rol in de verdediging en het bestuur tijdens de Dano-Noorse en latere Deense administratie, die duurde tot 1917 toen de eilanden werden verkocht aan de Verenigde Staten.
 3. Estate Whim Museum3

  Estate Whim Museum

  Frederiksted
  Een plantage en een huis uit de 18e eeuw documenteren de geschiedenis van de suikerplantages in het Caribisch gebied. Ze tonen artefacten uit het koloniale tijdperk.
 4. Coral World Ocean Park4

  Coral World Ocean Park

  Tutu Beach
  Coral World is een maritiem park en toeristische attractie gelegen naast Coki Beach aan de oostkant van St. Thomas, Amerikaanse Maagdeneilanden. Deze locatie biedt bezoekers de mogelijkheid om op een unieke en interactieve manier het zeeleven van de Caraïben te verkennen.
 5. Danish Customs House5

  Danish Customs House

  Christiansted
  Een geel huis in de buurt van Fort Christiansvaern. Vroeger werd hier belasting betaald. Het heeft een monumentale trap.
 6. Haagensen House Museum6

  Haagensen House Museum

  Charlotte Amalie
  Dit huis heeft een tentoonstelling van verschillende historische artefacten. Het werd opgericht door een Deen die naar Martinique kwam om een bank te leiden.
 7. 7

  French Heritage Museum

  Charlotte Amalie
  Een eerbetoon aan de Franse invloed op de Amerikaanse Maagdeneilanden. Het museum toont memorabilia, rekeningen en diverse voorwerpen.
 8. 8

  St. Croix Archaeology Museum

  Christiansted
  Dit museum is gewijd aan archaelogisch onderzoek op de Maagdeneilanden. Er worden precolumbiaanse artefacten tentoongesteld.
 9. 9

  Elaine Ione Sprauve Public Library and Museum of Cultural Arts

  Cruz Bay
  Een Caribische bibliotheek met veel boeken over St. John en zijn geschiedenis, over de Maagdeneilanden en het Caribisch gebied in het algemeen.
 10. 10

  Apothecary Hall Museum

  Christiansted
  Een apothekersmuseum gevestigd in een Deens koloniaal gebouw, nu volledig gerestaureerd. U kunt hier diverse apothekersvoorwerpen bekijken.

Alle musea in US virgin islands