Start nu je aanvraag en ontvang 50% korting* op je eerste campagne!

's Werelds grootste museumplatform

WhichMuseum is een website voor en door museum- en cultuurliefhebbers. Ons webplatform omvat meer dan 20.000 musea wereldwijd en er worden dagelijks meer en meer musea aan toegevoegd.

Wij richten ons op musea en hun tentoonstellingen en andere grote (toeristische) attracties en zijn wereldwijd het grootste platform met actuele informatie over musea wereldwijd.

Ons publiek is uniek. Vanaf het bescheiden begin in 2015 inspireren en beïnvloeden we nu maandelijks 1.000.000 wereldwijde en lokale museumbezoekers.

Start hier je vrijblijvende aanvraag en verwelkom meer bezoekers

Hoe wij kunnen helpen met de groei van museumbezoekers

Door te adverteren op WhichMuseum kun je een bijna onbeperkt potentieel aan wereldwijde of lokale bezoekers voor je museum bereiken. Je kunt ervoor kiezen om je museum direct te promoten, een bepaalde tentoonstelling te promoten of directe kaartverkoop te bevorderen via advertentiecampagnes op WhichMuseum.

Ben je op zoek naar specifieke targetingmogelijkheden, zoals het targeten van potentiële bezoekers in een bepaald land, staat, provincie of zelfs stad? Het is allemaal mogelijk via onze geografische targetingoptimalisaties, waarmee potentiële bezoekers getarget worden die geïnteresseerd zijn in een bezoek aan een specifieke regio.

Omdat WhichMuseum het toonaangevende, grootste online museumplatform is, kunnen wij als geen ander heel gericht potentiële museumbezoekers bereiken en zijn wij al preferred partner van vele andere musea. Start je aanvraag en begin met het verwelkomen van meer museumbezoekers!

Start hier je aanvraag

* Korting geldig voor aanvragen ingediend vóór 1 juni 2023.