De beste musea in Engeland in december 2023

Dit zijn de top 100 beste musea in Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Engeland, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Engeland.

Voor sommige musea in Engeland dien je wellicht een tijdslot te reserveren. Bekijk hier welke plaatsen en tickets je nu al van tevoren kunt boeken. 👉
Reserveer nu

Op zoek naar de beste musea in Engeland? Dit zijn de beste:

 1. British Museum1

  British Museum

  Londen
  British Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, geneeskunde, archieven, schone kunsten, oudheidkunde, muziek, sociale geschiedenis, munten en medailles, kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, wereldculturen en wete
 2. Tower of London2

  Tower of London

  Londen
  Tower of London is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, wapens en oorlog en sociale geschiedenis.
 3. National Gallery3

  National Gallery

  Londen
  National Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, sociale geschiedenis, godsdienst en persoonlijkheden.
 4. Victoria and Albert Museum4

  Victoria and Albert Museum

  Londen
  Victoria and Albert Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, kostuum en textiel, muziek, persoonlijkheden, archieven, podiumkunsten, design, fotografie, schone kunsten, architectuur, sociale geschiedenis, speelgoed en hobby's, wereld
 5. Buckingham Palace5

  Buckingham Palace

  Londen
  Buckingham Palace is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, architectuur, schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 6. Tower Bridge6

  Tower Bridge

  Londen
  Tower Bridge is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van rivieren en architectuur.
 7. Online korting!Churchill War Rooms7

  Churchill War Rooms

  Londen
  Churchill War Rooms is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, persoonlijkheden en sociale geschiedenis.
 8. National Railway Museum8

  National Railway Museum

  York
  National Railway Museum is een museum in York. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, wapens en oorlog, munten en medailles, persoonlijkheden, landvervoer, sociale geschiedenis, wetenschap en technologie, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten, ind
 9. Chester Zoo9

  Chester Zoo

  Upton
  We zijn op een behoud missie in Chester Zoo. En educatie is van vitaal belang voor die missie. We willen dat iedereen meer weet over de ongelooflijke fauna van de aarde - en de gevaren waarmee ze geconfronteerd worden. Dat is de sleutel tot het inspireren van meer van ons om te zorgen voor de kostba
 10. Windsor Castle10

  Windsor Castle

  Windsor
 11. York Castle Museum11

  York Castle Museum

  York
  York Castle Museum is een museum in York. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog, Muziek, Persoonlijkheden, Munten en Medailles, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Kostuum en Textiel, Speelgoed en Hobby's, Geneeskunde, Archieven, Sociale Geschiedenis, Wetenschap
 12. Shakespeare's Globe12

  Shakespeare's Globe

  Londen
  Shakespeare's Globe is een moderne replica van het theater waar sommige van Shakespeare's toneelstukken voor het eerst werden opgevoerd. Het oorspronkelijke theater werd in 1599 gebouwd door de Lord Chamberlain's Men, het toneelgezelschap van Shakespeare. Het lag ongeveer 250 meter van waar nu het G
 13. The Palace of Westminster - Houses of Parliament13

  The Palace of Westminster - Houses of Parliament

  Londen
  Het Palace of Westminster, ook bekend als de Houses of Parliament, is een belangrijk monument gelegen aan de oevers van de Theems in de Londense wijk Westminster. Dit historische gebouw dient als de zetel van het Britse parlement, waardoor het een centraal knooppunt van politieke activiteit in het Verenigd Koninkrijk is. De locatie biedt bezoekers een pittoresk uitzicht op de Theems, wat bijdraagt aan de algehele aantrekkingskracht van de site.
 14. Chatsworth House14

  Chatsworth House

  Bakewell
  Chatsworth House is een museum in Bakewell. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur en schone kunsten.
 15. Natural History Museum15

  Natural History Museum

  Londen
  Natural History Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, wetenschap en technologie, natuurwetenschappen, fotografie, persoonlijkheden en archieven.
 16. Online korting!Bath Abbey16

  Bath Abbey

  Bath
  Bath Abbey is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, oudheidkunde, archieven, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten en godsdienst.
 17. Hampton Court Palace17

  Hampton Court Palace

  East Molesey
  Hampton Court Palace is een museum in East Molesey. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten en architectuur.
 18. Blenheim Palace18

  Blenheim Palace

  Woodstock
  Blenheim Palace is een museum in Woodstock. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur en persoonlijkheden.
 19. Museum of Liverpool19

  Museum of Liverpool

  Liverpool
  Museum of Liverpool is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Kostuum en Textiel, Film en Media, Sport, Industrie, Persoonlijkheden, Podiumkunsten, Wapens en Oorlog, Muziek, Landvervoer, Geneeskunde, Sociale Geschiedenis en Speelgoed en Hobby's.
 20. The Liverpool FC Story20

  The Liverpool FC Story

  Liverpool
  In The Liverpool FC Story kunnen bezoekers de 120-jarige geschiedenis van de Liverpool Football Club ontdekken en verschillende artefacten en documenten bekijken die daarmee verband houden. Het museum bezit de Steven Gerrard Collection, een persoonlijke collectie voetbalmemorabilia en heeft alle 5 d
 21. Royal Botanic Gardens, Kew21

  Royal Botanic Gardens, Kew

  Richmond
  Royal Botanic Gardens, Kew is een museum in Richmond. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven en natuurwetenschappen.
 22. National Portrait Gallery22

  National Portrait Gallery

  Londen
  National Portrait Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, schone kunsten, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst en archieven.
 23. Dover Castle23

  Dover Castle

  Dover
  Dover Castle is een museum in Dover. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, wapens en oorlog en sociale geschiedenis.
 24. RHS Garden Bridgewater24

  RHS Garden Bridgewater

  Manchester
  RHS Garden Bridgewater is een belangrijke toevoeging aan de openbare displaytuinen van de Royal Horticultural Society. Het is gelegen in het charmante dorpje Worsley, in Salford, Greater Manchester, Engeland. Deze locatie biedt bezoekers de kans om de schoonheid van het Engelse platteland te verkennen terwijl ze genieten van de zorgvuldig ontworpen tuinruimtes.
 25. Shakespeare's Birthplace and the Shakespeare Centre25

  Shakespeare's Birthplace and the Shakespeare Centre

  Stratford-upon-Avon
  Shakespeare's Birthplace and the Shakespeare Centre is een museum in Stratford-upon-Avon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, archieven, schone kunsten, munten en medailles, sociale geschiedenis, geneeskunde, persoonlijkh
 26. Alnwick Castle26

  Alnwick Castle

  Alnwick
  Alnwick Castle is een museum in Alnwick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog, Architectuur, Schone Kunsten en Film en Media.
 27. Osborne House27

  Osborne House

  East Cowes
  Osborne House is een museum in East Cowes. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, persoonlijkheden, decoratieve en toegepaste kunst, kostuum en textiel, wapens en oorlog, schone kunsten, natuurwetenschappen en wereldculturen.
 28. The Roman Baths28

  The Roman Baths

  Bath
  The Roman Baths is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, archieven en munten en medailles.
 29. Castle Howard29

  Castle Howard

  York
  Castle Howard is een museum in York. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst, Schone Kunsten, Sociale Geschiedenis en Architectuur.
 30. Anne Hathaway's Cottage30

  Anne Hathaway's Cottage

  Stratford-upon-Avon
  Anne Hathaway's Cottage is een museum in Stratford-upon-Avon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Literatuur, Sociale Geschiedenis, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Persoonlijkheden en Kostuum en Textiel.
 31. Highclere Castle31

  Highclere Castle

  Newbury
 32. Waddesdon Manor32

  Waddesdon Manor

  Waddesdon
  Waddesdon Manor is een museum in Waddesdon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten en architectuur.
 33. SEA LIFE Weymouth33

  SEA LIFE Weymouth

  Weymouth
 34. Imperial War Museum London34

  Imperial War Museum London

  Londen
  Imperial War Museum London is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van luchtvaart, industrie, wapens en oorlog, munten en medailles, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, literatuur, schone kunsten, maritiem, archieven, persoonlijkheden en
 35. HMS Victory at Portsmouth Historic Dockyard35

  HMS Victory at Portsmouth Historic Dockyard

  Portsmouth
  HMS Victory at Portsmouth Historic Dockyard is een museum in Portsmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van maritiem, persoonlijkheden, wapens en oorlog en sociale geschiedenis.
 36. Colchester Zoo36

  Colchester Zoo

  Colchester
  Colchester Zoo, gelegen in Essex, Colchester, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1963 toen het voor het eerst werd geopend als Stanway Hall Park Zoo. De dierentuin is sindsdien gegroeid en geëvolueerd, en is een geliefde bestemming geworden voor zowel lokale bewoners als toeristen. Het biedt een unieke kans om een diverse reeks diersoorten te verkennen in een veilige en educatieve omgeving.
 37. Museum of Science and Industry37

  Museum of Science and Industry

  Manchester
  Museum of Science and Industry is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie, sociale geschiedenis, kostuum en textiel, fotografie, archieven, wetenschap en technologie, luchtvaart, landvervoer, handel en commercie, decoratieve en toegepaste kun
 38. Royal Pavilion38

  Royal Pavilion

  Brighton
  Royal Pavilion is een museum in Brighton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, sociale geschiedenis, muziek, persoonlijkheden, archieven, schone kunsten, kostuum en textiel en decoratieve en toegepaste kunst.
 39. Brunel's SS Great Britain39

  Brunel's SS Great Britain

  Bristol
  Brunel's ss Great Britain is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van handel en commercie, landvervoer, wetenschap en technologie, maritiem, industrie en sociale geschiedenis.
 40. The Wallace Collection40

  The Wallace Collection

  Londen
  The Wallace Collection is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen, archieven, decoratieve en toegepaste kunst, wapens en oorlog en schone kunsten.
 41. Beamish - The Living Museum of the North41

  Beamish - The Living Museum of the North

  Beamish
  Beamish - The Living Museum of the North is een museum in Beamish. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer, landbouw, sociale geschiedenis, kostuum en textiel, industrie, architectuur en archieven.
 42. The Arsenal Museum42

  The Arsenal Museum

  Londen
  The Arsenal Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sport.
 43. Bletchley Park43

  Bletchley Park

  Bletchley
  Bletchley Park is een museum in Bletchley. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Wetenschap en Technologie, Architectuur, Wapens en Oorlog, Persoonlijkheden en Sociale Geschiedenis.
 44. Historic Dockyard Chatham44

  Historic Dockyard Chatham

  Chatham
  Historic Dockyard Chatham is een museum in Chatham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, sociale geschiedenis, wapens en oorlog, persoonlijkheden, wetenschap en technologie, archieven, maritiem, schone kunsten en landvervoer.
 45. Manchester United Museum45

  Manchester United Museum

  Stretford
  Manchester United Museum is een museum in Stretford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sport.
 46. Salisbury Cathedral46

  Salisbury Cathedral

  Salisbury
 47. Stonehenge47

  Stonehenge

  Amesbury
  Stonehenge is een museum in Amesbury. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde.
 48. Merseyside Maritime Museum48

  Merseyside Maritime Museum

  Liverpool
  Merseyside Maritime Museum is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Landvervoer, Maritiem, Persoonlijkheden, Archieven, Schone Kunsten, Wapens en Oorlog, Kostuum en Textiel en Wereldculturen.
 49. Brooklands Museum49

  Brooklands Museum

  Weybridge
  Brooklands Museum is een museum in Weybridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer, Design, Schone Kunsten, Kostuum en Textiel, Sociale Geschiedenis, Sport, Archieven, Luchtvaart, Wapens en Oorlog, Industrie, Wetenschap en Technologie en Persoonlijkheden.
 50. The Lost Gardens of Heligan50

  The Lost Gardens of Heligan

  Pentewan
  The Lost Gardens of Heligan is een museum in Pentewan. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landbouw.
 51. The National Motor Museum51

  The National Motor Museum

  Beaulieu
  The National Motor Museum is een museum in Beaulieu. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, kostuum en textiel, landvervoer, archieven en persoonlijkheden.
 52. Ashmolean Museum52

  Ashmolean Museum

  Oxford
  Ashmolean Museum is een museum in Oxford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, decoratieve en toegepaste kunst, wereldculturen, oudheidkunde en schone kunsten.
 53. SEA LIFE Brighton53

  SEA LIFE Brighton

  Brighton
  SEA LIFE Brighton, gelegen in de levendige stad Brighton, heeft de eer het oudste nog werkende aquarium ter wereld te zijn. Het opende voor het eerst zijn deuren voor het publiek als Brighton Aquarium in 1872, en sindsdien blijft het bezoekers boeien met zijn diverse zeeleven en historische charme.
 54. Science Museum54

  Science Museum

  Londen
  Science Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie, schone kunsten, landvervoer, sociale geschiedenis, archieven, rivieren, maritiem, luchtvaart, design, wapens en oorlog, natuurwetenschappen, speelgoed en hobby's, wereldculturen, munten e
 55. World Museum55

  World Museum

  Liverpool
  World Museum is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen, decoratieve en toegepaste kunst, wetenschap en technologie, munten en medailles, persoonlijkheden, oudheidkunde, kostuum en textiel en archieven.
 56. SEA LIFE London56

  SEA LIFE London

  Londen
 57. Whitby Abbey57

  Whitby Abbey

  Whitby
  Hoog op een klif boven de badplaats Whitby liggen de stompvormige overblijfselen van Whitby Abbey. Whitby Abbey werd in 657 gesticht door St. Hilda en is in de loop der jaren een bruisende nederzetting geweest, een begraafplaats voor koningen, een woonplaats voor heiligen en inspiratiebron voor Bram
 58. RHS Garden Wisley58

  RHS Garden Wisley

  Wisley
  Wisley is het paradepaardje van de RHS en spreekt tot de verbeelding met rijk beplante borders, weelderige rozentuinen en de ultramoderne kas. Wisley werd in 1903 aan de vereniging geschonken en heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een tuin van wereldklasse. In de proefvelden worden uit d
 59. Black Country Living Museum59

  Black Country Living Museum

  Dudley
  Black Country Living Museum is een museum in Dudley. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, landvervoer, industrie, kostuum en textiel, sociale geschiedenis, wetenschap en technologie, persoonlijkheden en rivieren.
 60. Kenilworth Castle60

  Kenilworth Castle

  Kenilworth
  Kenilworth Castle and Elizabethan Garden bestaat uit ruïnes die vooral bekend zijn als het huis van Robert Dudley, de grote liefde van koningin Elizabeth I. Dudley bouwde hier een sierlijk paleis om indruk te maken op zijn koningin in 1575. Treed in de voetsporen van koningin Elizabeth I in de authe
 61. Lincoln Castle61

  Lincoln Castle

  Lincoln
  In de tijd van Normandië was Lincoln de derde stad van het koninkrijk in welvaart en belang. In 1068, twee jaar na de Slag bij Hastings, begon Willem de Veroveraar met de bouw van Lincoln Castle op een plaats die al sinds de Romeinse tijd werd bewoond. 900 jaar lang werd het kasteel gebruikt als r
 62. Leeds Castle62

  Leeds Castle

  Maidstone
  Leeds Castle is een museum in Maidstone. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis en Wapens en Oorlog.
 63. Royal Armouries63

  Royal Armouries

  Leeds
  Royal Armouries is een museum in Leeds. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog en archieven.
 64. The Mary Rose64

  The Mary Rose

  Portsmouth
  Mary Rose Museum is een museum in Portsmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, geneeskunde, wapens en oorlog, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, wetenschap en technologie, munten en medailles, muziek, maritiem, kostuum en textiel en
 65. St Michael's Mount65

  St Michael's Mount

  Marazion
  St Michael's Mount is een museum in Marazion. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, schone kunsten, wapens en oorlog, kostuum en textiel, maritiem en decoratieve en toegepaste kunst.
 66. Carisbrooke Castle66

  Carisbrooke Castle

  Newport
 67. The Courtauld Gallery67

  The Courtauld Gallery

  Londen
  The Courtauld Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, architectuur en schone kunsten.
 68. IWM Duxford68

  IWM Duxford

  Duxford
  IWM Duxford is Europa's grootste luchtvaartmuseum met meer dan 300 tentoongestelde vliegtuigen en voorwerpen. Bekijk Spitfires en Hurricanes van dichtbij, bekijk een deel van het originele vliegtuig van de gebroeders Wright, loop door de Concorde, voel u in het nauw gedreven door de afmetingen van e
 69. Coventry Transport Museum69

  Coventry Transport Museum

  Coventry
  Coventry Transport Museum is een museum in Coventry. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer en archieven.
 70. Bolton Abbey70

  Bolton Abbey

  Bolton Abbey
  Bolton Abbey ligt in het hart van de Yorkshire Dales aan de oevers van de rivier de Wharfe. Met iets minder dan 30.000 hectare prachtig landschap, meer dan 80 mijl aan wandelpaden en voldoende ruimte om rond te rennen en van de frisse lucht te genieten, is er voor alle leeftijden iets te doen. Verke
 71. Royal Air Force Museum, London71

  Royal Air Force Museum, London

  Edgware
  Royal Air Force Museum, London is een museum in Edgware. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, archieven, persoonlijkheden, kostuum en textiel, wapens en oorlog, wetenschap en technologie en luchtvaart.
 72. Treasurer's House, York72

  Treasurer's House, York

  York
  Treasurer's House, York is een museum in York. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis en persoonlijkheden.
 73. Blists Hill Victorian Town73

  Blists Hill Victorian Town

  Madeley
  Blists Hill Victorian Town is een museum in Madeley. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, archieven, kostuum en textiel, geneeskunde, landvervoer en wetenschap en technologie.
 74. The Manchester City F.C Museum and Stadium Tour74

  The Manchester City F.C Museum and Stadium Tour

  Manchester
  The Manchester City F.C Museum and Stadium Tour is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, sport en sociale geschiedenis.
 75. HMS Belfast75

  HMS Belfast

  Londen
  HMS Belfast is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog en Maritiem.
 76. Tintagel Castle76

  Tintagel Castle

  Tintagel
 77. Birmingham Museum and Art Gallery77

  Birmingham Museum and Art Gallery

  Birmingham
  Birmingham Museum and Art Gallery is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, persoonlijkheden, decoratieve en toegepaste kunst, munten en medailles, schone kunsten, oudheidkunde, wereldculturen, muziek, archieven, speelgoed en hobby's
 78. Warwick Castle78

  Warwick Castle

  Warwick
  Warwick Castle is een museum in Warwick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Architectuur en Wapens en Oorlog.
 79. The Tank Museum79

  The Tank Museum

  Bovington
  The Tank Museum is een museum in Bovington. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wetenschap en Technologie, Munten en Medailles, Landvervoer, Kostuum en Textiel, Fotografie, Sociale Geschiedenis, Persoonlijkheden, Oudheidkunde, Wapens en Oorlog, Schone Kunsten en Archieven.
 80. Fountains Abbey80

  Fountains Abbey

  Ripon
  Cisterciënzer abdij, Georgiaanse watertuin en middeleeuws hertenpark.
 81. National Football Museum81

  National Football Museum

  Manchester
  National Football Museum is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen, design, sociale geschiedenis en architectuur.
 82. Tate Britain82

  Tate Britain

  Londen
  Tate Britain is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van podiumkunsten, fotografie, schone kunsten, archieven en film en media.
 83. National Memorial Arboretum83

  National Memorial Arboretum

  Alrewas
 84. Bamburgh Castle84

  Bamburgh Castle

  Bamburgh
 85. The Fitzwilliam Museum85

  The Fitzwilliam Museum

  Cambridge
  The Fitzwilliam Museum is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, oudheidkunde, wapens en oorlog, schone kunsten en muziek.
 86. Mary Arden's Farm86

  Mary Arden's Farm

  Wilmcote
  Mary Arden's Farm is een museum in Wilmcote. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, muziek, natuurwetenschappen en landvervoer.
 87. Imperial War Museum North87

  Imperial War Museum North

  Stretford
  Imperial War Museum North is een museum in Stretford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van luchtvaart, sociale geschiedenis, wapens en oorlog en maritiem.
 88. National Coal Mining Museum for England88

  National Coal Mining Museum for England

  Wakefield
  National Coal Mining Museum for England is een museum in Wakefield. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, schone kunsten, industrie, natuurwetenschappen, wetenschap en technologie en sociale geschiedenis.
 89. Hadrian's Wall and Housesteads Fort89

  Hadrian's Wall and Housesteads Fort

  Bardon Mill
  Hadrian's Wall and Housesteads Fort is een museum in Bardon Mill. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde.
 90. Cragside90

  Cragside

  Rothbury
  Cragside is een museum in Rothbury. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, wapens en oorlog, natuurwetenschappen, maritiem, wetenschap en technologie, schone kunsten en persoonlijkheden.
 91. Birmingham Back to Backs91

  Birmingham Back to Backs

  Birmingham
  Birmingham Back to Backs is een gerestaureerd 19e-eeuws hofje van arbeiderswoningen. Het is Birmingham's laatste overgebleven hofje van rug-aan-rugwoningen. Het verhaal wordt verteld aan de hand van de ervaringen van de mensen die hier woonden en werkten en bestrijkt vier verschillende perioden, van
 92. North Yorkshire Moors Railway92

  North Yorkshire Moors Railway

  Pickering
  North Yorkshire Moors Railway is een museum in Pickering. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, landvervoer en archieven.
 93. Hever Castle and Gardens93

  Hever Castle and Gardens

  Hever
  700 jaar geschiedenis te ontdekken in dit 13e-eeuwse romantische kasteel met dubbele ommuring, ooit het ouderlijk huis van Anne Boleyn en een belangrijke collectie Tudor-portretten, fijn meubilair, wandtapijten en kunstvoorwerpen. De natuurlijke en formele tuinen omvatten Italiaanse tuinen met een p
 94. Wollaton Hall and Park94

  Wollaton Hall and Park

  Nottingham
  Wollaton Hall and Park is een museum in Nottingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Wetenschap en Technologie, Persoonlijkheden, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Sociale Geschiedenis, Schone Kunsten en Natuurwetenschappen.
 95. Kents Cavern Prehistoric Caves95

  Kents Cavern Prehistoric Caves

  Torquay
  Kents Cavern Prehistoric Caves is een museum in Torquay. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde.
 96. Wimbledon Lawn Tennis Museum96

  Wimbledon Lawn Tennis Museum

  Londen
  Wimbledon Lawn Tennis Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sport, decoratieve en toegepaste kunst, film en media, persoonlijkheden, sociale geschiedenis, schone kunsten, kostuum en textiel en fotografie.
 97. Pitt Rivers Museum97

  Pitt Rivers Museum

  Oxford
  Pitt Rivers Museum is een museum in Oxford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van fotografie, wereldculturen, kostuum en textiel, muziek, godsdienst, speelgoed en hobby's, landbouw, wapens en oorlog en oudheidkunde.
 98. The Museum of Brands98

  The Museum of Brands

  Londen
  Museum of Brands, Packaging and Advertising is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van podiumkunsten, fotografie, design, speelgoed en hobby's, kostuum en textiel, landvervoer, persoonlijkheden, sociale geschiedenis, industrie, muziek, handel en commercie,
 99. Swanage Railway99

  Swanage Railway

  Swanage
  Swanage Railway is een zes mijl lange historische spoorweg die loopt van Swanage langs Corfe Castle naar een park & ride in Norden. Het is voornamelijk een stoomtrein.
 100. Lanhydrock100

  Lanhydrock

  Bodmin
  Lanhydrock is een museum in Bodmin. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, archieven, decoratieve en toegepaste kunst en sociale geschiedenis.

Alle musea in Engeland