De beste musea in Cambridge in december 2023

Dit zijn de top 10 beste musea in Cambridge, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Cambridge, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Cambridge.

Voor sommige musea in Cambridge dien je wellicht een tijdslot te reserveren. Bekijk hier welke plaatsen en tickets je nu al van tevoren kunt boeken. 👉
Reserveer nu

Op zoek naar de beste musea in Cambridge? Dit zijn de beste:

 1. The Fitzwilliam Museum1

  The Fitzwilliam Museum

  Cambridge
  The Fitzwilliam Museum is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, oudheidkunde, wapens en oorlog, schone kunsten en muziek.
 2. Anglesey Abbey, Gardens and Lode Mill2

  Anglesey Abbey, Gardens and Lode Mill

  Cambridge
  Anglesey Abbey, Gardens and Lode Mill is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en schone kunsten.
 3. Cambridge University Botanic Garden3

  Cambridge University Botanic Garden

  Cambridge
  Cambridge University Botanic Garden is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen.
 4. Centre for Computing History4

  Centre for Computing History

  Cambridge
  Centre for Computing History is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, archieven, wetenschap en technologie en speelgoed en hobby's.
 5. The Polar Museum5

  The Polar Museum

  Cambridge
  The Polar Museum is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen, landvervoer, kostuum en textiel, film en media, sociale geschiedenis, maritiem, archieven, fotografie, munten en medailles, persoonlijkheden en wetenschap en technologie.
 6. Sedgwick Museum of Earth Sciences6

  Sedgwick Museum of Earth Sciences

  Cambridge
  Sedgwick Museum of Earth Sciences is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen.
 7. Museum of Archaeology and Anthropology7

  Museum of Archaeology and Anthropology

  Cambridge
  Museum of Archaeology and Anthropology is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen, kostuum en textiel en oudheidkunde.
 8. Cambridge Science Centre8

  Cambridge Science Centre

  Cambridge
  Maak kennis met de beste wetenschap en technologie uit Cambridge en de rest van de wereld. Cambridge Science Centre (CSC) is een onafhankelijke liefdadigheidsinstelling voor wetenschap, technologie, techniek en wiskunde. Door deze aanpak hopen wij de wetenschappelijke nieuwsgierigheid van elke bez
 9. Whipple Museum of the History of Science9

  Whipple Museum of the History of Science

  Cambridge
  Whipple Museum of the History of Science is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie.
 10. Museum of Zoology10

  Museum of Zoology

  Cambridge
  Museum of Zoology is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen.

Alle musea in Cambridge