De beste musea in Portsmouth in juni 2023

Dit zijn de top 10 beste musea in Portsmouth, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Portsmouth, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Portsmouth.

Dit zijn de beste musea in Portsmouth:

 1. HMS Victory at Portsmouth Historic Dockyard1

  HMS Victory at Portsmouth Historic Dockyard

  Portsmouth
  HMS Victory at Portsmouth Historic Dockyard is een museum in Portsmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van maritiem, persoonlijkheden, wapens en oorlog en sociale geschiedenis.
 2. The Mary Rose2

  The Mary Rose

  Portsmouth
  Mary Rose Museum is een museum in Portsmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, geneeskunde, wapens en oorlog, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, wetenschap en technologie, munten en medailles, muziek, maritiem, kostuum en textiel en
 3. HMS Warrior 18603

  HMS Warrior 1860

  Portsmouth
  De Warrior, de trots van koningin Victoria, revolutioneerde de bouw van oorlogsschepen. Aangedreven door stoom en zeilen, was ze het grootste en snelste schip van haar tijd. Haar meest radicale innovatie was haar citadel - een gepantserde doos waarin haar kanonnen waren ondergebracht.
 4. The D-Day Story4

  The D-Day Story

  Portsmouth
  D-Day Museum and Overlord Embroidery is een museum in Portsmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Kostuum en Textiel, Archieven, Landvervoer, Maritiem en Wapens en Oorlog.
 5. Royal navy Submarine Museum at Portsmouth Historic Dockyard5

  Royal navy Submarine Museum at Portsmouth Historic Dockyard

  Portsmouth
  Royal navy Submarine Museum at Portsmouth Historic Dockyard is een museum in Portsmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, schone kunsten, wapens en oorlog, kostuum en textiel, munten en medailles, persoonlijkheden, wetenschap en technologie, maritiem, sociale
 6. National Museum of the Royal Navy at Portsmouth Historic Dockyard6

  National Museum of the Royal Navy at Portsmouth Historic Dockyard

  Portsmouth
  National Museum of the Royal Navy at Portsmouth Historic Dockyard is een museum in Portsmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van fotografie, landvervoer, archieven, schone kunsten, persoonlijkheden, oudheidkunde, kostuum en textiel, wapens en oorlog, munten en medailles,
 7. HMS M.33 at Portsmouth Historic Dockyard7

  HMS M.33 at Portsmouth Historic Dockyard

  Portsmouth
 8. Royal Marines Museum8

  Royal Marines Museum

  Portsmouth
  Royal Marines Museum is een museum in Portsmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, sociale geschiedenis, wapens en oorlog, wereldculturen, landvervoer, munten en medailles, kostuum en textiel, schone kunsten, muziek en maritiem.
 9. Boathouse 4 at Portsmouth Historic Dockyard9

  Boathouse 4 at Portsmouth Historic Dockyard

  Portsmouth
 10. Southsea Castle10

  Southsea Castle

  Portsmouth
  Southsea Castle is een museum in Portsmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog.

Alle musea in Portsmouth