De beste musea in Londen in juni 2023

Dit zijn de top 100 beste musea in Londen, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Londen, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Londen.

Op zoek naar de beste musea in Londen? Dit zijn de beste:

 1. British Museum1

  British Museum

  Londen
  British Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, geneeskunde, archieven, schone kunsten, oudheidkunde, muziek, sociale geschiedenis, munten en medailles, kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, wereldculturen en wete
 2. Tower of London2

  Tower of London

  Londen
  Tower of London is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, wapens en oorlog en sociale geschiedenis.
 3. National Gallery3

  National Gallery

  Londen
  National Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, sociale geschiedenis, godsdienst en persoonlijkheden.
 4. Victoria and Albert Museum4

  Victoria and Albert Museum

  Londen
  Victoria and Albert Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, kostuum en textiel, muziek, persoonlijkheden, archieven, podiumkunsten, design, fotografie, schone kunsten, architectuur, sociale geschiedenis, speelgoed en hobby's, wereld
 5. Buckingham Palace5

  Buckingham Palace

  Londen
  Buckingham Palace is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, architectuur, schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 6. Tower Bridge6

  Tower Bridge

  Londen
  Tower Bridge is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van rivieren en architectuur.
 7. Churchill War Rooms7

  Churchill War Rooms

  Londen
  Churchill War Rooms is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, persoonlijkheden en sociale geschiedenis.
 8. Shakespeare's Globe8

  Shakespeare's Globe

  Londen
  Shakespeare's Globe is een moderne replica van het theater waar sommige van Shakespeare's toneelstukken voor het eerst werden opgevoerd. Het oorspronkelijke theater werd in 1599 gebouwd door de Lord Chamberlain's Men, het toneelgezelschap van Shakespeare. Het lag ongeveer 250 meter van waar nu het G
 9. Natural History Museum9

  Natural History Museum

  Londen
  Natural History Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, wetenschap en technologie, natuurwetenschappen, fotografie, persoonlijkheden en archieven.
 10. Royal Botanic Gardens, Kew10

  Royal Botanic Gardens, Kew

  Richmond
  Royal Botanic Gardens, Kew is een museum in Richmond. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven en natuurwetenschappen.
 11. National Portrait Gallery11

  National Portrait Gallery

  Londen
  National Portrait Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, schone kunsten, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst en archieven.
 12. Imperial War Museum London12

  Imperial War Museum London

  Londen
  Imperial War Museum London is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van luchtvaart, industrie, wapens en oorlog, munten en medailles, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, literatuur, schone kunsten, maritiem, archieven, persoonlijkheden en
 13. The Wallace Collection13

  The Wallace Collection

  Londen
  The Wallace Collection is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen, archieven, decoratieve en toegepaste kunst, wapens en oorlog en schone kunsten.
 14. The Arsenal Museum14

  The Arsenal Museum

  Londen
  The Arsenal Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sport.
 15. Science Museum15

  Science Museum

  Londen
  Science Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie, schone kunsten, landvervoer, sociale geschiedenis, archieven, rivieren, maritiem, luchtvaart, design, wapens en oorlog, natuurwetenschappen, speelgoed en hobby's, wereldculturen, munten e
 16. SEA LIFE London16

  SEA LIFE London

  Londen
 17. The Courtauld Gallery17

  The Courtauld Gallery

  Londen
  The Courtauld Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, architectuur en schone kunsten.
 18. Royal Air Force Museum, London18

  Royal Air Force Museum, London

  Edgware
  Royal Air Force Museum, London is een museum in Edgware. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, archieven, persoonlijkheden, kostuum en textiel, wapens en oorlog, wetenschap en technologie en luchtvaart.
 19. HMS Belfast19

  HMS Belfast

  Londen
  HMS Belfast is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog en Maritiem.
 20. Tate Britain20

  Tate Britain

  Londen
  Tate Britain is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van podiumkunsten, fotografie, schone kunsten, archieven en film en media.
 21. Wimbledon Lawn Tennis Museum21

  Wimbledon Lawn Tennis Museum

  Londen
  Wimbledon Lawn Tennis Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sport, decoratieve en toegepaste kunst, film en media, persoonlijkheden, sociale geschiedenis, schone kunsten, kostuum en textiel en fotografie.
 22. The Museum of Brands22

  The Museum of Brands

  Londen
  Museum of Brands, Packaging and Advertising is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van podiumkunsten, fotografie, design, speelgoed en hobby's, kostuum en textiel, landvervoer, persoonlijkheden, sociale geschiedenis, industrie, muziek, handel en commercie,
 23. London Transport Museum23

  London Transport Museum

  Londen
  London Transport Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, archieven, sociale geschiedenis, landvervoer en decoratieve en toegepaste kunst.
 24. Old Royal Naval College24

  Old Royal Naval College

  Londen
  Old Royal Naval College is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van godsdienst, maritiem, oudheidkunde en architectuur.
 25. Tate Modern25

  Tate Modern

  Londen
  Tate Modern is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, podiumkunsten, archieven, fotografie en film en media.
 26. Sir John Soane's Museum26

  Sir John Soane's Museum

  Londen
  Sir John Soane's Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog.
 27. Saatchi Gallery27

  Saatchi Gallery

  Londen
  Saatchi Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten.
 28. The Royal Mews28

  The Royal Mews

  Londen
  The Royal Mews is een rijtuig van de Britse koninklijke familie. De staatsrijtuigen en andere rijtuigen worden bewaard in The Royal Mews bij Buckingham Palace, samen met enkele paarden, samen met de modernere staatsmotorrijtuigen.
 29. The Hunterian Museum29

  The Hunterian Museum

  Londen
  The Hunterian Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, sociale geschiedenis, schone kunsten, wetenschap en technologie, natuurwetenschappen en geneeskunde.
 30. London Film Museum30

  London Film Museum

  Londen
  London Film Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Film en Media, Design, Sociale Geschiedenis en Fotografie.
 31. Museum of London Docklands31

  Museum of London Docklands

  Londen
  Museum of London Docklands is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Maritiem, Handel en Commercie, Oudheidkunde, Industrie, Wereldculturen, Wapens en Oorlog en Rivieren.
 32. National Theatre32

  National Theatre

  Londen
  National Theatre is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Podiumkunsten en Wereldculturen.
 33. Charles Dickens Museum33

  Charles Dickens Museum

  Londen
  Charles Dickens Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Literatuur, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Persoonlijkheden, Schone Kunsten en Archieven.
 34. Wellcome Collection34

  Wellcome Collection

  Londen
  Wellcome Collection is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, wetenschap en technologie, geneeskunde, schone kunsten, wapens en oorlog en natuurwetenschappen.
 35. The Geffrye Museum of the Home35

  The Geffrye Museum of the Home

  Londen
  The Geffrye Museum of the Home is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van design, sociale geschiedenis, archieven, schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 36. Eltham Palace36

  Eltham Palace

  Londen
  Eltham Palace is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten, natuurwetenschappen en architectuur.
 37. Bank of England Museum37

  Bank of England Museum

  Londen
  Bank of England Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Munten en Medailles, Sociale Geschiedenis en Architectuur.
 38. The Queen's Gallery38

  The Queen's Gallery

  Londen
  The Queen's Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog en schone kunsten.
 39. Old Operating Theatre Museum39

  Old Operating Theatre Museum

  Londen
  Old Operating Theatre Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, sociale geschiedenis, geneeskunde, natuurwetenschappen, architectuur, industrie en persoonlijkheden.
 40. Kenwood House40

  Kenwood House

  Londen
  Kenwood House is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, architectuur en decoratieve en toegepaste kunst.
 41. Kensington Palace41

  Kensington Palace

  Londen
  Kensington Palace is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst en kostuum en textiel.
 42. Leighton House Museum42

  Leighton House Museum

  Londen
  Leighton House Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst, Archieven, Architectuur en Schone Kunsten.
 43. Apsley House43

  Apsley House

  Londen
  Apsley House is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst, wapens en oorlog, munten en medailles, architectuur, sociale geschiedenis en persoonlijkheden.
 44. Household Cavalry Museum44

  Household Cavalry Museum

  Londen
  Household Cavalry Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Kostuum en Textiel, Schone Kunsten, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Wapens en Oorlog.
 45. Guards Museum45

  Guards Museum

  Londen
  Guards Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog.
 46. Horniman Museum and Gardens46

  Horniman Museum and Gardens

  Londen
  Horniman Museum and Gardens is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, fotografie, natuurwetenschappen, archieven, muziek, munten en medailles, wereldculturen, decoratieve en toegepaste kunst, oudheidkunde, wetenschap en technologie, so
 47. Down House - Home of Charles Darwin47

  Down House - Home of Charles Darwin

  Downe
  Down House - Home of Charles Darwin is een museum in Downe. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wetenschap en Technologie, Natuurwetenschappen en Persoonlijkheden.
 48. Golden Hinde48

  Golden Hinde

  Londen
  Golden Hinde is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, sociale geschiedenis en maritiem.
 49. Handel & Hendrix in London49

  Handel & Hendrix in London

  Londen
  Handel & Hendrix in London is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, podiumkunsten en muziek.
 50. Chelsea Physic Garden50

  Chelsea Physic Garden

  Londen
  Chelsea Physic Garden is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Geneeskunde en Landbouw.
 51. The Photographers' Gallery51

  The Photographers' Gallery

  Londen
  The Photographers' Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van fotografie.
 52. Grant Museum of Zoology52

  Grant Museum of Zoology

  Londen
  Het Grant Museum of Zoology is een van de oudste natuurhistorische verzamelingen in het Verenigd Koninkrijk (daterend uit 1828), en is het laatst overgebleven universitaire natuurhistorische museum in Londen. Het herbergt een gevarieerde natuurhistorische collectie van 68.000 zoölogische specimens d
 53. The Foundling Museum53

  The Foundling Museum

  Londen
  The Foundling Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten, archieven, muziek en sociale geschiedenis.
 54. Benjamin Franklin House54

  Benjamin Franklin House

  Londen
  Op Craven Street 36, waar Benjamin Franklin tussen 1757 en 1775 woonde, voerde de beroemde Amerikaanse staatsman tal van belangrijke experimenten uit, zoals het meten van de effecten van de golfstroom, het onderzoeken van de zomertijd en het uitvinden van bi-focale lenzen. In 1998 werd het huis gere
 55. Dennis Severs' House55

  Dennis Severs' House

  Londen
  Dennis Severs was een kunstenaar die in dit huis (van 1979 tot 1999) leefde zoals de bewoners in de 18e eeuw (een familie Hugenoten die zijdewevers waren) dat gedaan zouden hebben. Hij gebruikte de verbeelding van zijn bezoekers als zijn schildersdoek terwijl ze werden meegenomen op een historische
 56. Dulwich Picture Gallery56

  Dulwich Picture Gallery

  Londen
  Dulwich Picture Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten en Decoratieve en Toegepaste Kunst.
 57. Sherlock Holmes Museum57

  Sherlock Holmes Museum

  Londen
  Sherlock Holmes en Doctor John H. Watson woonden op 221b Baker Street (waar het Sherlock Holmes Museum is gevestigd) tussen 1881-1904, volgens de verhalen geschreven door Sir Arthur Conan Doyle. Het huis werd voor het laatst als logement gebruikt in 1936 en de beroemde studeerkamer op de eerste verd
 58. Wellington Arch58

  Wellington Arch

  Londen
  Wellington Arch is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, architectuur, rechtsorde en schone kunsten.
 59. Ham House and Garden59

  Ham House and Garden

  Richmond
  Ham House and Garden is een museum in Richmond. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, architectuur, schone kunsten en sociale geschiedenis.
 60. Strawberry Hill60

  Strawberry Hill

  Twickenham
  Strawberry Hill is een museum in Twickenham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Literatuur, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Architectuur en Landbouw.
 61. The Musical Museum61

  The Musical Museum

  Brentford
  Het Muziekmuseum bevat een van 's werelds meest vooraanstaande collecties zelfspelende muziekinstrumenten. Van de kleinste uurwerkmuziekdoosjes tot de 'Mighty Wurlitzer' omvat de collectie een uitgebreide reeks gesofisticeerde reproducerende piano's, orchestrions, orchestrelles, residentieorgels en
 62. World Rugby Museum62

  World Rugby Museum

  Twickenham
  World Rugby Museum is een museum in Twickenham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sport en sociale geschiedenis.
 63. Guildhall Art Gallery & London's Roman Amphitheatre63

  Guildhall Art Gallery & London's Roman Amphitheatre

  Londen
  Guildhall Art Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde en schone kunsten.
 64. Jewel Tower64

  Jewel Tower

  Londen
  Jewel Tower is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis en rechtsorde.
 65. Banqueting House65

  Banqueting House

  Londen
  Banqueting House is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en architectuur.
 66. Freud Museum London66

  Freud Museum London

  Londen
  Freud Museum London is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Persoonlijkheden, Sociale Geschiedenis, Archieven, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Schone Kunsten, Kostuum en Textiel en Oudheidkunde.
 67. Marianne North Gallery67

  Marianne North Gallery

  Richmond
  Marianne North Gallery is een museum in Richmond. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten en natuurwetenschappen.
 68. Syon House and Park68

  Syon House and Park

  Brentford
  Syon Park is al meer dan vierhonderd jaar eigendom van de familie The Duke of Northumberland en wordt nog steeds door hen beheerd en verzorgd. Het is vol pracht en praal, met prachtige schilderijen en meubilair, met misschien wel het mooiste Robert Adam interieur in het land. Omgeven door zijn eige
 69. William Morris Gallery69

  William Morris Gallery

  Londen
  William Morris Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van design, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten, literatuur, kostuum en textiel en sociale geschiedenis.
 70. Garden Museum70

  Garden Museum

  Londen
  Garden Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, architectuur, speelgoed en hobby's, persoonlijkheden, archieven, natuurwetenschappen, landbouw, sociale geschiedenis, design en maritiem.
 71. Ranger's House - The Wernher Collection71

  Ranger's House - The Wernher Collection

  Londen
  Ranger's House - The Wernher Collection is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van muziek, decoratieve en toegepaste kunst en schone kunsten.
 72. Osterley Park and House72

  Osterley Park and House

  Isleworth
  Osterley Park and House is een museum in Isleworth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, sociale geschiedenis, schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 73. Jewish Museum London73

  Jewish Museum London

  Londen
  Jewish Museum London is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van godsdienst, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, schone kunsten, kostuum en textiel, persoonlijkheden, munten en medailles en wereldculturen.
 74. The Fan Museum74

  The Fan Museum

  Londen
  The Fan Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Kostuum en Textiel, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Schone Kunsten.
 75. Kew Palace and Queen Charlotte's Cottage75

  Kew Palace and Queen Charlotte's Cottage

  Richmond
  Kew Palace and Queen Charlotte's Cottage is een museum in Richmond. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, munten en medailles, architectuur en sociale geschiedenis.
 76. The Royal Observatory - Royal Museums Greenwich76

  The Royal Observatory - Royal Museums Greenwich

  Londen
  Het Koninklijk Observatorium heeft een belangrijke rol gespeeld in de astronomische wetenschap. Het is omgevormd tot een museum waar astronomische en navigatie-instrumenten worden tentoongesteld. Bezoekers van de Royal Observatory Greenwich kunnen op de historische nulmeridiaan van de wereld staan,
 77. Cutty Sark - Royal Museums Greenwich77

  Cutty Sark - Royal Museums Greenwich

  Londen
  Cutty Sark - Royal Museums Greenwich is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen, maritiem, wetenschap en technologie, handel en commercie en sociale geschiedenis.
 78. Queen's House - Royal Museums Greenwich78

  Queen's House - Royal Museums Greenwich

  Londen
  The Queen's House is een 7e-eeuwse koninklijke villa die het eerste klassieke gebouw in Engeland was, ontworpen door de beroemde architect Inigo Jones. Het huis is beroemd om zijn kunstcollectie, waaronder werken van grote meesters als Gainsborough, Hogarth en de van de Veldes.
 79. Chiswick House and Gardens79

  Chiswick House and Gardens

  Londen
  Chiswick House and Gardens is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, architectuur en decoratieve en toegepaste kunst.
 80. The Postal Museum80

  The Postal Museum

  Londen
  The Postal Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van speelgoed en hobby's, film en media, archieven, industrie, sociale geschiedenis, wetenschap en technologie, luchtvaart, landvervoer, handel en commercie, muziek, kostuum en textiel, fotografie, d
 81. Priory Church of St Bartholomew the Great81

  Priory Church of St Bartholomew the Great

  Londen
  De oude priorijkerk van St Bartholomew the Great werd gesticht door een hoveling van Hendrik I (zoon van Willem de Veroveraar). Het is een goed voorbeeld van Normandische architectuur die de talrijke transformaties en omwentelingen die Londen de afgelopen 900 jaar heeft ondergaan, waaronder de Grote
 82. London Zoo82

  London Zoo

  Londen
  Oorspronkelijk werd de Londense dierentuin gebouwd voor wetenschappelijke doeleinden en was daarmee 's werelds oudste wetenschappelijke dierentuin toen deze in 1828 werd geopend. In 1847 werd het een openbare dierentuin en nu wordt het beschouwd als een van de meest vooruitstrevende dierentuinen in
 83. Madame Tussauds London83

  Madame Tussauds London

  Londen
  Madame Tussauds Londen is een wassenbeeldenmuseum in Londen, opgericht door wassenbeeldenbeeldhouwer Marie Tussaud. Het museum toont de wassen beelden van beroemde en historische mensen en populaire filmpersonages.
 84. London Museum of Water and Steam84

  London Museum of Water and Steam

  Brentford
  London Museum of Water and Steam is een museum in Brentford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, landvervoer en industrie.
 85. Myddelton House Gardens85

  Myddelton House Gardens

  Enfield Town
  Myddelton House Gardens, aangelegd door E.A. Bowles (1865-1954), zijn opgeknapt en bieden een indrukwekkend scala aan flora, fauna en historische artefacten. Deze tuinen hebben een Green Flag Award.
 86. Florence Nightingale Museum86

  Florence Nightingale Museum

  Londen
  Florence Nightingale Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, persoonlijkheden, geneeskunde, kostuum en textiel, schone kunsten, fotografie en wapens en oorlog.
 87. Clarence House87

  Clarence House

  Londen
  Clarence House is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Architectuur, Schone Kunsten, Design en Persoonlijkheden.
 88. Petrie Museum of Egyptian Archaeology88

  Petrie Museum of Egyptian Archaeology

  Londen
  Petrie Museum of Egyptian Archaeology is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, archieven, decoratieve en toegepaste kunst, wapens en oorlog, kostuum en textiel, persoonlijkheden, natuurwetenschappen en oudheidkunde.
 89. The Magic Circle Museum89

  The Magic Circle Museum

  Londen
  The Magic Circle Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis en archieven.
 90. Dr Johnson's House90

  Dr Johnson's House

  Londen
  Dr Johnson's House is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, literatuur, architectuur en persoonlijkheden.
 91. The Crystal91

  The Crystal

  Londen
  The Crystal in Londen is de thuisbasis van 's werelds grootste tentoonstelling over de toekomst van steden. Het werd in 2012 geopend door Siemens als een wereldwijde hub voor debat over duurzaam leven en ontwikkeling.
 92. National Army Museum92

  National Army Museum

  Londen
  National Army Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, kostuum en textiel, wapens en oorlog, munten en medailles, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten en fotografie.
 93. Red House93

  Red House

  Bexleyheath
  Red House is een museum in Bexleyheath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, architectuur, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst en design.
 94. Royal Hospital Chelsea94

  Royal Hospital Chelsea

  Londen
  Royal Hospital Chelsea is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, schone kunsten, sociale geschiedenis, wapens en oorlog en architectuur.
 95. Two Temple Place95

  Two Temple Place

  Londen
  Two Temple Place is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur.
 96. London Canal Museum96

  London Canal Museum

  Londen
  London Canal Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van handel en commercie, sociale geschiedenis, industrie, landvervoer, decoratieve en toegepaste kunst, archieven, rivieren, persoonlijkheden, kostuum en textiel en wetenschap en technologie.
 97. Fenton House and Garden97

  Fenton House and Garden

  Londen
  Fenton House and Garden is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, muziek en schone kunsten.
 98. Cartoon Museum98

  Cartoon Museum

  Londen
  Cartoon Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van design, film en media, schone kunsten, sociale geschiedenis, wapens en oorlog en literatuur.
 99. Forty Hall and Estate99

  Forty Hall and Estate

  Enfield Town
  Forty Hall and Estate is een museum in Enfield Town. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Archieven, Oudheidkunde, Munten en Medailles, Industrie, Architectuur, Natuurwetenschappen, Sociale Geschiedenis, Speelgoed en Hobby's, Wapens en Oorlog, Kostuum en Text
 100. 18 Stafford Terrace100

  18 Stafford Terrace

  Londen
  18 Stafford Terrace is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, persoonlijkheden, design, sociale geschiedenis, fotografie, decoratieve en toegepaste kunst en archieven.

Alle musea in Londen