De beste musea in Verenigde Staten in december 2023

Dit zijn de top 100 beste musea in Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Verenigde Staten, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Verenigde Staten.

Voor sommige musea in Verenigde Staten dien je wellicht een tijdslot te reserveren. Bekijk hier welke plaatsen en tickets je nu al van tevoren kunt boeken. 👉
Reserveer nu

Op zoek naar de beste musea in Verenigde Staten? Dit zijn de beste:

 1. National September 11 Memorial & Museum1

  National September 11 Memorial & Museum

  New York, NY
  Het National September 11 Memorial & Museum, ook bekend als Reflecting Absence, is een monument en museum gewijd aan de slachtoffers van de terroristische aanslagen die plaatsvonden op 11 september 2001 in New York City. Het staat als een aangrijpende herinnering aan de tragische gebeurtenissen en de levens die op die noodlottige dag verloren gingen.
 2. Empire State Building2

  Empire State Building

  New York, NY
  Het Empire State Building, een wolkenkrabber van 102 verdiepingen, is een prominent herkenningspunt in New York City. Het bevindt zich op het kruispunt van Fifth Avenue en West 34th Street. Deze iconische structuur biedt een uniek perspectief op de skyline van de stad en is een belangrijk onderdeel van het architectonisch erfgoed van New York.
 3. San Diego Zoo Safari Park3

  San Diego Zoo Safari Park

  San Diego, CA
 4. National Museum of African American History and Culture4

  National Museum of African American History and Culture

  Washington D.C., DC
  Het National Museum of African American History and Culture (NMAAHC) maakt deel uit van de Smithsonian Institution en is gelegen aan de National Mall in Washington. Het museum werd officieel opgericht in 2003, aanvankelijk bestaand als een online platform. De fysieke bouw van het museum begon in 2012 en het werd officieel geopend voor het publiek op 24 september 2016.
 5. American Museum of Natural History5

  American Museum of Natural History

  New York, NY
  Het American Museum of Natural History, ook bekend als AMNH, is gelegen in de Upper West Side van Manhattan in New York, Verenigde Staten. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een verscheidenheid aan andere attracties in de buurt, waardoor het een handige plek is voor toeristen.
 6. The Metropolitan Museum of Art6

  The Metropolitan Museum of Art

  New York, NY
  Het Metropolitan Museum of Art, in de volksmond ook wel The Met genoemd, is het grootste kunstmuseum in de Verenigde Staten. Het bevindt zich aan de oostelijke kant van Central Park in Manhattan, New York. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de stad bezoeken.
 7. Moma7

  Moma

  New York, NY
  Het Museum of Modern Art, beter bekend als MoMA, is gelegen in het hart van Midtown Manhattan, New York. Het bevindt zich op de kruising van 11 West en 53rd Street, genesteld tussen Fifth en Sixth Avenue. Deze centrale locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de stad bezoeken.
 8. Fort Stevens State Park8

  Fort Stevens State Park

  Warrenton, OR
 9. Fruitlands Museum - The Trustees of Reservations9

  Fruitlands Museum - The Trustees of Reservations

  Harvard, MA
  Het Fruitlands Museum, gelegen in Harvard, Massachusetts, is een unieke instelling die verschillende perspectieven op Amerika onderzoekt. Het bevindt zich op het terrein van de voormalige utopische gemeenschap bekend als Fruitlands. Deze gemeenschap, hoewel van korte duur, liet een significant merkteken achter op het gebied en zijn geschiedenis. Het museum biedt de mogelijkheid om deze fascinerende periode van de Amerikaanse geschiedenis te verkennen.
 10. Online korting!Gatorland Orlando10

  Gatorland Orlando

  Orlando, FL
  Gatorland, gelegen in Florida, is een themapark en wildreservaat van 110 hectare. Het werd opgericht in 1949 door Owen Godwin en blijft privé-eigendom van zijn familie. Het park is de thuisbasis van een verscheidenheid aan attracties en dieren in het wild, waardoor het een unieke bestemming is voor toeristen.
 11. Online korting!Titanic Museum Attraction11

  Titanic Museum Attraction

  Pigeon Forge, TN
  Het Titanic Museum, gelegen in Pigeon Forge, Tennessee, is een uniek tweelaags museum dat is gevormd naar de RMS Titanic. Dit onderscheidende museum opende zijn deuren voor het publiek op 8 april 2010 en biedt een unieke ervaring voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de Titanic.
 12. Niagara Falls Butterfly Conservatory12

  Niagara Falls Butterfly Conservatory

  Niagara Falls,
  Het Niagara Parks Butterfly Conservatory is een uniek vlinderhuis gelegen in Niagara Falls, Ontario, Canada. Het wordt beheerd door de Niagara Parks Commission, een organisatie die zich inzet voor het behoud en de promotie van het natuurlijke en culturele erfgoed van Niagara Falls. Het conservatorium biedt een unieke kans om een verscheidenheid aan vlindersoorten te observeren en te interactie met in een gecontroleerde omgeving.
 13. SeaWorld Orlando13

  SeaWorld Orlando

  Orlando, FL
  SeaWorld Orlando is een unieke combinatie van een themapark en een maritiem zoölogisch park. Het is gelegen in Unincorporated Orange County, Florida, dichtbij Orlando. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die het gebied van Orlando bezoeken. Het park biedt een verscheidenheid aan attracties, waaronder ritten, dierenexposities en live shows, en biedt een leuke en educatieve ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.
 14. Guggenheim Museum14

  Guggenheim Museum

  New York, NY
  Het Solomon R. Guggenheim Museum, gelegen in New York City, wordt onderhouden door de Solomon R. Guggenheim Foundation. Het museum is vernoemd naar Solomon Robert Guggenheim, de oprichter van de stichting en het museum zelf. Het maakt deel uit van het wereldwijde netwerk van musea van de Guggenheim Foundation, waaronder het Guggenheim Bilbao, het Guggenheim Hermitage Museum in Las Vegas, het Deutsche Guggenheim in Berlijn en de Peggy Guggenheim Collection in Venetië.
 15. Lion Country Safari15

  Lion Country Safari

  Loxahatchee,
  Lion Country Safari biedt een unieke ervaring waarbij bezoekers vanuit het comfort van hun eigen voertuigen wilde dieren kunnen observeren. Deze safaripark ligt gunstig in de buurt van Loxahatchee Groves in Palm Beach County, Florida, waardoor het een toegankelijke bestemming is voor toeristen in de omgeving.
 16. Central Park Zoo16

  Central Park Zoo

  New York, NY
  De Central Park Zoo, genesteld in het hart van Central Park in New York City, is een goed beheerde instelling onder de zorg van de Wildlife Conservation Society (WCS). Deze locatie biedt bezoekers een unieke kans om een diverse reeks wilde dieren te ervaren te midden van een bruisende stad.
 17. Flamingo Gardens17

  Flamingo Gardens

  Davie, FL
  Flamingo Gardens is een botanische tuin en wildreservaat dat zich uitstrekt over 60 hectare. Het is gelegen in Davie, Florida, Verenigde Staten. Deze tropische oase is de thuisbasis van een diverse reeks flora en fauna, waardoor het een unieke bestemming is voor natuurliefhebbers. De tuinen zijn tegen betaling toegankelijk voor het publiek.
 18. 9/11 Tribute Museum18

  9/11 Tribute Museum

  New York, NY
  Het 9/11 Tribute Museum, voorheen bekend als het 9/11 Tribute Center en Tribute WTC, was een unieke instelling die persoonlijke verhalen deelde van familieleden die hun dierbaren verloren, overlevenden, reddings- en herstelwerkers, vrijwilligers en inwoners van Lower Manhattan met degenen die geïnteresseerd zijn in het leren over de aanslagen van 11 september. Dit museum bood een diep persoonlijk en menselijk perspectief op de gebeurtenissen van die dag, waardoor het een belangrijke bestemming werd voor degenen die de impact van 9/11 op individuen en de gemeenschap willen begrijpen.
 19. Online korting!Intrepid Museum19

  Intrepid Museum

  New York, NY
  Het Intrepid Sea, Air & Space Museum is een unieke bestemming in New York City, waar je een kijkje kunt nemen in de Amerikaanse militaire en maritieme geschiedenis. Het museum herbergt een collectie museumschepen, wat een meeslepende ervaring biedt voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in maritieme geschiedenis en technologie.
 20. The Art Institute of Chicago20

  The Art Institute of Chicago

  Chicago, IL
  Het Art Institute of Chicago (AIC) is een museum voor beeldende kunsten gelegen op 111 South Michigan Avenue in Grant Park, Chicago. Het is een van de grootste musea in de Verenigde Staten, op de tweede plaats na het Metropolitan Museum of Art in New York. Het museum is verbonden aan de School of the Art Institute of Chicago en werd opgericht in 1879 als de Chicago Academy of Fine Arts.
 21. National Museum of American History21

  National Museum of American History

  Washington D.C., DC
  Het National Museum of American History, beheerd door de Smithsonian Institution, bevindt zich in Washington D.C., op de National Mall. Het museum werd oorspronkelijk geopend in 1964 onder de naam Museum of History and Technology, maar nam in 1980 zijn huidige naam aan.
 22. Shedd Aquarium22

  Shedd Aquarium

  Chicago, IL
  Het Shedd Aquarium is een openbaar aquarium gelegen in Chicago. Het maakt deel uit van een museumcampus net ten zuiden van Grant Park, waar ook een natuurwetenschappelijk museum en een planetarium te vinden zijn. Deze campus is een van de belangrijkste toeristische attracties in Chicago en biedt een verscheidenheid aan ervaringen voor bezoekers.
 23. Field Museum23

  Field Museum

  Chicago, IL
  Het Field Museum of Natural History, ook bekend als FMNH, is een gerenommeerd natuurhistorisch museum gelegen in Chicago. Het wordt erkend als een van de meest bezochte culturele instellingen in de Verenigde Staten, en trekt elk jaar een groot aantal bezoekers vanwege zijn uitgebreide collecties en tentoonstellingen.
 24. Boston Tea Party - Ships and Museum24

  Boston Tea Party - Ships and Museum

  Boston, MA
  De Boston Tea Party was een belangrijke gebeurtenis in de Amerikaanse geschiedenis en markeerde een keerpunt in de relatie tussen de Amerikaanse kolonisten en de Britse regering. Op 16 december 1773 voerden de kolonisten in Boston een protest uit tegen de Britse regering, dat nu bekend staat als de Boston Tea Party. Deze gebeurtenis wordt beschouwd als een van de sleutelmomenten in de vorming van de Verenigde Staten en speelde een centrale rol in de Amerikaanse Revolutie.
 25. Kennedy Space Center Visitor Complex25

  Kennedy Space Center Visitor Complex

  Merritt Island, FL
  Het Kennedy Space Center Visitor Complex is een knooppunt voor ruimteliefhebbers en toeristen. Het biedt een uitgebreid overzicht van de geschiedenis van het Amerikaanse ruimteprogramma, met tentoonstellingen van historische vliegtuigen en artefacten. Bezoekers kunnen ook genieten van twee IMAX-theaters, verschillende bustours en de Shuttle Launch Experience, een gesimuleerde ruimteattractie. Dit complex biedt een unieke kans om in de wereld van ruimteverkenning te duiken en meer te leren over de geschiedenis en toekomst ervan.
 26. Ellis Island National Museum of Immigration26

  Ellis Island National Museum of Immigration

  Jersey City, NJ
  Ellis Island, een klein eilandje genesteld in de haven van New York, vlakbij New Jersey, is een belangrijke historische locatie. De strategische ligging in het bovenste deel van de baai maakte het een cruciaal toegangspunt voor miljoenen immigranten die naar de Verenigde Staten kwamen.
 27. Uss Midway Museum27

  Uss Midway Museum

  San Diego, CA
  Het USS Midway Museum is een belangrijk historisch marinevliegdekschip museum gelegen in het centrum van San Diego, Californië op Navy Pier. Deze locatie biedt bezoekers een unieke kans om een stukje marinegeschiedenis te verkennen in het hart van een bruisende stad.
 28. San Diego Zoo28

  San Diego Zoo

  San Diego, CA
  De San Diego Zoo, genesteld in Balboa Park, San Diego, Californië, is de thuisbasis van een diverse reeks dieren in het wild. Het beschikt over een collectie van 4.000 dieren van 800 verschillende soorten, allemaal gevestigd in een bebost gebied van 40 hectare. Deze grote ruimte zorgt voor een unieke en meeslepende ervaring voor bezoekers, en biedt een kijkje in de natuurlijke habitats van deze dieren.
 29. Filoli Historic House & Garden29

  Filoli Historic House & Garden

  Woodside, CA
  Filoli is een historische villa uit het begin van de 20e eeuw die beschermd is als monument. Het beschikt over een buitengewone tuin en parkgebied dat ongeveer 2,6 km² beslaat. De villa is genesteld in de bergen tussen San José en San Francisco, in Woodside, Californië. Deze locatie biedt een serene en pittoreske omgeving voor bezoekers om te verkennen en te genieten.
 30. American Prohibition Museum30

  American Prohibition Museum

  Savannah, GA
 31. Milwaukee County Zoo31

  Milwaukee County Zoo

  Milwaukee, WI
  De Milwaukee County Zoo is de thuisbasis van een breed scala aan dieren, met 2.275 individuen van 330 verschillende soorten vanaf januari 2011. Verspreid over 81 hectare, biedt de dierentuin voldoende ruimte voor deze dieren, waarbij hun welzijn wordt gewaarborgd en bezoekers tegelijkertijd een meeslepende en educatieve ervaring wordt geboden. De diversiteit aan soorten die in de dierentuin worden gehuisvest, maakt het een fascinerende bestemming voor natuurliefhebbers.
 32. De Young Museum32

  De Young Museum

  San Francisco, CA
  Het M.H. de Young Museum is een van de twee musea in San Francisco die deel uitmaken van de overkoepelende Fine Arts Museums of San Francisco. Het andere museum is het California Palace of the Legion of Honor, gelegen in Lincoln Park. Deze twee musea bieden samen een uitgebreide ervaring van beeldende kunst in de stad.
 33. Museum of Contemporary Art33

  Museum of Contemporary Art

  Chicago, IL
  Het Museum of Contemporary Art (MCA) in Chicago, opgericht in 1967, is een van de grootste musea voor moderne en hedendaagse kunst in de Verenigde Staten. Het biedt een uitgebreid overzicht van kunst sinds 1945 en de collectie sluit grotendeels chronologisch aan op de collectie van het Art Institute of Chicago.
 34. Philadelphia Museum of Art34

  Philadelphia Museum of Art

  Philadelphia, PA
  Het Philadelphia Museum of Art, het grootste kunstmuseum in Philadelphia, is een centrum van diverse kunstcollecties uit verschillende perioden en regio's, waaronder Europa, Amerika en Azië. Het museum verwelkomt jaarlijks ongeveer 800.000 bezoekers, waardoor het een populaire bestemming is voor kunstliefhebbers en toeristen.
 35. Olana NY State Historic Site35

  Olana NY State Historic Site

  Greenport, NY
  Olana is een uniek architectonisch meesterwerk genesteld op een heuvel nabij Hudson, New York. Dit Perzische stijl kasteel werd gebouwd door de gerenommeerde Amerikaanse landschapsschilder, Frederic Edwin Church, tussen 1870 en 1891. Het unieke ontwerp en historische betekenis van het gebouw maken het een fascinerende bestemming voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in kunst, architectuur en geschiedenis.
 36. White House36

  White House

  Washington D.C., DC
  Het Witte Huis, gelegen op 1600 Pennsylvania Avenue NW, 20500 Washington D.C., dient als de officiële residentie en werkplek van de huidige president van de Verenigde Staten. Dit iconische gebouw is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis en het politieke landschap van het land, waardoor het een interessant punt is voor toeristen die Washington D.C. bezoeken.
 37. Whitney Museum of American Art37

  Whitney Museum of American Art

  New York, NY
  Het Whitney Museum of American Art, gelegen op 99 Gansevoort Street in New York, is een gerenommeerde instelling gespecialiseerd in Amerikaanse kunst uit de 20e eeuw. De collectie van het museum omvat meer dan 18.000 werken, waardoor het een belangrijke bestemming is voor kunstliefhebbers en toeristen. Het museum staat bekend om zijn focus op het tentoonstellen van het werk van levende kunstenaars en het behoud van een uitgebreide permanente collectie werken uit de eerste helft van de eeuw.
 38. Ground Zero Museum Workshop38

  Ground Zero Museum Workshop

  New York, NY
  Kom deze geweldige tentoonstelling bezoeken - bekijk de foto's, lees de verhalen en ontdek meer over die noodlottige dag. De tentoonstelling is ook geschikt voor gezinnen met kinderen - er zijn geen grafische voorstellingen van de gebeurtenissen die hen van streek zouden kunnen maken. Deze interessa
 39. California Citrus State Park Visitor Center39

  California Citrus State Park Visitor Center

  Riverside, CA
 40. Oklahoma City National Memorial & Museum40

  Oklahoma City National Memorial & Museum

  Oklahoma City, OK
  Het Oklahoma City National Memorial is een belangrijke locatie in de Verenigde Staten die eer betoont aan de slachtoffers, overlevenden, reddingswerkers en iedereen die getroffen is door de bomaanslag in Oklahoma City op 19 april 1995. Het dient als een aangrijpende herinnering aan de tragische gebeurtenis en staat symbool voor veerkracht en eenheid in het aangezicht van tegenspoed.
 41. Page Museum - La Brea Tar Pits41

  Page Museum - La Brea Tar Pits

  Los Angeles, CA
  De La Brea-teerputten is een gebied in de Amerikaanse stad Los Angeles waar asfalt vanuit de ondergrond naar de oppervlakte sijpelt. Dit unieke geologische fenomeen heeft ertoe geleid dat het gebied is aangewezen als park. De teerputten zijn een fascinerend gezicht, met het asfalt dat lijkt op te borrelen uit de grond.
 42. San Francisco Museum of Modern Art42

  San Francisco Museum of Modern Art

  San Francisco, CA
  Het San Francisco Museum of Modern Art, ook bekend als SFMOMA, is een belangrijk museum voor moderne kunst en een herkenningspunt in de stad San Francisco. Het werd opgericht in 1935, waardoor het het eerste museum aan de westkust is dat uitsluitend gewijd is aan kunst uit de 20e eeuw. Deze historische betekenis draagt bij aan de aantrekkingskracht van het museum voor toeristen die geïnteresseerd zijn in moderne kunst en de culturele geschiedenis van San Francisco.
 43. Space Center Houston43

  Space Center Houston

  Houston, TX
  Space Center Houston is een gerenommeerd wetenschapsmuseum dat fungeert als het officiële bezoekerscentrum van NASA's Johnson Space Center in Houston. Het werd in 2014 erkend als een Smithsonian Affiliate museum, waarmee het zijn status als een belangrijke instelling op het gebied van ruimteverkenning en -onderwijs verder versterkte.
 44. National WWII Museum44

  National WWII Museum

  New Orleans, LA
  Het National World War II Museum, aanvankelijk bekend als het National D-Day Museum, is een belangrijke historische locatie in het Central Business District van New Orleans, Louisiana. Het museum biedt een diepgaande kijk op de bijdragen van de Amerikaanse strijdkrachten aan de overwinning in de Tweede Wereldoorlog, met een bijzondere focus op de Slag om Normandië (Operatie Overlord).
 45. International Spy Museum45

  International Spy Museum

  Washington D.C., DC
  Het International Spy Museum is een unieke instelling die een diepgaande kijk biedt op de wereld van spionage. Als een onafhankelijk non-profit geschiedenismuseum documenteert het de ambacht, geschiedenis en hedendaagse rol van spionage. Bezoekers kunnen de grootste collectie internationale spionage-artefacten die openbaar worden tentoongesteld verkennen, wat een uitgebreid begrip biedt van de verborgen wereld van spionage.
 46. The Getty Center46

  The Getty Center

  Los Angeles, CA
  Het Getty Center, gelegen in Brentwood, een wijk in het westen van Los Angeles, fungeert als het hoofdkantoor van de J. Paul Getty Trust. Sinds 1997 herbergt het het merendeel van de collectie van het J. Paul Getty Museum. Dit maakt het een belangrijke locatie voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van een breed scala aan kunstwerken.
 47. Eric Sloane Museum47

  Eric Sloane Museum

  Kent, CT
  Het Eric Sloane Museum, voorheen bekend als het Sloane-Stanley Museum, bevindt zich in Kent, Connecticut. Het museum toont de studio en de collectie antieke handgereedschappen van Eric Sloane. Deze collecties bieden een uniek inzicht in het leven en werk van de kunstenaar, waardoor het een fascinerende bestemming is voor liefhebbers van kunst, geschiedenis en vakmanschap.
 48. Pittsburgh Botanic Garden48

  Pittsburgh Botanic Garden

  North Fayette Township, PA
  Na voltooiing zal de Pittsburgh Botanic Garden 186 hectare beslaan en een verscheidenheid aan attracties bieden. Deze omvatten 18 verschillende thematuinen, 5 bossen die verschillende biomen vertegenwoordigen, een bezoekerscentrum, een openluchtamfitheater voor voorstellingen, een tuin gewijd aan huwelijksvieringen en een botanisch onderzoekscentrum. Deze diversiteit aan kenmerken belooft een rijke en gevarieerde ervaring voor bezoekers.
 49. Betsy Ross House49

  Betsy Ross House

  Philadelphia, PA
  Het Betsy Ross House, een monument in Philadelphia, wordt verondersteld de plek te zijn waar Betsy Ross, een naaister en vlaggenmaakster, woonde toen ze naar verluidt de eerste Amerikaanse vlag naaide. Deze historische betekenis maakt het een punt van belang voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in de oorsprong van de Amerikaanse vlag.
 50. National Air and Space Museum50

  National Air and Space Museum

  Washington D.C., DC
  Het National Air and Space Museum, onderdeel van het Smithsonian Institute, herbergt de grootste collectie vliegtuigen en ruimtevaartuigen ter wereld. Dit maakt het een unieke bestemming voor mensen die geïnteresseerd zijn in luchtvaart en ruimteverkenning. De collectie van het museum omvat zowel originele objecten als reservekopieën, wat een uitgebreid overzicht biedt van de geschiedenis en technologie van de vlucht.
 51. Museum of Sex51

  Museum of Sex

  New York, NY
  Het Museum of Sex, in de volksmond bekend als MoSex, is gelegen op 233 Fifth Avenue, op de kruising van East 27th Street in Manhattan, New York City. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en centraal, waardoor het een handige stop is voor toeristen die de stad verkennen.
 52. San Francisco Zoo52

  San Francisco Zoo

  San Francisco, CA
  De San Francisco Zoo, genesteld in de zuidwestelijke hoek van San Francisco, Californië, is een uitgestrekt park van 100 hectare dat onderdak biedt aan meer dan 260 verschillende diersoorten. De dierentuin is gunstig gelegen tussen Lake Merced en de Stille Oceaan, waardoor het een schilderachtige bestemming is voor bezoekers. Het is gemakkelijk bereikbaar via de Great Highway, die langs de westelijke kant van de dierentuin loopt.
 53. Museum At Eldridge Street53

  Museum At Eldridge Street

  New York, NY
  Het Museum at Eldridge Street is niet zomaar een museum, maar ook een synagoge. Het is een unieke plek waar bezoekers meer kunnen leren over de gemeenschap van de synagoge en de hedendaagse Joodse cultuur en praktijk. Het museum is gevestigd in de Eldridge Street Synagoge zelf, wat een authentieke en meeslepende ervaring biedt voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de Joodse geschiedenis en cultuur.
 54. Natural History Museum of Los Angeles County54

  Natural History Museum of Los Angeles County

  Los Angeles, CA
  Het Natuurhistorisch Museum van Los Angeles County, gelegen in Los Angeles, Californië, is het grootste natuurhistorisch museum in het westen van de Verenigde Staten. De uitgebreide collecties omvatten bijna 35 miljoen exemplaren en artefacten die 4,5 miljard jaar geschiedenis beslaan. Deze enorme collectie biedt een uitgebreid overzicht van de natuurlijke wereld en de menselijke geschiedenis, waardoor het een fascinerende bestemming is voor toeristen die geïnteresseerd zijn in natuurgeschiedenis en cultuur.
 55. National Museum of Natural History55

  National Museum of Natural History

  Washington D.C., DC
  Het National Museum of Natural History, gelegen in de National Mall, Washington D.C., maakt deel uit van de Smithsonian Institution. Dit museum is een belangrijke bestemming voor toeristen die geïnteresseerd zijn in natuurlijke historie, met een uitgebreide collectie specimens en culturele objecten.
 56. Aquarium of the Bay56

  Aquarium of the Bay

  San Francisco, CA
  Aquarium of the Bay is een openbaar aquarium gelegen aan The Embarcadero in San Francisco, Californië. Het is een populaire bestemming voor zowel toeristen als locals, en biedt een unieke kans om het aquatische leven te verkennen dat in de baai van San Francisco en de omliggende wateren leeft.
 57. Alcatraz Island57

  Alcatraz Island

  San Francisco, CA
  Alcatraz Island, een belangrijk herkenningspunt in de Verenigde Staten, is gelegen in de baai van San Francisco. Deze locatie biedt een uniek perspectief op de skyline van de stad en de omliggende baai. Het is een geweldige plek voor fotografie en sightseeing.
 58. Rodin Museum58

  Rodin Museum

  Philadelphia, PA
  Het Rodin Museum, gelegen in Philadelphia, Pennsylvania, is een kunstmuseum dat een van de grootste collecties werken van de beroemde beeldhouwer Auguste Rodin buiten Parijs herbergt. Dit maakt het een belangrijke bestemming voor kunstliefhebbers en bewonderaars van Rodins werk.
 59. Madame Tussauds New York59

  Madame Tussauds New York

  New York, NY
  Madame Tussauds New York is een populaire toeristische attractie gelegen aan 42nd Street in de wijk Times Square in Midtown Manhattan in New York City. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en wordt omringd door andere opmerkelijke attracties, waardoor het een handige stop is voor toeristen die de stad verkennen.
 60. Zoo Atlanta60

  Zoo Atlanta

  Atlanta, GA
  Zoo Atlanta, beheerd door de Zoo and Aquarium Society, is een van de belangrijkste attracties in Atlanta. Het werd opgericht in 1889 en beslaat 16 hectare. De dierentuin is gelegen in Grant Park en trekt jaarlijks ongeveer een miljoen bezoekers. Het herbergt ongeveer 1.000 dieren van 250 soorten van over de hele wereld.
 61. Museum of Science61

  Museum of Science

  Boston, MA
  Het Museum of Science bevindt zich in de stad Boston, Massachusetts, in het noordoostelijke deel van de Verenigde Staten. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de stad of de regio bezoeken. De locatie van het museum biedt ook een unieke culturele en historische context, aangezien Boston een van de oudste steden in de Verenigde Staten is en rijk is aan geschiedenis en cultuur.
 62. Ford's Theatre62

  Ford's Theatre

  Washington D.C., DC
  Ford's Theatre staat ook bekend als de plaats van de moord op de Amerikaanse president Abraham Lincoln op 14 april 1865. Deze belangrijke gebeurtenis in de Amerikaanse geschiedenis wordt herdacht in het theater, waardoor het een plaats van groot historisch belang is. Bezoekers kunnen meer leren over deze gebeurtenis en de impact ervan op de natie door middel van verschillende tentoonstellingen en displays.
 63. United States Holocaust Memorial Museum63

  United States Holocaust Memorial Museum

  Washington D.C., DC
  Het United States Holocaust Memorial Museum, gelegen in Washington, D.C., is een nationale instelling die zich toelegt op het documenteren, presenteren en bestuderen van de geschiedenis van de Holocaust. Het dient als een indringende herinnering aan de gruweldaden die in deze periode zijn gepleegd en heeft als doel bezoekers te informeren over de gebeurtenissen en hun impact op de wereld.
 64. Liberty Bell Center64

  Liberty Bell Center

  Philadelphia, PA
  De Liberty Bell, gelegen in Philadelphia, is een belangrijk symbool van de Amerikaanse onafhankelijkheid. Het werd geluid toen de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring voor het eerst openbaar werd voorgelezen op 8 juli 1776. Deze historische gebeurtenis heeft de status van de bel als nationaal symbool van de Verenigde Staten gevestigd.
 65. Country Music Hall of Fame and Museum65

  Country Music Hall of Fame and Museum

  Nashville, TN
  Het Country Music Hall of Fame and Museum is een belangrijke instelling die zich toelegt op het bewaren en tentoonstellen van de geschiedenis van countrymuziek. Het eert de meest opmerkelijke bijdragers aan het genre, waardoor het een rijke bron van informatie is voor iedereen die geïnteresseerd is in het begrijpen van de wortels en evolutie van countrymuziek. Het museum is gevestigd in Nashville, Tennessee, een stad die bekend staat om zijn diepe verbinding met countrymuziek.
 66. Bronx Zoo66

  Bronx Zoo

  New York, NY
  De Bronx Zoo, gelegen in de wijk Bronx van New York, is een van de grootste dierentuinen in de Verenigde Staten qua oppervlakte. Het is de grootste stedelijke dierentuin van het land, met 107 hectare aan parken en naturalistische habitats die worden gescheiden door de Bronx River. Deze uitgestrekte ruimte biedt plaats aan een diverse reeks dieren en tentoonstellingen, waardoor het een unieke bestemming is voor bezoekers.
 67. Paul Revere House67

  Paul Revere House

  Boston, MA
  Het Paul Revere House, gebouwd rond 1680, diende als de woning van de Amerikaanse patriot Paul Revere tijdens de Amerikaanse Revolutie. Dit historische huis, gelegen op 19 North Square, Boston, Massachusetts, is het oudste huis in het centrum van Boston. Het is sinds 1961 een Nationaal Historisch Monument en wordt nu beheerd als een non-profit museum door de Paul Revere Memorial Association.
 68. Buffalo and Erie County Botanical Gardens68

  Buffalo and Erie County Botanical Gardens

  Buffalo, NY
  De Buffalo en Erie County Botanische Tuinen zijn een prachtige en serene locatie gelegen in South Park in Buffalo, New York. Deze locatie is niet zomaar een tuin, maar een levend museum dat een unieke mix van kunst, geschiedenis en natuur biedt. De tuinen zijn het resultaat van de gezamenlijke inspanningen van landschapsarchitect Frederick Law Olmsted, glazen huis architecten Lord & Burnham, en botanicus en plantenverkenner John F. Cowell.
 69. 69

  Wild Florida

  Kenansville,
 70. Bernice Pauahi Bishop Museum70

  Bernice Pauahi Bishop Museum

  Honolulu, HI
  Het Bernice Pauahi Bishop Museum, ook bekend als het Hawaiʻi State Museum of Natural and Cultural History, is een belangrijke instelling opgericht in 1889. Charles Reed Bishop stichtte het ter ere van zijn overleden vrouw, Prinses Bernice Pauahi Bishop, die de laatste afstammeling was van de koninklijke familie Kamehameha. Deze historische verbinding voegt een laag van diepte toe aan de culturele betekenis van het museum.
 71. Fraunces Tavern Museum71

  Fraunces Tavern Museum

  New York, NY
  Fraunces Tavern is een unieke combinatie van een restaurant en museum, gelegen in het zuidelijke deel van Manhattan, New York. Deze instelling biedt een unieke mix van geschiedenis en gastronomie, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen die een stukje van het verleden van New York willen ervaren terwijl ze genieten van een maaltijd.
 72. National Gallery of Art72

  National Gallery of Art

  Washington D.C., DC
  De National Gallery of Art (NGA) is een prominent kunstmuseum in Washington, D.C. Het bestaat uit twee gebouwen, het Oostgebouw en het Westgebouw. Beide structuren bevinden zich op de National Mall, een belangrijke locatie in de stad. Deze twee gebouwen zijn met elkaar verbonden door een ondergrondse tunnel, wat zorgt voor gemakkelijke toegang tussen de twee.
 73. Battleship Uss Iowa73

  Battleship Uss Iowa

  Los Angeles, CA
  Het Battleship USS Iowa Museum is een maritiem museum gelegen aan de haven van Los Angeles in San Pedro, Los Angeles, Californië. Deze locatie biedt bezoekers de mogelijkheid om een belangrijk stuk maritieme geschiedenis te verkennen in een levendige en bruisende havenomgeving.
 74. Miami Beach Botanical Garden74

  Miami Beach Botanical Garden

  Miami Beach, FL
  De Miami Beach Botanical Garden, opgericht in 1962, is een stedelijke groene ruimte van 2,6 hectare gelegen in Miami Beach, Florida. Deze weelderige oase biedt een rustige ontsnapping uit de bruisende stad en is een getuigenis van de inzet van de stad om haar natuurlijke schoonheid te behouden en tentoon te stellen.
 75. Ellis Island National Museum of Immigration75

  Ellis Island National Museum of Immigration

  New York, NY
  Een druk bezocht museum dat de geschiedenis van duizenden immigranten naar Amerika vertelt. Intrigerend, maar het wordt snel druk.
 76. Ellis Island National Museum of Immigration76

  Ellis Island National Museum of Immigration

  New York, NY
  Tussen 1892 en 1954 fungeerde Ellis Island als het primaire immigratie-inspectiestation voor ongeveer 12 miljoen passagiers die via de haven van New York in de Verenigde Staten aankwamen. Deze immigranten werden zowel juridisch als medisch geïnspecteerd, wat een belangrijk hoofdstuk markeert in de geschiedenis van de Amerikaanse immigratie. Vandaag de dag is het Immigratiemuseum op het eiland gewijd aan het bewaren van deze geschiedenis en de verhalen van degenen die door zijn deuren zijn gegaan.
 77. Phillip & Patricia Frost Museum of Science77

  Phillip & Patricia Frost Museum of Science

  Miami, FL
 78. Iolani Palace78

  Iolani Palace

  Honolulu, HI
  Het 'Iolani Paleis is een belangrijk monument gelegen in het kapitool district van het centrum van Honolulu, in de staat Hawaii, Verenigde Staten. Het is een uniek stuk van de Amerikaanse geschiedenis, als het enige koninklijke paleis dat gebruikt werd als officiële residentie door een regerende monarch in de Verenigde Staten. De locatie in het hart van Honolulu maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen.
 79. Glazer Children's Museum79

  Glazer Children's Museum

  Tampa, FL
  Het Glazer Children's Museum is een non-profit instelling in het hart van het centrum van Tampa, Florida. Het is gunstig gelegen naast het Tampa Museum of Art en Curtis Hixon Park, en ligt ook naast de Tampa Riverwalk. Dit museum maakt deel uit van het Waterfront Arts District, waardoor het een belangrijk onderdeel is van het culturele landschap van de stad.
 80. Woodland Park Zoo80

  Woodland Park Zoo

  Seattle, WA
  De Woodland Park Zoo is een organisatie voor natuurbehoud en een dierentuin gelegen in de wijk Phinney Ridge in Seattle, Washington, VS. Het is een ontvanger van talrijke prijzen in meerdere categorieën. De dierentuin maakt deel uit van de westelijke helft van Woodland Park en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oprichting op het landgoed van Guy C. Phinney, een in Canada geboren zaagmolen eigenaar en vastgoedontwikkelaar.
 81. Exploratorium81

  Exploratorium

  San Francisco, CA
  Het Exploratorium is een museum voor wetenschap, technologie en kunst in San Francisco, Verenigde Staten. Het wordt gekarakteriseerd als een 'speeltuin van een gekke wetenschapper, een wetenschappelijk pretpark en een experimenteel laboratorium, allemaal in één.' De participatieve aard van zijn tentoonstellingen en zijn zelfidentificatie als een centrum voor informeel leren heeft ertoe geleid dat het wordt aangehaald als het prototype voor participatieve musea wereldwijd.
 82. Online korting!New England Aquarium82

  New England Aquarium

  Boston, MA
  Het New England Aquarium, gelegen in Boston, Massachusetts, is een uitgebreide maritieme tentoonstelling die niet alleen een verscheidenheid aan waterleven huisvest, maar ook het Simons IMAX Theatre en de New England Aquarium Whale Watch omvat. De Whale Watch is geopend van april tot november en biedt bezoekers de unieke kans om deze majestueuze wezens in hun natuurlijke habitat te observeren.
 83. Philadelphia Zoo83

  Philadelphia Zoo

  Philadelphia, PA
  De Philadelphia Zoo, gelegen in de stad Philadelphia, Pennsylvania, aan de westelijke oever van de Schuylkill-rivier, heeft de eer het eerste dierentuin in de Verenigde Staten te zijn. Deze historische betekenis draagt bij aan de charme en aantrekkingskracht van de dierentuin, waardoor het een opmerkelijke bestemming is voor toeristen die de stad bezoeken.
 84. Legion of Honor84

  Legion of Honor

  San Francisco, CA
  Het Legioen van Eer, oorspronkelijk bekend als het California Palace of the Legion of Honor, is een Amerikaans kunstmuseum dat werd ingehuldigd in 1924. Het bevindt zich in de stad San Francisco, Californië. Dit museum maakt deel uit van de Fine Arts Museums van San Francisco en is een belangrijk cultureel herkenningspunt in de stad.
 85. Online korting!San Antonio Zoo and Aquarium85

  San Antonio Zoo and Aquarium

  San Antonio, TX
  De San Antonio Zoo, gelegen in de stad San Antonio, Texas, is lid van de Association of Zoos and Aquariums (AZA). Dit lidmaatschap geeft aan dat de dierentuin voldoet aan de hoogste normen van dierenverzorging en zich inzet voor natuurbehoud, educatie, wetenschap en recreatieve uitmuntendheid.
 86. Online korting!Georgia Aquarium86

  Georgia Aquarium

  Atlanta, GA
  Het Georgia Aquarium, gelegen in Atlanta, Georgia, VS, had tot 2012 de titel van het grootste aquarium ter wereld. Het beschikt over meer dan 30.000 kubieke meter zout en zoet water, wat een diverse omgeving biedt voor een breed scala aan aquatische soorten. Deze indrukwekkende grootte en variëteit maken het een unieke bestemming voor toeristen die geïnteresseerd zijn in het zeeleven.
 87. Online korting!
  87

  SeaQuest Woodbridge

  Woodbridge,
 88. Maritime Museum of San Diego88

  Maritime Museum of San Diego

  San Diego, CA
  Het Maritiem Museum van San Diego, opgericht in 1948, herbergt een van de grootste collecties historische zeeschepen in de Verenigde Staten. Deze collectie biedt een uniek inzicht in de maritieme geschiedenis van het land en biedt bezoekers de mogelijkheid om een verscheidenheid aan historische schepen te verkennen.
 89. Sawgrass Recreation Park89

  Sawgrass Recreation Park

  Fort Lauderdale, FL
 90. Online korting!Aquarium of the Pacific90

  Aquarium of the Pacific

  Long Beach, CA
  Het Aquarium of the Pacific, voorheen bekend als het Pacific Long Beach Aquarium, is een aanzienlijk aquarium dat 5 hectare beslaat. Het is gelegen in de schilderachtige Rainbow Harbor in Long Beach, Californië. Deze locatie biedt bezoekers een unieke kans om een breed scala aan zeeleven te verkennen in een ruime en goed onderhouden omgeving.
 91. Vizcaya Museum and Gardens91

  Vizcaya Museum and Gardens

  Miami, FL
  Het Vizcaya Museum en de Tuinen, ook bekend als La Villa Vizcaya, is een prachtige weergave van een 16e-eeuwse Noord-Italiaanse villa. Het werd gebouwd door zakenman James Deering als zijn winterresidentie. Het architectonische ontwerp en de esthetische aantrekkingskracht van de villa maken het een fascinerende plek om te bezoeken voor diegenen die geïnteresseerd zijn in architectuur, geschiedenis en kunst.
 92. Museum of the City of New York92

  Museum of the City of New York

  New York, NY
  Het Museum van de Stad New York, opgericht in 1923, is gewijd aan het tonen van de geschiedenis van New York City en haar inwoners. Het biedt een uitgebreide kijk op het verleden van de stad, en biedt bezoekers de kans om de evolutie van de stad en haar diverse bevolking door de jaren heen te begrijpen.
 93. Bunker Hill Monument93

  Bunker Hill Monument

  Boston, MA
  Het Bunker Hill Monument is een belangrijke historische locatie gelegen op Breed's Hill, in de stad Charlestown, nu een wijk van Boston, Massachusetts. Deze 67 meter hoge obelisk herdenkt de Slag bij Bunker Hill, een cruciaal evenement in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. Ondanks de naam vond het merendeel van de strijd plaats op Breed's Hill, niet op Bunker Hill.
 94. Online korting!Zoo Miami94

  Zoo Miami

  Country Walk, FL
  Zoo Miami, ook bekend als Miami-Dade Zoological Park and Gardens, is een prominente dierentuin gelegen in de stad Miami in Zuid-Florida, VS. Het is een lid van de Association of Zoos and Aquariums (AZA) en is de thuisbasis van meer dan 3.000 dieren die meer dan 500 verschillende soorten vertegenwoordigen. De geschiedenis van de dierentuin gaat terug tot 1948 toen de eerste dierententoonstellingen begonnen in de toenmalige Crandon Park Zoo op Key Biscayne Island voor de kust van Miami.
 95. Staatsburgh State Historic Site95

  Staatsburgh State Historic Site

  Staatsburg, NY
  De Staatsburgh State Historic Site is een bewaard gebleven Beaux-Arts herenhuis gelegen in het gehucht Staatsburg, Dutchess County, New York. Het herenhuis werd ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau McKim, Mead en White. De site omvat ook het omliggende landschap, waardoor bezoekers een kijkje krijgen in de grandeur van de Gilded Age.
 96. National Constitution Center96

  National Constitution Center

  Philadelphia, PA
  Het National Constitution Center, gelegen aan de Independence Mall in Philadelphia, Pennsylvania, is een non-profit instelling gewijd aan de studie van de Amerikaanse grondwet. Dit interactieve museum fungeert als een nationale stadshal, waar een verscheidenheid aan openbare discussies en grondwetgerelateerde evenementen worden gehouden. Het bevindt zich in wat vaak 'de meest historische vierkante mijl van Amerika' wordt genoemd vanwege de nabijheid van andere belangrijke locaties zoals Independence Hall en de Liberty Bell.
 97. Online korting!California Academy of Sciences97

  California Academy of Sciences

  San Francisco, CA
  De California Academy of Sciences, gelegen in Golden Gate Park, San Francisco, Californië, is een unieke combinatie van een wetenschapsacademie en een natuurhistorisch museum. Het beschikt over een planetarium, een kunstmatig regenwoud en een groot aquatisch gebied. Deze combinatie van kenmerken biedt bezoekers een diverse en uitgebreide ervaring, waardoor ze verschillende aspecten van natuurgeschiedenis en wetenschap op één plek kunnen verkennen.
 98. Smithsonian Institution Building98

  Smithsonian Institution Building

  Washington D.C., DC
  Het Smithsonian Castle, ook bekend als het Smithsonian Institution Building, is een prominent gebouw gelegen op de National Mall in Washington D.C., Verenigde Staten. Het bevindt zich achter het National Museum of African Art, waardoor het een centraal punt van interesse is voor bezoekers die het gebied verkennen. De unieke architectuur en historische betekenis van het gebouw dragen bij aan zijn aantrekkingskracht.
 99. The Montgomery Place Campus - Bard College99

  The Montgomery Place Campus - Bard College

  Red Hook, NY
  Montgomery Place, momenteel erkend als Bard College The Montgomery Place Campus, is een historisch landgoed uit de vroege 19e eeuw gelegen nabij Barrytown, New York. Dit landgoed is geëerd met de benaming van een Nationaal Historisch Monument en draagt ook bij aan het Hudson River Historisch District. Het landgoed weerspiegelt de architecturale smaken van de post-revolutionaire generatie van welgestelde grondbezitters, met invloeden van Franse trends in woningontwerp.
 100. Clermont State Historic Site100

  Clermont State Historic Site

  Red Hook, NY
  De Clermont State Historic Site, ook bekend als het Clermont landgoed, het Clermont Manor of gewoon Clermont, is een erkende New York State Historic Site. Het bevindt zich in het zuidwesten van Columbia County, New York, Verenigde Staten. Deze site is belangrijk omdat het het voormalige landgoed was van de familie Livingston, die er meer dan zeven generaties lang woonde, verspreid over meer dan twee eeuwen.

Alle musea in Verenigde Staten