De beste musea in San Antonio in september 2023

Dit zijn de top 20 beste musea in San Antonio, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in San Antonio, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in San Antonio.

Voor sommige musea in San Antonio dien je wellicht een tijdslot te reserveren. Bekijk hier welke plaatsen en tickets je nu al van tevoren kunt boeken. 👉
Reserveer nu

Op zoek naar de beste musea in San Antonio? Dit zijn de beste:

 1. Online korting!San Antonio Zoo and Aquarium1

  San Antonio Zoo and Aquarium

  San Antonio, TX
  De San Antonio Zoo, gelegen in de stad San Antonio, Texas, is lid van de Association of Zoos and Aquariums (AZA). Dit lidmaatschap geeft aan dat de dierentuin voldoet aan de hoogste normen van dierenverzorging en zich inzet voor natuurbehoud, educatie, wetenschap en recreatieve uitmuntendheid.
 2. The Alamo2

  The Alamo

  San Antonio, TX
  Het Alamo, gelegen in San Antonio, Texas, is een fort dat oorspronkelijk een missiestation was. Het werd beroemd door de Slag om Alamo die plaatsvond tijdens de Texaanse Onafhankelijkheidsoorlog in 1835/1836. Deze historische gebeurtenis is een belangrijk onderdeel van de Amerikaanse geschiedenis en is een belangrijke attractie voor diegenen die meer willen leren over het verleden.
 3. 3

  San Antonio Aquarium

  San Antonio, TX
  Het San Antonio Aquarium, gelegen in San Antonio, Texas, is een winstgevend etablissement. Het wordt beheerd en geëxploiteerd door Crysty Covino. Het aquarium biedt een verscheidenheid aan interactieve tentoonstellingen waar bezoekers de dieren mogen aanraken, wat een unieke en boeiende ervaring biedt.
 4. Buckhorn Saloon and Museum4

  Buckhorn Saloon and Museum

  San Antonio, TX
  Deze plek combineert amusement, museum, drinken en dineren - tja, het is tenslotte een saloon!
 5. Blue Star Contemporary Art Center5

  Blue Star Contemporary Art Center

  San Antonio, TX
  Blue Star Contemporary is een non-profit hedendaagse kunstinstelling gevestigd in San Antonio, Texas. De instelling werd opgericht door een groep kunstenaars in 1986, na het succes van de Blue Star Exhibition. Deze geschiedenis biedt een rijke achtergrond voor de instelling en haar toewijding aan hedendaagse kunst.
 6. Natural Bridge Wildlife Ranch6

  Natural Bridge Wildlife Ranch

  San Antonio, TX
  Natural Bridge Wildlife Ranch is een unieke bestemming in Texas, die zowel als ranch als wildreservaat fungeert. Deze combinatie biedt bezoekers de kans om de natuurlijke schoonheid van Texas te ervaren en tegelijkertijd van dichtbij kennis te maken met een verscheidenheid aan diersoorten.
 7. Spanish Governor's Palace7

  Spanish Governor's Palace

  San Antonio, TX
  Het Spaanse Gouverneurspaleis, gelegen in het centrum van San Antonio, is een historisch adobe uit de Spaanse Texas-periode. Dit monument is het laatste zichtbare spoor van het 18e-eeuwse koloniale Presidio San Antonio de Béxar-complex en is het enige overgebleven voorbeeld in Texas van een aristocratische 18e-eeuwse Spaanse koloniale residentie in de stad.
 8. Casa Navarro State Historical Site8

  Casa Navarro State Historical Site

  San Antonio, TX
  Casa Navarro is een belangrijke historische locatie in San Antonio, Texas. Het was oorspronkelijk de residentie van José Antonio Navarro, een Texas patriot, rancher, koopman, en een vooraanstaand voorvechter van Tejano rechten. Navarro was een van de slechts twee in Texas geboren Texanen die de Texas Declaration of Independence ondertekenden. Deze locatie biedt een uniek inzicht in het leven en de tijden van een van de meest invloedrijke figuren van Texas.
 9. San Antonio Museum of Art9

  San Antonio Museum of Art

  San Antonio, TX
  Het San Antonio Museum of Art, ook bekend als SAMA, bevindt zich in het centrum van San Antonio, Texas. Het museum is gehuisvest in de historische voormalige Lone Star Brewery, een belangrijk herkenningspunt in de stad. Deze locatie voegt een unieke charme toe aan het museum, waar geschiedenis en kunst samenkomen in één ruimte.
 10. Fort Sam Houston10

  Fort Sam Houston

  San Antonio, TX
  Fort Sam Houston is een belangrijke basis van het Amerikaanse leger gelegen in San Antonio, Texas. De basis is vernoemd naar Sam Houston, die de eerste president was van de Republiek Texas. Deze historische connectie voegt een laag van culturele betekenis toe aan de basis, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen die geïnteresseerd zijn in zowel militaire als Texaanse geschiedenis.
 11. Ripley's Believe It Or Not!11

  Ripley's Believe It Or Not!

  San Antonio, TX
 12. 12

  Mexican Cultural Institute

  San Antonio, TX
  Hier wordt de Mexicaanse cultuur bevorderd en worden Amerikanen en Mexicanen met elkaar in contact gebracht. Er worden kunst, concerten, films enz. georganiseerd.
 13. McNay Art Museum13

  McNay Art Museum

  San Antonio, TX
  Het McNay Art Museum, opgericht in 1954, heeft de eer het eerste moderne kunstmuseum in Texas te zijn. Gelegen in San Antonio, is het museum een getuigenis van de rijke culturele geschiedenis van de staat en haar inzet voor het behoud en de promotie van moderne kunst.
 14. Institute of Texan Cultures14

  Institute of Texan Cultures

  San Antonio, TX
  Het Institute of Texan Cultures (ITC), beheerd door de University of Texas at San Antonio (UTSA), is een museum en bibliotheek gelegen in het Texas Pavilion in HemisFair Park in het centrum van San Antonio, Texas. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een rijke culturele ervaring voor bezoekers.
 15. 15

  Sea Life San Antonio

  San Antonio, TX
 16. 16

  Louis Tussaud’s Waxworks

  San Antonio, TX
 17. 17

  Briscoe Western Art Museum

  San Antonio, TX
 18. 18

  San Antonio Fire Museum

  San Antonio, TX
 19. Artpace19

  Artpace

  San Antonio, TX
  Artpace, gelegen in het centrum van San Antonio, Texas, is een non-profit stichting voor hedendaagse kunst. Het is open voor het publiek en er wordt geen toegangsprijs gevraagd. Dit maakt het een toegankelijke bestemming voor toeristen die geïnteresseerd zijn in hedendaagse kunst.
 20. The Witte Museum20

  The Witte Museum

  San Antonio, TX

Alle musea in San Antonio