De beste musea in El Paso in november 2023

Dit zijn de top 10 beste musea in El Paso, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in El Paso, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in El Paso.

Op zoek naar de beste musea in El Paso? Dit zijn de beste:

 1. Centennial Museum and Chihuahuan Desert Gardens1

  Centennial Museum and Chihuahuan Desert Gardens

  El Paso, TX
  Het Centennial Museum en de Chihuahuan Desert Gardens is een cultureel en natuurhistorisch museum gelegen op de campus van de University of Texas in El Paso. Het is het oudste museum in El Paso, gebouwd in 1936 ter herdenking van de honderdjarige onafhankelijkheid van Texas. Het museum richt zich voornamelijk op de natuurlijke en culturele geschiedenis van de Chihuahuan Desert, en bevordert en deelt kennis en begrip van de natuurlijke diversiteit van de regio en haar mensen.
 2. El Paso Museum of Art2

  El Paso Museum of Art

  El Paso, TX
  Het El Paso Museum of Art, opgericht in 1959, is gelegen in het hart van het centrum van El Paso, Texas. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen en locals, en biedt een culturele ervaring te midden van de bruisende activiteit van de stad.
 3. El Paso Museum of Archaeology3

  El Paso Museum of Archaeology

  El Paso, TX
  Het El Paso Museum of Archaeology is gelegen in het schilderachtige Wilderness Park, genesteld aan de voet van de Franklin Mountains. Het ligt naast het National Border Patrol Museum en wordt omringd door het Castner Range National Monument. Deze locatie biedt niet alleen een rijke archeologische ervaring, maar biedt bezoekers ook adembenemende natuurlijke schoonheid.
 4. National Border Patrol Museum4

  National Border Patrol Museum

  El Paso, TX
  Het National Border Patrol Museum bevindt zich op 4315 Woodrow Bean Transmountain Drive, in El Paso County, Texas. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke kans om meer te leren over de geschiedenis en operaties van de Border Patrol.
 5. Ysleta Mission5

  Ysleta Mission

  El Paso, TX
  De Ysleta-missie, gelegen in de Ysleta del Sur Pueblo binnen El Paso, Texas, heeft de onderscheiding van de oudste continu bediende parochie in Texas. Deze historische betekenis maakt het een punt van interesse voor diegenen die graag de rijke geschiedenis van de staat willen verkennen.
 6. El Paso Zoo6

  El Paso Zoo

  El Paso, TX
  De El Paso Zoo, gelegen in de stad El Paso, Texas, is een erkend lid van de Association of Zoos and Aquariums (AZA). Dit lidmaatschap geeft aan dat de dierentuin zich inzet voor de hoogste normen op het gebied van dierenverzorging, natuurbehoud en educatie. Bezoekers kunnen een goed onderhouden faciliteit verwachten met een diverse reeks dieren.
 7. International Museum of Art7

  International Museum of Art

  El Paso, TX
  Zoals de naam al zegt, kunt u in dit museum kunstcollecties van over de hele wereld bekijken. Kom en geniet van de werken!
 8. Railroad and Transportation Museum of El Paso8

  Railroad and Transportation Museum of El Paso

  El Paso, TX
  Het Railroad and Transportation Museum of El Paso is een toegewijde ruimte voor de verkenning en het begrip van de geschiedenis en impact van spoorwegen in El Paso, Texas, en de Verenigde Staten. Het biedt een unieke kans om in het verleden te duiken en te leren over de belangrijke rol die spoorwegen speelden in het vormgeven van de geschiedenis en ontwikkeling van de regio.
 9. Magoffin Homestead9

  Magoffin Homestead

  El Paso, TX
  Het Magoffin Home, gelegen in El Paso, Texas, is een belangrijke historische locatie die in 1971 werd erkend en op de Nationale Register van Historische Plaatsen werd geplaatst. Deze erkenning benadrukt het historische belang en de culturele waarde van de site, waardoor het een punt van interesse is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en architectuur.
 10. El Paso Museum of History10

  El Paso Museum of History

  El Paso, TX
  Als u meer wilt weten over de geschiedenis van de streek, kunt u dat leren in dit museum met permanente en wisselende tentoonstellingen.

Alle musea in El Paso