De beste musea in Waco in september 2023

Dit zijn de top 10 beste musea in Waco, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Waco, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Waco.

Op zoek naar de beste musea in Waco? Dit zijn de beste:

 1. Dr Pepper Museum1

  Dr Pepper Museum

  Waco, TX
  Dr Pepper, het oudste Amerikaanse frisdrankmerk, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in een apotheek in Waco, Texas. De frisdrank werd handgemaakt door Charles Alderton, die dankzij zijn baas zijn uitvinding kon produceren en verkopen. Deze historische verbinding met Waco maakt het Dr Pepper Museum een belangrijke locatie voor het begrijpen van de oorsprong van deze populaire drank.
 2. Cameron Park Zoo2

  Cameron Park Zoo

  Waco, TX
  Cameron Park Zoo, gelegen in Waco, Texas, is een 52-acre natuurlijke habitat dierentuin genesteld in het schilderachtige Cameron Park en grenzend aan de Brazos River. Deze locatie biedt bezoekers een unieke kans om een diverse verzameling wilde dieren te verkennen in een natuurlijke omgeving, waardoor hun algehele dierentuinervaring wordt verbeterd.
 3. Waco Mammoth National Monument3

  Waco Mammoth National Monument

  Waco, TX
  Het Waco Mammoth National Monument is een belangrijke locatie in de stad Waco, Texas. Het ligt in een park dat zich uitstrekt over meer dan 100 hectare langs de Bosque River. Deze locatie biedt bezoekers de kans om de natuurlijke schoonheid van het gebied te verkennen terwijl ze leren over het historische belang van het monument.
 4. Mayborn Museum Complex4

  Mayborn Museum Complex

  Waco, TX
  Het Sue & Frank Mayborn Natural Science and Cultural History Museum Complex, ook bekend als MMC, is een groot complex gelegen aan de Baylor University in Waco, Texas. Het werd geopend in mei 2004 en beslaat een indrukwekkende 142.000 vierkante voet. Dit museumcomplex is een belangrijk onderdeel van de universiteit en biedt een breed scala aan tentoonstellingen en ervaringen voor bezoekers.
 5. Red Men Museum and Library5

  Red Men Museum and Library

  Waco, TX
  Het Red Men Museum en de bibliotheek, gelegen in Waco, Texas, is een museum gewijd aan de Amerikaanse geschiedenis. Het biedt een uitgebreid overzicht van het verleden van de natie, waardoor het een ideale bestemming is voor geschiedenisliefhebbers en nieuwsgierige toeristen.
 6. East Terrace House Museum6

  East Terrace House Museum

  Waco, TX
 7. Texas Ranger Hall of Fame and Museum7

  Texas Ranger Hall of Fame and Museum

  Waco, TX
  Het Texas Ranger Hall of Fame en Museum, gelegen in Waco, Texas, wordt door de staat erkend als het officiële historische centrum van de Texas Rangers wetshandhavingsinstantie. Deze instelling dient als eerbetoon aan de geschiedenis en dienst van de Texas Rangers, een symbool van het erfgoed van Texas en Amerika.
 8. 8

  Homestead Heritage

  Waco, TX
  Bezoek een origineel traditioneel dorp waar verschillende ambachtslieden hun werk doen. U kunt hier 19e eeuwse meubels en decoraties zien.
 9. 9

  Martin Museum of Art

  Waco, TX
  Dit universitair museum herbergt een permanente kunstcollectie en ook tijdelijke tentoonstellingen van werken van nationale en buitenlandse kunstenaars.
 10. 10

  Lee Lockwood Library & Museum

  Waco, TX

Alle musea in Waco