De beste musea in Liverpool in 2022

Dit zijn de top 20 beste musea in Liverpool, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2022. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Liverpool, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Liverpool.

Dit zijn de beste musea in Liverpool:

 1. Museum of Liverpool1

  Museum of Liverpool

  Liverpool
  Museum of Liverpool is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Kostuum en Textiel, Film en Media, Sport, Industrie, Persoonlijkheden, Podiumkunsten, Wapens en Oorlog, Muziek, Landvervoer, Geneeskunde, Sociale Geschiedenis en Speelgoed en Hobby's.
 2. The Liverpool FC Story2

  The Liverpool FC Story

  Liverpool
 3. Merseyside Maritime Museum3

  Merseyside Maritime Museum

  Liverpool
  Merseyside Maritime Museum is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Landvervoer, Maritiem, Persoonlijkheden, Archieven, Schone Kunsten, Wapens en Oorlog, Kostuum en Textiel en Wereldculturen.
 4. Advertentie
 5. World Museum4

  World Museum

  Liverpool
  World Museum is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen, decoratieve en toegepaste kunst, wetenschap en technologie, munten en medailles, persoonlijkheden, oudheidkunde, kostuum en textiel en archieven.
 6. Walker Art Gallery5

  Walker Art Gallery

  Liverpool
  Walker Art Gallery is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, muziek, decoratieve en toegepaste kunst en kostuum en textiel.
 7. Tate Liverpool6

  Tate Liverpool

  Liverpool
  Tate Liverpool is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van design, fotografie, film en media, schone kunsten, wereldculturen, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, archieven, podiumkunsten en muziek.
 8. Advertentie
 9. Mendips7

  Mendips

  Liverpool
  Mendips is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van muziek, podiumkunsten, persoonlijkheden, sociale geschiedenis, architectuur en fotografie.
 10. Speke Hall, Garden and Estate8

  Speke Hall, Garden and Estate

  Liverpool
  Speke Hall, Garden and Estate is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur.
 11. 20 Forthlin Road9

  20 Forthlin Road

  Liverpool
  20 Forthlin Road is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, podiumkunsten, sociale geschiedenis en film en media.
 12. International Slavery Museum10

  International Slavery Museum

  Liverpool
  International Slavery Museum is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Maritiem, Sociale Geschiedenis, Industrie en Wereldculturen.
 13. 11

  St George's Hall

  Liverpool
  St George's Hall is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en architectuur.
 14. Queensway Tunnel Tours12

  Queensway Tunnel Tours

  Liverpool
 15. Advertentie
 16. Western Approaches13

  Western Approaches

  Liverpool
  Western Approaches is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie en wapens en oorlog.
 17. Sudley House14

  Sudley House

  Liverpool
  Sudley House is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 18. Croxteth Hall and Country Park15

  Croxteth Hall and Country Park

  Liverpool
  Croxteth Hall and Country Park is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, landbouw, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten en kostuum en textiel.
 19. Victoria Gallery and Museum16

  Victoria Gallery and Museum

  Liverpool
  Victoria Gallery and Museum is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Kostuum en Textiel, Wetenschap en Technologie, Geneeskunde en Decoratieve en Toegepaste Kunst.
 20. The Hardmans' House17

  The Hardmans' House

  Liverpool
 21. Sefton Park Palm House18

  Sefton Park Palm House

  Liverpool
  Sefton Park Palm House is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, natuurwetenschappen en design.
 22. The Garstang Museum of Archaeology19

  The Garstang Museum of Archaeology

  Liverpool
  The Garstang Museum of Archaeology is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Oudheidkunde, Wereldculturen en Munten en Medailles.
 23. National Wildflower Centre20

  National Wildflower Centre

  Liverpool
  National Wildflower Centre is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen.

Alle musea in Liverpool