De beste musea in Winchester in 2022

Dit zijn de top 10 beste musea in Winchester, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2022. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Winchester, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Winchester.

Dit zijn de beste musea in Winchester:

 1. The Great Hall and Round Table1

  The Great Hall and Round Table

  Winchester
  The Great Hall and Round Table is een museum in Winchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur en oudheidkunde.
 2. Winchester City Mill2

  Winchester City Mill

  Winchester
 3. Winchester Science Centre and Planetarium3

  Winchester Science Centre and Planetarium

  Winchester
  Winchester Science Centre and Planetarium is een museum in Winchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie en natuurwetenschappen.
 4. Advertentie
 5. Royal Green Jackets - Rifles Museum4

  Royal Green Jackets - Rifles Museum

  Winchester
  Royal Green Jackets - Rifles Museum is een museum in Winchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van muziek, kostuum en textiel, luchtvaart, wereldculturen, archieven, literatuur, geneeskunde, schone kunsten, wapens en oorlog, sport, film en media, munten en medailles, deco
 6. Winchester City Museum5

  Winchester City Museum

  Winchester
  Winchester City Museum is een museum in Winchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, oudheidkunde, munten en medailles, fotografie, geneeskunde, handel en commercie en sociale geschiedenis.
 7. Gurkha Museum6

  Gurkha Museum

  Winchester
  Gurkha Museum is een museum in Winchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, wereldculturen, sociale geschiedenis, wapens en oorlog, archieven, persoonlijkheden, decoratieve en toegepaste kunst en schone kunsten.
 8. Advertentie
 9. Westgate Museum7

  Westgate Museum

  Winchester
  Westgate Museum is een museum in Winchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Sociale Geschiedenis, Architectuur en Rechtsorde.
 10. HorsePower, The Museum of The King’s Royal Hussars8

  HorsePower, The Museum of The King’s Royal Hussars

  Winchester
  Museum of The King’s Royal Hussars is een museum in Winchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, archieven, schone kunsten, kostuum en textiel en wapens en oorlog.
 11. Winchester Discovery Centre9

  Winchester Discovery Centre

  Winchester
 12. Twyford Waterworks10

  Twyford Waterworks

  Winchester

Alle musea in Winchester