De beste musea in Winchester in juni 2023

Dit zijn de top 10 beste musea in Winchester, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Winchester, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Winchester.

Op zoek naar de beste musea in Winchester? Dit zijn de beste:

 1. The Great Hall and Round Table1

  The Great Hall and Round Table

  Winchester
  The Great Hall and Round Table is een museum in Winchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur en oudheidkunde.
 2. Winchester City Mill2

  Winchester City Mill

  Winchester
  Deze door waterkracht aangedreven korenmolen werd voor het eerst vermeld in de Domesday survey van 1086. Hij werd in 1744 herbouwd, bleef in gebruik tot het begin van de vorige eeuw en is nu weer volledig in bedrijf. Het waterrad en de machines draaien het hele seizoen dagelijks. Er zijn molenweds
 3. Winchester Science Centre and Planetarium3

  Winchester Science Centre and Planetarium

  Winchester
  Winchester Science Centre and Planetarium is een museum in Winchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie en natuurwetenschappen.
 4. Royal Green Jackets - Rifles Museum4

  Royal Green Jackets - Rifles Museum

  Winchester
  Royal Green Jackets - Rifles Museum is een museum in Winchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van muziek, kostuum en textiel, luchtvaart, wereldculturen, archieven, literatuur, geneeskunde, schone kunsten, wapens en oorlog, sport, film en media, munten en medailles, deco
 5. Winchester City Museum5

  Winchester City Museum

  Winchester
  Winchester City Museum is een museum in Winchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, oudheidkunde, munten en medailles, fotografie, geneeskunde, handel en commercie en sociale geschiedenis.
 6. Gurkha Museum6

  Gurkha Museum

  Winchester
  Gurkha Museum is een museum in Winchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, wereldculturen, sociale geschiedenis, wapens en oorlog, archieven, persoonlijkheden, decoratieve en toegepaste kunst en schone kunsten.
 7. Westgate Museum7

  Westgate Museum

  Winchester
  Westgate Museum is een museum in Winchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Sociale Geschiedenis, Architectuur en Rechtsorde.
 8. HorsePower, The Museum of The King’s Royal Hussars8

  HorsePower, The Museum of The King’s Royal Hussars

  Winchester
  Museum of The King’s Royal Hussars is een museum in Winchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, archieven, schone kunsten, kostuum en textiel en wapens en oorlog.
 9. Winchester Discovery Centre9

  Winchester Discovery Centre

  Winchester
  Het Winchester Discovery Centre is een nieuwe generatie bibliotheken, die wordt beheerd door Hampshire County Council. Het biedt onderdak aan een openbare bibliotheek, twee galerijen, een evenementenhal, een café en leerruimten.
 10. Twyford Waterworks10

  Twyford Waterworks

  Winchester
  Twyford Waterworks is een bewaard gebleven Edwardiaans waterpompstation dat een compleet beeld geeft van het pompen en leveren van water in de regio. Het is nog steeds operationeel en de twee oorspronkelijke putten worden regelmatig gebruikt door Southern Water Services om zo'n vijf miljoen gallons

Alle musea in Winchester