De beste musea in Norwich in december 2023

Dit zijn de top 10 beste musea in Norwich, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Norwich, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Norwich.

Op zoek naar de beste musea in Norwich? Dit zijn de beste:

 1. Norwich Castle Museum and Art Gallery1

  Norwich Castle Museum and Art Gallery

  Norwich
  Norwich Castle Museum and Art Gallery is een museum in Norwich. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Munten en Medailles, Wapens en Oorlog, Oudheidkunde, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Natuurwetenschappen en Schone Kunsten.
 2. Sainsbury Centre for Visual Arts2

  Sainsbury Centre for Visual Arts

  Norwich
  Sainsbury Centre for Visual Arts is een museum in Norwich. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, wereldculturen, design, schone kunsten en architectuur.
 3. Strangers' Hall3

  Strangers' Hall

  Norwich
  Strangers' Hall is een museum in Norwich. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van geneeskunde, sociale geschiedenis, persoonlijkheden, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten, muziek en archieven.
 4. 4

  Royal Air Force Air Defence Radar Museum

  Norwich
  Royal Air Force Air Defence Radar Museum is een museum in Norwich. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, luchtvaart en wapens en oorlog.
 5. Colman's Mustard Shop and Museum5

  Colman's Mustard Shop and Museum

  Norwich
  Colman's Mustard Shop & Museum is gevestigd in de historische Royal Arcade en is een nauwkeurige replica van een Victoriaans handelspand, waar u kunt snuffelen tussen originele Colman's memorabilia terwijl u een keuze maakt uit een breed scala van ongewone en exclusieve mosterd traktaties voor uw vr
 6. 6

  Museum of Norwich at the Bridewell

  Norwich
  Museum of Norwich at the Bridewell is een museum in Norwich. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van design, wapens en oorlog, speelgoed en hobby's, luchtvaart, architectuur, wetenschap en technologie, sport, kostuum en textiel, archieven, geneeskunde, fotografie, landvervoer,
 7. Wolterton and Mannington Estate7

  Wolterton and Mannington Estate

  Norwich
 8. Royal Norfolk Regimental Museum8

  Royal Norfolk Regimental Museum

  Norwich
  Royal Norfolk Regimental Museum is een museum in Norwich. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog, Fotografie, Archieven, Sociale Geschiedenis, Munten en Medailles en Kostuum en Textiel.
 9. Hungate Medieval Art9

  Hungate Medieval Art

  Norwich
  Hungate Medieval Art is een centrum voor de waardering van middeleeuwse kunst. Hungate Medieval Art heeft tot doel het middeleeuwse erfgoed van Norfolk te promoten. De liefdadigheidsinstelling houdt zich in het bijzonder bezig met de middeleeuwse kunst die verborgen is in de parochiekerken van het g
 10. Seething Control Tower Museum10

  Seething Control Tower Museum

  Norwich
  Seething Control Tower Museum is een museum in Norwich. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, luchtvaart en wapens en oorlog.

Alle musea in Norwich