De beste musea in Birmingham in 2022

Dit zijn de top 20 beste musea in Birmingham, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2022. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Birmingham, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Birmingham.

Dit zijn de beste musea in Birmingham:

 1. Birmingham Museum and Art Gallery1

  Birmingham Museum and Art Gallery

  Birmingham
  Birmingham Museum and Art Gallery is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, persoonlijkheden, decoratieve en toegepaste kunst, munten en medailles, schone kunsten, oudheidkunde, wereldculturen, muziek, archieven, speelgoed en hobby's
 2. Birmingham Back to Backs2

  Birmingham Back to Backs

  Birmingham
 3. SEA LIFE Birmingham3

  SEA LIFE Birmingham

  Birmingham
 4. Advertentie
 5. Thinktank: Birmingham's Science Museum4

  Thinktank: Birmingham's Science Museum

  Birmingham
  Thinktank: Birmingham's Science Museum is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, wetenschap en technologie, luchtvaart, geneeskunde, rivieren, landvervoer, archieven, munten en medailles, wapens en oorlog, industrie en natuurwete
 6. Winterbourne House and Garden5

  Winterbourne House and Garden

  Birmingham
  Winterbourne House and Garden is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen.
 7. Pen Museum6

  Pen Museum

  Birmingham
  Pen Museum is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Industrie, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Sociale Geschiedenis.
 8. Advertentie
 9. Aston Hall7

  Aston Hall

  Birmingham
  Aston Hall is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Persoonlijkheden, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Sociale Geschiedenis, Speelgoed en Hobby's, Wetenschap en Technologie, Kostuum en Textiel en Wapens en Oorlog.
 10. Newman Brothers at the Coffin Works8

  Newman Brothers at the Coffin Works

  Birmingham
 11. 9

  Museum of the Jewellery Quarter

  Birmingham
  Museum of the Jewellery Quarter is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wetenschap en Technologie, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Sociale Geschiedenis.
 12. Birmingham Wildlife Conservation Park10

  Birmingham Wildlife Conservation Park

  Birmingham
  Birmingham Wildlife Conservation Park is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen.
 13. Soho House Museum11

  Soho House Museum

  Birmingham
  Soho House Museum is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, munten en medailles, persoonlijkheden, schone kunsten, natuurwetenschappen en wetenschap en technologie.
 14. Birmingham Botanical Gardens and Glasshouses12

  Birmingham Botanical Gardens and Glasshouses

  Birmingham
 15. Advertentie
 16. Sarehole Mill13

  Sarehole Mill

  Birmingham
  Sarehole Mill is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie en sociale geschiedenis.
 17. Blakesley Hall14

  Blakesley Hall

  Birmingham
  Blakesley Hall is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten en sociale geschiedenis.
 18. Ikon Gallery15

  Ikon Gallery

  Birmingham
  Ikon Gallery is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van fotografie, schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst en film en media.
 19. Selly Manor Museum16

  Selly Manor Museum

  Birmingham
  Selly Manor is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, architectuur en sociale geschiedenis.
 20. Castle Bromwich Hall Gardens17

  Castle Bromwich Hall Gardens

  Birmingham
 21. Lapworth Museum of Geology18

  Lapworth Museum of Geology

  Birmingham
  Lapworth Museum of Geology is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Fotografie, Oudheidkunde, Archieven en Natuurwetenschappen.
 22. Vintage Trains19

  Vintage Trains

  Birmingham
  Vintage Trains is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, landvervoer en archieven.
 23. Museum Collections Centre20

  Museum Collections Centre

  Birmingham
  Museum Collections Centre is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie.

Alle musea in Birmingham