De beste musea in Bath in januari 2023

Dit zijn de top 10 beste musea in Bath, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Bath, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Bath.

Dit zijn de beste musea in Bath:

 1. Bath Abbey1

  Bath Abbey

  Bath
  Bath Abbey is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, oudheidkunde, archieven, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten en godsdienst.
 2. The Roman Baths2

  The Roman Baths

  Bath
  The Roman Baths is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, archieven en munten en medailles.
 3. No 1 Royal Crescent3

  No 1 Royal Crescent

  Bath
  No 1 Royal Crescent is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst en kostuum en textiel.
 4. Fashion Museum Bath4

  Fashion Museum Bath

  Bath
  Fashion Museum Bath is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel en wapens en oorlog.
 5. Dyrham Park5

  Dyrham Park

  Bath
  Bezoekers kunnen 270 acres van het oude park verkennen. Binnen in het landhuis, dat werd gebouwd door de hardwerkende ambtenaar William Blathwayt, kunnen bezoekers interieurs ontdekken die in 300 jaar weinig zijn veranderd, evenals een rijke collectie met onder meer Nederlandse kunst en Delfts keram
 6. Sally Lunn's Historic Eating House and Museum6

  Sally Lunn's Historic Eating House and Museum

  Bath
 7. Jane Austen Centre7

  Jane Austen Centre

  Bath
 8. Herschel Museum of Astronomy8

  Herschel Museum of Astronomy

  Bath
  Herschel Museum of Astronomy is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde, Sociale Geschiedenis, Archieven, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Wetenschap en Technologie, Kostuum en Textiel, Schone Kunsten, Persoonlijkheden en Muziek.
 9. 9

  Holburne Museum

  Bath
  Holburne Museum is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst en kostuum en textiel.
 10. Victoria Art Gallery10

  Victoria Art Gallery

  Bath
  Victoria Art Gallery is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst, Schone Kunsten en Archieven.

Alle musea in Bath