De beste musea in Manchester in 2021

Dit zijn de top 10 beste musea in Manchester, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2021. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Manchester, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Manchester.

Dit zijn de beste musea in Manchester:

 1. Museum of Science and Industry1

  Museum of Science and Industry

  Manchester
  Museum of Science and Industry is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie, sociale geschiedenis, kostuum en textiel, fotografie, archieven, wetenschap en technologie, luchtvaart, landvervoer, handel en commercie, decoratieve en toegepaste kun
 2. The Manchester City F.C Museum and Stadium Tour2

  The Manchester City F.C Museum and Stadium Tour

  Manchester
  The Manchester City F.C Museum and Stadium Tour is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, sport en sociale geschiedenis.
 3. National Football Museum3

  National Football Museum

  Manchester
  National Football Museum is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen, design, sociale geschiedenis en architectuur.
 4. Advertentie
 5. Manchester Museum4

  Manchester Museum

  Manchester
  Manchester Museum is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, godsdienst, kostuum en textiel, munten en medailles, decoratieve en toegepaste kunst, geneeskunde, natuurwetenschappen, sociale geschiedenis, oudheidkunde, wereldculturen en wapens
 6. Manchester Art Gallery5

  Manchester Art Gallery

  Manchester
  Manchester Art Gallery is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Oudheidkunde en Decoratieve en Toegepaste Kunst.
 7. People's History Museum6

  People's History Museum

  Manchester
  People's History Museum is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van design, fotografie, kostuum en textiel, industrie, podiumkunsten, schone kunsten, archieven, munten en medailles, persoonlijkheden, handel en commercie, sociale geschiedenis, muziek en
 8. Advertentie
 9. Greater Manchester Police Museum and Archives7

  Greater Manchester Police Museum and Archives

  Manchester
  Greater Manchester Police Museum and Archives is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, sociale geschiedenis, wapens en oorlog, persoonlijkheden, fotografie, munten en medailles, landvervoer en archieven.
 10. Whitworth Art Gallery8

  Whitworth Art Gallery

  Manchester
 11. Museum of Transport, Greater Manchester9

  Museum of Transport, Greater Manchester

  Cheetham Hill
  Museum of Transport, Greater Manchester is een museum in Cheetham Hill. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, sociale geschiedenis en landvervoer.
 12. Victoria Baths10

  Victoria Baths

  Manchester
  Victoria Baths is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Architectuur, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Schone Kunsten, Archieven, Sport, Sociale Geschiedenis, Film en Media, Muziek en Podiumkunsten.

Alle musea in Manchester