De beste musea in Bristol in december 2023

Dit zijn de top 20 beste musea in Bristol, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Bristol, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Bristol.

Op zoek naar de beste musea in Bristol? Dit zijn de beste:

 1. Brunel's SS Great Britain1

  Brunel's SS Great Britain

  Bristol
  Brunel's ss Great Britain is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van handel en commercie, landvervoer, wetenschap en technologie, maritiem, industrie en sociale geschiedenis.
 2. At-Bristol2

  At-Bristol

  Bristol
  At-Bristol is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen en wetenschap en technologie.
 3. Bristol Museum and Art Gallery3

  Bristol Museum and Art Gallery

  Bristol
  Bristol Museum and Art Gallery is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, kostuum en textiel, munten en medailles, decoratieve en toegepaste kunst, luchtvaart, fotografie, wetenschap en technologie, natuurwetenschappen, oudheidkunde en god
 4. M Shed4

  M Shed

  Bristol
 5. Avon Valley Railway5

  Avon Valley Railway

  Bristol
 6. New Room - John Wesley's Chapel6

  New Room - John Wesley's Chapel

  Bristol
 7. The Georgian House Museum7

  The Georgian House Museum

  Bristol
  The Georgian House Museum is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Sociale Geschiedenis.
 8. Matthew of Bristol8

  Matthew of Bristol

  Bristol
  Matthew of Bristol is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van maritiem.
 9. The Red Lodge Museum9

  The Red Lodge Museum

  Bristol
  The Red Lodge Museum is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst en schone kunsten.
 10. Clifton Suspension Bridge Visitor Centre10

  Clifton Suspension Bridge Visitor Centre

  Bristol
  Clifton Suspension Bridge Visitor Centre is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, design, wetenschap en technologie, sociale geschiedenis, archieven en rivieren.
 11. Blaise Castle House Museum11

  Blaise Castle House Museum

  Bristol
  Blaise Castle House Museum is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Kostuum en Textiel en Speelgoed en Hobby's.
 12. University of Bristol Botanic Garden12

  University of Bristol Botanic Garden

  Stoke Bishop
 13. Glenside Hospital Museum13

  Glenside Hospital Museum

  Bristol
  Glenside Hospital Museum is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Geneeskunde, Sociale Geschiedenis en Schone Kunsten.
 14. Clifton Rocks Railway14

  Clifton Rocks Railway

  Bristol
  Clifton Rocks Railway is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog en Landvervoer.
 15. Underfall Boatyard15

  Underfall Boatyard

  Bristol
  Underfall Boatyard is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van maritiem.
 16. CREATE16

  CREATE

  Bristol
  CREATE is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van rivieren en natuurwetenschappen.
 17. Clifton Observatory17

  Clifton Observatory

  Bristol
  De toren van Clifton Observatory is de thuisbasis van ons museum. Van de IJzertijd, toen een Keltisch fort boven op de heuvel stond, tot het begin van de 19e eeuw, toen de Bristolse school van kunstenaars de plek gebruikte om het landschap te observeren en af te beelden, geeft het museum een beeld v
 18. 18

  The Architecture Centre

  Bristol
  The Architecture Centre is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van design en architectuur.
 19. 19

  Museum at Müller House

  Bristol
  Museum at Müller House is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven en sociale geschiedenis.
 20. 20

  Geology Collection, University of Bristol

  Bristol
  Geology Collection, University of Bristol is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen.

Alle musea in Bristol