Ontdek alle musea in Bristol en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Bristol, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Bristol bekijk je onze lijst van beste musea in Bristol.

Bristol is een grote Britse stad gelegen in het zuidwesten van Engeland met ruim 400.000 inwoners. De stad is gelegen aan de monding van rivier de Lower Avon en is hierdoor een belangrijke internationale havenstad geworden. Bristol heeft een oud centrum en heeft onder andere een kathedraal, een bekende oude universiteit en het oudste theater van Engeland, het Theatre Royal uit 1766. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd Bristol voor een groot deel verwoest, maar een groot deel van de stad is reeds gerenoveerd.

Lees meer…

Musea in Bristol

Dit overzicht bevat alle musea in Bristol.
Benieuwd naar welke musea er in Bristol zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Bristol

Advertentie

Tentoonstellingen in Bristol

Dit is een selectie van tentoonstellingen in Bristol. Ben je op zoek naar een overzicht van alle tentoonstellingen in Bristol? Bekijk dan onze complete lijst met alle tentoonstellingen in Bristol.

Alle tentoonstellingen in Bristol

Advertentie

Bristol kortingen en kortingskaarten & -passen

Er zijn op dit moment geen kortingskaarten in Bristol bekend.