Ontdek alle musea in Birmingham en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Birmingham, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Birmingham bekijk je onze lijst van beste musea in Birmingham.

Birmingham is de op één na grootste stad van Engeland en het Verenigd Koninkrijk. Het is een industriële stad, die groot is geworden door de industrieën. Birmingham was het centrum van de Britse metaalindustrie en tijdens de Industriële revolutie bloeide Birmingham op. Tegenwoordig is de stad een centrum voor de dienstverlenende sector met veel hoogbouwkantoren. Birmingham is erg multicultureel. Een groot deel van de mensen die er wonen is afkomstig uit het Caraïbische gebied, het Indisch subcontinent of Ierland. De stad heeft een goed aantal theaters, concertzalen, musea en galeries en speelde een pioniersrol in de graffiti- en hiphopcultuur.

Lees meer…

Musea in Birmingham

Dit overzicht bevat alle musea in Birmingham.
Benieuwd naar welke musea er in Birmingham zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Birmingham

Advertentie

Tentoonstellingen in Birmingham

Helaas zijn er geen actuele tentoonstellingen in Birmingham bij ons bekend.

Alle tentoonstellingen in Birmingham

Birmingham kortingen en kortingskaarten & -passen

Bekijk in onderstaand overzicht kortingen en kortingskaarten & -passen die geldig zijn bij musea in Birmingham en omgeving en ontdek activiteiten en dingen om te zien en te doen met korting.

Alle kortingskaarten in Birmingham