Hershey's Chocolate World en de collectie

Hershey's Chocolate World
Bron

Hershey's Chocolate World, gelegen in Hershey, Pennsylvania, is een bezoekerscentrum dat het hele jaar door geopend is. Het biedt een unieke ervaring voor chocoladeliefhebbers, met een verscheidenheid aan attracties en activiteiten om van te genieten. Of je nu geïnteresseerd bent in het leren over de geschiedenis van Hershey's chocolade, het maken van je eigen snoepreep, of het beginnen aan een chocoladeproeverij, er is voor ieder wat wils bij Hershey's Chocolate World.

Verscheidenheid aan Attracties

Hershey's Chocolate World biedt een verscheidenheid aan attracties voor bezoekers om van te genieten. Deze omvatten Hershey's Great Candy Expedition, waar je op een zoet avontuur kunt gaan, de Hershey Trolley Works, die een historische rondleiding door Hershey biedt, de Create Your Own Candy Bar attractie, waar je je eigen Hershey's chocoladereep kunt personaliseren, en Hershey's Unwrapped: A Chocolate Tasting Journey, waar je kunt leren over en proeven van verschillende soorten Hershey's chocolade. Daarnaast is er een gratis Hershey’s Chocolate Tour rit die een kijkje biedt in het chocoladeproductieproces.

Parkeren en Vervoer

Voor degenen die van plan zijn Hershey's Chocolate World te bezoeken, is er parkeergelegenheid beschikbaar op een aparte parkeerplaats die de eerste drie uur gratis is. Bezoekers kunnen ook parkeren op de parkeerplaats van Hersheypark wanneer het park geopend is. Deze parkeerplaats biedt een tramdienst die bezoekers naar en van Hershey's Chocolate World vervoert, wat een handige optie is voor degenen die liever niet lopen.

Lees meer…

Vertaalde tekst
ENChocolate World

Hershey's Chocolate World
Chocolate World Way 101
PA 17033 Hershey
Pennsylvania

Bezoekersinformatie Hershey's Chocolate World

Openingstijden

We hebben geen informatie over de openingstijden van Hershey's Chocolate World.

Toegangsprijzen

0+Gratis

Faciliteiten

We hebben geen informatie over de faciliteiten van Hershey's Chocolate World.

Locatie & Kaart

Chocolate World Way 101, Hershey

Ontdek alle musea in Hershey

Tentoonstellingen

Er zijn geen tentoonstellingen in Hershey's Chocolate World gevonden.

Recensies van Hershey's Chocolate World

Er is 1 beoordeling van Hershey's Chocolate World.

  • Geaggregeerde beoordeling

    Deze beoordeling is gebaseerd op de waardering van dit museum op verschillende andere platformen.

Schrijf een recensie

Jouw recensie helpt anderen meer te weten te komen over goede en minder goede musea. Heb je Hershey's Chocolate World bezocht? Schrijf dan hieronder je recensie! Lees voor het schrijven eerst de inhoudsrichtlijnen door.

Log in of maak gratis een account aan om Hershey's Chocolate World te beoordelen.