De beste musea in Anchorage in januari 2023

Dit zijn de top 10 beste musea in Anchorage, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Anchorage, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Anchorage.

Dit zijn de beste musea in Anchorage:

 1. Anchorage Museum At Rasmuson Center1

  Anchorage Museum At Rasmuson Center

  Anchorage, AK
  Het Anchorage Museum is een groot kunst-, geschiedenis-, etnografie-, ecologie- en wetenschapsmuseum gevestigd in een modern gebouw in het hart van Anchorage, Alaska . Het is gewijd aan de studie en het onderzoek van het land, de volkeren, de kunst en de geschiedenis van Alaska. Het museum toont mat
 2. Alaska Law Enforcement Museum2

  Alaska Law Enforcement Museum

  Anchorage, AK
  Interessante tentoonstellingen van uitrusting en verhalen over de rechtshandhaving in de laatste grensstreek.
 3. Alaska Native Heritage Center3

  Alaska Native Heritage Center

  Anchorage, AK
  Het Alaska Native Heritage Center is een educatieve en culturele instelling voor alle Alaskanen, gevestigd in Anchorage , Alaska . Het centrum is geopend in 1999. Het Alaska Native Heritage Center deelt het erfgoed van de 11 belangrijkste culturele groepen van Alaska. Deze 11 groepen zijn het Athaba
 4. Alaska Museum of Science and Nature4

  Alaska Museum of Science and Nature

  Anchorage, AK
 5. Alaska Aviation Museum5

  Alaska Aviation Museum

  Anchorage, AK
  Het Alaska Aviation Museum , voorheen het Alaska Aviation Heritage Museum , is gevestigd op Lake Hood Seaplane Base in Anchorage, Alaska . De missie van het museum sinds 1988 is het bewaren, tentoonstellen en eren van Alaska's luchtvaarterfgoed, door het bewaren en tentoonstellen van historische vli
 6. Eagle River Nature Center6

  Eagle River Nature Center

  Anchorage, AK
  Goed geprepareerde wandelpaden, yurt te huur en begeleide natuurwandelingen. Wilde dieren om tegen te komen, landschappen om te bewonderen. Plaats voor natuurliefhebbers!
 7. Alaska Jewish Museum7

  Alaska Jewish Museum

  Anchorage, AK
 8. Oscar Anderson House Museum8

  Oscar Anderson House Museum

  Anchorage, AK
  Aan de rand van het Elderberry Park staat dit schattige houten huis dat ooit toebehoorde aan een Zweedse inwoner van Anchorage.
 9. 9

  Imaginarium Discovery Center

  Anchorage, AK
  In het Anchorage Museum bevindt zich dit praktische wetenschapscentrum voor meerdere generaties, met gesimuleerde aurora's of aardbevingen. Moet u zien!
 10. 10

  Wolf Song of Alaska

  Anchorage, AK
  Dit museum is bedoeld om de mythes over wolven te ontkrachten. Leer meer over deze fantastische wezens!

Alle musea in Anchorage