Alle gratis musea en attracties om te bezoeken in Bolivia

Zelfs als je een klein budget hebt, heeft Bolivia veel voor je te bieden op cultureel gebied, waaronder gratis musea, gratis activiteiten en gratis attracties. 8 musea en attracties in Bolivia kunnen kosteloos worden bezocht.

Ben je op zoek naar gratis uitjes en dingen om te doen in Bolivia? Dit zijn de beste plekken om te bezoeken:

 1. National Art Museum1

  National Art Museum

  La Paz
  Het Nationaal Kunst Museum, Palacio Díez de Medina, bevindt zich in de stad La Paz, Bolivia. Deze locatie is centraal en gemakkelijk bereikbaar, waardoor het een handige bestemming is voor toeristen die de stad bezoeken.
 2. Jardín botánico Martín Cárdenas2

  Jardín botánico Martín Cárdenas

  Cochabamba
  De Martín Cárdenas Botanische Tuin is gelegen in de stad Cochabamba. Het is een lid van de Vereniging van Botanische Tuinen van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied (ALCJB), wat wijst op het belang in de botanische wereld. Dit lidmaatschap geeft ook aan dat de tuin zich inzet voor de conservatie en studie van plantenleven.
 3. 3

  Museo Policial

  La Paz
 4. San Francisco Museum4

  San Francisco Museum

  La Paz
  Het Museo San Francisco Cultural Center is een belangrijke culturele instelling gelegen in de stad La Paz, Bolivia. De oprichting ervan werd gedreven door de behoefte om de kunsten te behouden en te conserveren, evenals herinneringen die verbonden zijn met de evenementen en historische momenten van de stad. Het bestaan van het museum is nauw verbonden met de geschiedenis van de stad, waardoor het een rijke bron van culturele en historische kennis is voor bezoekers.
 5. 5

  Santa Cruz Regional History Museum

  Santa Cruz de la Sierra
 6. 6

  Museo del CIBIOMA

  Trinidad
 7. 7

  Museo Ferroviario de Machacamarca

  Municipio Machacamarca
  Het Museo Ferroviario Machacamarca is een spoorwegmuseum gelegen in Machacamarca, in het departement Oruro, Bolivia. Het biedt een unieke kans om de rijke spoorweggeschiedenis van Bolivia te verkennen.
 8. 8

  Museo Pedro Villalobos

  Cobija

Alle musea in Bolivia