Alle kunstmusea en attracties om te bezoeken in Charleston

Charleston (South Carolina) heeft veel te bieden voor kunstliefhebbers. Hieronder tonen we je een overzicht van alle 6 kunstmusea die zich in Charleston bevinden.

Houd je van kunst en ben je op zoek naar de beste kunstmusea om te bezoeken in Charleston? Dit zijn ze:

 1. Nathaniel Russell House Museum1

  Nathaniel Russell House Museum

  Charleston, SC
  Het Nathaniel Russell House, gebouwd in 1808, is een vroeg 19e-eeuws huis gelegen op 51 Meeting Street in Charleston, South Carolina. Het werd gebouwd door Nathaniel Russell, een rijke koopman en slavenhandelaar. Het huis wordt erkend als een van de belangrijkste neoklassieke huizen in de Verenigde Staten, en toont de architectuurstijl van die periode.
 2. Gibbes Museum of Art2

  Gibbes Museum of Art

  Charleston, SC
  Het Gibbes Museum of Art, voorheen bekend als de Gibbes Art Gallery, is een kunstmuseum in Charleston, South Carolina. Het is een belangrijke culturele instelling in de stad, waar bezoekers de kans krijgen om een breed scala aan kunstwerken te verkennen.
 3. The Calhoun Mansion3

  The Calhoun Mansion

  Charleston, SC
  Het Williams Mansion, voorheen bekend als het Calhoun Mansion, is een Victoriaans huis gelegen op 16 Meeting St., Charleston, South Carolina. Dit historische herenhuis is open voor het publiek voor rondleidingen, waarbij bezoekers een kijkje kunnen nemen in de grandeur van de Victoriaanse periode.
 4. Heyward-washington House Museum4

  Heyward-washington House Museum

  Charleston, SC
  Het Heyward-Washington House, gelegen aan 87 Church Street in Charleston, South Carolina, is een historisch huis museum. Gebouwd in 1772, staat het huis als een getuigenis van de rijke geschiedenis van het gebied. Het was ooit het huis van Thomas Heyward, Jr., een ondertekenaar van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring, en diende als de residentie van George Washington tijdens zijn bezoek aan de stad in 1791. Vandaag de dag is het eigendom van en wordt het beheerd door het Charleston Museum.
 5. Karpeles Manuscript Library Museum5

  Karpeles Manuscript Library Museum

  Charleston, SC
  De Karpeles Manuscript Library Museums zijn een particuliere verzameling van meer dan een miljoen manuscripten en documenten in de Verenigde Staten, de grootste dergelijke verzameling ter wereld. Ze werd in 1983 opgericht door de Californische vastgoedmagnaten David en Marsha Karpeles, met als doel
 6. Charleston Library Society6

  Charleston Library Society

  Charleston, SC

Alle musea in Charleston