De beste musea in Dover in december 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Dover, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Dover, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Dover.

Voor sommige musea in Dover dien je wellicht een tijdslot te reserveren. Bekijk hier welke plaatsen en tickets je nu al van tevoren kunt boeken. 👉
Reserveer nu

Op zoek naar de beste musea in Dover? Dit zijn de beste:

 1. Air Mobility Command Museum1

  Air Mobility Command Museum

  Dover, DE
  Het Air Mobility Command Museum is een militair luchtvaartmuseum gelegen op de Dover Air Force Base in Dover, Delaware. Het is gewijd aan de geschiedenis van het Air Transport Command, Military Air Transport Service, Military Airlift Command en Air Mobility Command. Het museum is een getuigenis van de rijke geschiedenis van de militaire luchtvaart en biedt een uniek inzicht in de evolutie van het luchtvervoer.
 2. Johnson Victrola Museum2

  Johnson Victrola Museum

  Dover, DE
  First State Heritage Park is het hele jaar door geopend voor bezoekers. Op de eerste zaterdag van elke maand worden speciale rondleidingen gegeven op de verschillende locaties in het park. Deze rondleidingen geven een dieper inzicht in de historische en culturele betekenis van de locaties in het park.
 3. John Dickinson Plantation3

  John Dickinson Plantation

  Dover, DE
  Het John Dickinson House, ook bekend als Poplar Hall, is een Nationaal Historisch Monument. Het bevindt zich op de John Dickinson Plantage in Kent County, Delaware, slechts 8 kilometer ten zuiden van Dover. Deze historische plek was het ouderlijk huis van Founding Father John Dickinson, een sleutelfiguur in de vorming van de Verenigde Staten.
 4. 4

  Delaware Agricultural Museum

  Dover, DE
  Het museum vertelt de geschiedenis van landbouw en veeteelt in Delaware en is echt een bezoek waard. Neem uw kind mee!
 5. Biggs Museum of American Art5

  Biggs Museum of American Art

  Dover, DE
  First State Heritage Park is het hele jaar door geopend voor bezoekers. Om de bezoekerservaring te verbeteren, worden er op de eerste zaterdag van elke maand speciale rondleidingen door de locaties georganiseerd. Deze rondleidingen geven een dieper inzicht in de historische en culturele betekenis van de locaties in het park.

Alle musea in Dover