De beste musea in Eugene in oktober 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Eugene, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Eugene, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Eugene.

Op zoek naar de beste musea in Eugene? Dit zijn de beste:

 1. Museum of Natural and Cultural History1

  Museum of Natural and Cultural History

  Eugene, OR
  Het University of Oregon Museum of Natural and Cultural History, ook bekend als het UO Natural History Museum, is een belangrijk natuurhistorisch museum gelegen aan de University of Oregon in Eugene. Het bevindt zich in de buurt van Hayward Field aan de oostkant van de UO-campus en is het grootste natuurhistorisch museum tussen Seattle en San Francisco. Het museum is een centrum voor archeologisch en paleontologisch onderzoek in de Pacific Northwest en de bredere wereld.
 2. Cascades Raptor Center2

  Cascades Raptor Center

  Eugene, OR
  Het Cascades Raptor Center, gelegen in Eugene, Oregon, is een uniek natuurcentrum en wildziekenhuis dat zich richt op de revalidatie van roofvogels. Dit centrum is gewijd aan de redding, revalidatie en vrijlating van zieke, gewonde en verweesde vogels. Wanneer het niet mogelijk is om de vogels terug te brengen naar het wild vanwege hun verwondingen of het afdrukken op mensen, biedt het centrum een langdurige habitat voor hen.
 3. Jordan Schnitzer Museum of Art3

  Jordan Schnitzer Museum of Art

  Eugene, OR
  Het Jordan Schnitzer Museum of Art (JSMA) is een kunstmuseum gelegen op de campus van de University of Oregon in Eugene, Oregon. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers die de universiteit of de stad bezoeken. De ligging van het museum binnen een universiteitscampus voegt een unieke academische sfeer toe aan de ervaring van de bezoeker.
 4. Oregon Air and Space Museum4

  Oregon Air and Space Museum

  Eugene, OR
  Het Oregon Air and Space Museum is gunstig gelegen op het terrein van de luchthaven van Eugene in Eugene, Oregon. Dit maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die naar de stad vliegen. Het museum is een geweldige plek om meer te leren over de geschiedenis van de luchtvaart en ruimteverkenning.
 5. 5

  Lane County Historical Museum

  Eugene, OR

Alle musea in Eugene