Alle historische musea en attracties om te bezoeken in Greenville

Greenville (South Carolina) is een goede plek om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in geschiedenis. We zetten hieronder alle 6 historische musea in Greenville op een rij, om je te verliezen in het culturele erfgoed en de lokale geschiedenis van de plaats.

Ben je een echte geschiedenisliefhebber en ben je op zoek naar de beste historische musea om te bezoeken in Greenville? Dit zijn ze:

 1. Bob Jones University Museum & Gallery1

  Bob Jones University Museum & Gallery

  Greenville, SC
  Het Museum & Gallery, Inc. is gespecialiseerd in sacrale kunst, met een primaire focus op Europese Oude Meester-schilderijen. Het museum herbergt echter ook kleinere collecties van beeldhouwwerk, meubels, architecturale elementen, textiel, Griekse en Russische iconen en oude artefacten. Deze diverse collectie biedt een uitgebreid overzicht van verschillende kunstvormen en historische periodes.
 2. 2

  Museum and Library of Confederate History

  Greenville, SC
 3. Upcountry History Museum3

  Upcountry History Museum

  Greenville, SC
  Het Upcountry History Museum, gelegen in Greenville, South Carolina, is een unieke instelling die de regionale geschiedenis van vijftien counties in het noorden van South Carolina tentoonstelt. De tentoonstellingen van het museum beslaan de vroege 18e eeuw tot het heden, en bieden een uitgebreid overzicht van het verleden van het gebied. Bezoekers kunnen een dieper inzicht krijgen in de geschiedenis van de regio en hoe deze het heden heeft vormgegeven.
 4. 4

  Greenville Cultural Exchange Center

  Greenville, SC
 5. 5

  Military History Center of the Carolinas

  Greenville, SC
 6. 6

  American Legion War Museum

  Greenville, SC

Alle musea in Greenville