Alle historische musea en attracties om te bezoeken in Honolulu

Honolulu (Hawaï) is een goede plek om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in geschiedenis. We zetten hieronder alle 10 historische musea in Honolulu op een rij, om je te verliezen in het culturele erfgoed en de lokale geschiedenis van de plaats.

Ben je een echte geschiedenisliefhebber en ben je op zoek naar de beste historische musea om te bezoeken in Honolulu? Dit zijn ze:

 1. Bernice Pauahi Bishop Museum1

  Bernice Pauahi Bishop Museum

  Honolulu, HI
  Het Bernice Pauahi Bishop Museum, ook bekend als het Hawaiʻi State Museum of Natural and Cultural History, is een belangrijke instelling opgericht in 1889. Charles Reed Bishop stichtte het ter ere van zijn overleden vrouw, Prinses Bernice Pauahi Bishop, die de laatste afstammeling was van de koninklijke familie Kamehameha. Deze historische verbinding voegt een laag van diepte toe aan de culturele betekenis van het museum.
 2. Iolani Palace2

  Iolani Palace

  Honolulu, HI
  Het 'Iolani Paleis is een belangrijk monument gelegen in het kapitool district van het centrum van Honolulu, in de staat Hawaii, Verenigde Staten. Het is een uniek stuk van de Amerikaanse geschiedenis, als het enige koninklijke paleis dat gebruikt werd als officiële residentie door een regerende monarch in de Verenigde Staten. De locatie in het hart van Honolulu maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen.
 3. Pearl Harbor Aviation Museum3

  Pearl Harbor Aviation Museum

  Honolulu, HI
 4. Queen Emma Summer Palace Museum4

  Queen Emma Summer Palace Museum

  Honolulu, HI
  Het Queen Emma Summer Palace, ook bekend als Hānaiakamalama, was een toevluchtsoord voor Koningin Emma van Hawaii, haar man Koning Kamehameha IV, en hun zoon, Prins Albert Edward, van 1857 tot 1885. Dit historische monument biedt een kijkje in het leven van de Hawaiiaanse royalty tijdens de 19e eeuw.
 5. Hawaii Mission Houses Museum5

  Hawaii Mission Houses Museum

  Honolulu, HI
  De Hawaiian Mission Houses Historic Site en Archives, gelegen in Honolulu, Hawaii, is een belangrijke historische site opgericht in 1920. Het werd opgericht door de Hawaiian Mission Children's Society, een particuliere, non-profit organisatie en genealogische vereniging, ter herdenking van de 100ste verjaardag van de aankomst van de eerste christelijke missionarissen in Hawaiʻi. Deze site biedt een uniek inzicht in de geschiedenis en cultuur van Hawaii, waardoor het een bezoek waard is voor toeristen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis.
 6. United States Army Museum of Hawaii6

  United States Army Museum of Hawaii

  Honolulu, HI
  De collectie van het museum bevat een verscheidenheid aan pantserstukken uit de Tweede Wereldoorlog, een AH-1 Cobra-helikopter en kleine wapens die binnen worden tentoongesteld. De batterij zelf maakt ook deel uit van de collectie van het museum. Deze tentoonstellingen geven een uitgebreid beeld van de militaire uitrusting die in verschillende oorlogen is gebruikt.
 7. Washington Place7

  Washington Place

  Honolulu, HI
  Washington Place is een historisch paleis gelegen in het centrum van Honolulu, Hawaii. Het is gebouwd in de Griekse Revivalistische stijl, die wordt gekenmerkt door zijn grandeur en elegantie. Het paleis werd gebouwd tussen 1844 en 1847 voor een Amerikaanse koopman, John Dominis, die helaas in 1846 op zee verloren ging toen het gebouw bijna klaar was. Het paleis werd later omgebouwd tot een pension door zijn weduwe, Mary. Het werd in 1848 'Washington Place' genoemd ter ere van George Washington, de eerste president van de Verenigde Staten.
 8. Liljestrand House8

  Liljestrand House

  Honolulu, HI
  Het Liljestrand House is een belangrijk architectonisch monument in Honolulu, Hawaii. Gelegen op 3300 Tantalus Drive, werd het huis ontworpen door de gerenommeerde architect Vladimir Ossipoff voor Betty en Howard Liljestrand. De bouw van het huis werd voltooid in 1952, wat een belangrijke mijlpaal in Ossipoff's carrière markeert. Het ontwerp en de locatie van het huis bieden een unieke combinatie van architecturale briljantie en natuurlijke schoonheid, waardoor het een punt van interesse is voor toeristen.
 9. King Kamehameha V Judiciary History Center9

  King Kamehameha V Judiciary History Center

  Honolulu, HI
 10. 10

  Honolulu Police Department Museum

  Honolulu, HI

Alle musea in Honolulu