Ontdek alle musea in Litouwen en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Litouwen, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Litouwen bekijk je onze lijst van beste musea in Litouwen.

Litouwen ligt in Europa en is het grootste en zuidelijkste land van de Baltische staten. Het land telt ongeveer 3 miljoen inwoners. De hoofdstad van het land is Vilnius, wat tevens de grootste stad van het land is.

Toerisme in Litouwen is niet erg groot, maar is in opkomst. Een belangrijke toeristische attracties is het kasteel en plaatsje Trakai, te midden van de vele meren in een natuurpark, ten westen van de hoofdstad Vilnius. Het kasteel is roodbruin en heeft karakteristieke ronde torens en rode daken. Daarnaast is de binnenstad van de hoofdstad erg belangrijk. Het kent tientallen oude kerken en gebouwen, beschermd door de UNESCO. Daarnaast trekken het natuurgebied de Koerse Schoorwal aan de westkant van het land en het plaatsje Nida veel bezoekers.

Lees meer…

Musea in Litouwen

Dit overzicht bevat alle musea in Litouwen.
Benieuwd naar welke musea er in Litouwen zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Litouwen

Steden in Litouwen

Vind de mooiste musea in steden in Litouwen.

Meer populaire steden in Litouwen

Tentoonstellingen in Litouwen

Dit is een selectie van tentoonstellingen in Litouwen. Ben je op zoek naar een overzicht van alle tentoonstellingen in Litouwen? Bekijk dan onze complete lijst met alle tentoonstellingen in Litouwen.

Alle tentoonstellingen in Litouwen

Litouwen kortingen en kortingskaarten & -passen

Bekijk in onderstaand overzicht kortingen en kortingskaarten & -passen die geldig zijn bij musea in Litouwen en ontdek activiteiten en dingen om te zien en te doen met korting.

Alle kortingskaarten in Litouwen