De beste musea in Little Rock in september 2023

Dit zijn de top 10 beste musea in Little Rock, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Little Rock, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Little Rock.

Op zoek naar de beste musea in Little Rock? Dit zijn de beste:

 1. Clinton Presidential Center1

  Clinton Presidential Center

  Little Rock, AR
  Het William Jefferson Clinton Presidential Center en Park is een belangrijke locatie in Little Rock, Arkansas. Het maakt deel uit van de presidentiële bibliotheken van de Verenigde Staten, die worden beheerd door het Nationaal Archief van de Verenigde Staten. Dit centrum is opgericht door Bill Clinton, de 42e president van de Verenigde Staten, en dient als bewaarplaats voor historische documenten en artefacten uit zijn presidentschap.
 2. Esse Purse Museum2

  Esse Purse Museum

  Little Rock, AR
  Het ESSE Purse Museum, gelegen in Little Rock, Arkansas, is een unieke instelling die handtassen van vrouwen en de alledaagse items die ze tijdens de jaren 1900 droegen, tentoonstelt. Het museum biedt een fascinerend inzicht in het leven van Amerikaanse vrouwen tijdens deze periode, door de lens van de handtassen die ze gebruikten en de items die ze erin droegen.
 3. Musuem of Discovery3

  Musuem of Discovery

  Little Rock, AR
 4. Macarthur Museum of Arkansas Military History4

  Macarthur Museum of Arkansas Military History

  Little Rock, AR
  Het MacArthur Museum van de militaire geschiedenis van Arkansas is gehuisvest in het Tower Building van het Little Rock Arsenal. Dit historische gebouw, ook bekend als het hoofdgebouw van het U.S. Arsenal in Little Rock of het hoofdkwartier van de Little Rock Barracks, is een belangrijk onderdeel van de militaire geschiedenis van de stad.
 5. Mosaic Templars Cultural Center5

  Mosaic Templars Cultural Center

  Little Rock, AR
  Het Mosaic Templars Cultural Center, gelegen in Little Rock, Arkansas, is een nationaal erkende instelling. Het maakt deel uit van het Department of Arkansas Heritage Museum en Cultural Center. Deze wereldklasse faciliteit is gewijd aan het behoud en de viering van de Afro-Amerikaanse geschiedenis en cultuur.
 6. Little Rock Zoo6

  Little Rock Zoo

  Little Rock, AR
  De dierentuin van Little Rock werd opgericht in 1926 en is gelegen in Little Rock, Arkansas , Verenigde Staten . Ze herbergt meer dan 725 dieren die meer dan 200 soorten vertegenwoordigen, en beslaat een oppervlakte van 33 acres (13 ha). De Arkansas Zoological Foundation is een particuliere 501 c (3
 7. Old State House Museum7

  Old State House Museum

  Little Rock, AR
  Het Oude Staatsgebouw, voorheen bekend als het Arkansas Staatsgebouw, heeft de eer het oudste overgebleven staatskapitoolgebouw ten westen van de Mississippi te zijn. Deze historische betekenis maakt het een punt van belang voor degenen die architecturale en historische bezienswaardigheden waarderen.
 8. Wildwood Park For the Arts8

  Wildwood Park For the Arts

  Little Rock, AR
  Wildwood Park for the Arts is een unieke combinatie van natuur en cultuur, waar bezoekers de kans krijgen om een ontwikkelend arboretum en botanische tuin te verkennen terwijl ze ook in contact komen met de kunsten. Dit park, dat zich uitstrekt over meer dan 104 hectare, is gelegen in Little Rock, USA, en biedt een serene omgeving voor diegenen die contact willen maken met natuur en kunst.
 9. 9

  Witt Stephens Jr. Arkansas Nature Center

  Little Rock, AR
  Een goede introductie tot de natuur en de wilde dieren van Arkansas. Zorgt voor plezier voor het hele gezin.
 10. 10

  Ernie's Museum on Black Arkansans

  Little Rock, AR

Alle musea in Little Rock