De beste musea in Reno in juni 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Reno, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Reno, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Reno.

Op zoek naar de beste musea in Reno? Dit zijn de beste:

 1. Nevada Museum of Art1

  Nevada Museum of Art

  Reno, NV
  Het Nevada Museum of Art is een kunstmuseum in Reno, Nevada. Het is gevestigd op 160 West Liberty Street in Reno en is het enige door de American Alliance of Museums (AAM) geaccrediteerde kunstmuseum in de staat Nevada. Het museum heeft gekozen voor een thematische benadering, waarbij het in zijn co
 2. National Automobile Museum2

  National Automobile Museum

  Reno, NV
  Het National Automobile Museum is een museum in Reno , Nevada . De meeste van de tentoongestelde voertuigen zijn afkomstig uit de collectie van William F. Harrah . Het museum werd geopend op 5 november 1989.
 3. Fleischmann Planetarium3

  Fleischmann Planetarium

  Reno, NV
  Het Fleischmann Atmospherium Planetarium werd in 1963 gebouwd op de campus van de Universiteit van Nevada, Reno. Het was het eerste planetarium in de Verenigde Staten dat beschikte over een 360-gradenprojector die beelden van horizon tot horizon kon weergeven en door middel van time-lapse fotografie
 4. Nevada Historical Society4

  Nevada Historical Society

  Reno, NV
  Het oudste museum van de staat dat gevestigd is op de campus van de Universiteit van Nevada. Het geeft een goed beeld van de inheemse culturen van de regio.
 5. Terry Lee Wells Nevada Discovery Museum5

  Terry Lee Wells Nevada Discovery Museum

  Reno, NV
  Het gloednieuwe museum gewijd aan de regionale geschiedenis volgt alle nieuwste trends: het is zeer interactief, hands-on, speels!

Alle musea in Reno