Alle historische musea en attracties om te bezoeken in Salt Lake City

Salt Lake City (Utah) is een goede plek om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in geschiedenis. We zetten hieronder alle 8 historische musea in Salt Lake City op een rij, om je te verliezen in het culturele erfgoed en de lokale geschiedenis van de plaats.

Ben je een echte geschiedenisliefhebber en ben je op zoek naar de beste historische musea om te bezoeken in Salt Lake City? Dit zijn ze:

 1. Natural History Museum of Utah1

  Natural History Museum of Utah

  Salt Lake City, UT
  Het Utah Museum of Natural History bevindt zich op de campus van de Universiteit van Utah in Salt Lake City, Verenigde Staten. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers, omdat het zich op het universiteitsterrein bevindt en dicht bij andere attracties in de stad. Het museum biedt een unieke kans om meer te leren over de natuurlijke geschiedenis van Utah en de bredere wereld.
 2. Family History Library2

  Family History Library

  Salt Lake City, UT
  FamilySearch biedt gratis toegang tot zijn bronnen en online diensten op zijn website, FamilySearch.org. Deze website is een van de meest gebruikte genealogiesites op het internet. Bezoekers van de Family History Library kunnen deze bronnen gebruiken om dieper in hun familiegeschiedenis te duiken.
 3. Joseph Smith Memorial Building3

  Joseph Smith Memorial Building

  Salt Lake City, UT
  Het Joseph Smith Memorial Building, oorspronkelijk bekend als het Hotel Utah, is een sociaal centrum gelegen op de hoek van Main Street en South Temple in Salt Lake City. Dit historische gebouw is vernoemd naar Joseph Smith, de oprichter van de Latter Day Saint-beweging. Het dient als locatie voor verschillende evenementen en herbergt verschillende restaurants, waardoor het een levendige en levendige plek is voor bezoekers om te verkennen.
 4. Church History Museum4

  Church History Museum

  Salt Lake City, UT
  Het Church History Museum is een belangrijke instelling die wordt beheerd door de Church History Department van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen (LDS Church). Het is gunstig gelegen in Salt Lake City, Utah, direct tegenover de westelijke poorten van het Tempelplein van de kerk. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers die de stad of het Tempelplein verkennen.
 5. Fort Douglas Military Museum5

  Fort Douglas Military Museum

  Salt Lake City, UT
  Fort Douglas, gelegen nabij Salt Lake City in het Utah-gebied, is een voormalige militaire post van het Amerikaanse leger. Het werd opgericht aan het begin van de Burgeroorlog met als voornaamste doel de transcontinentale postroute te beschermen en de Mormonen in de gaten te houden. Deze historische site biedt een blik op de militaire geschiedenis van de Verenigde Staten en de rol die het speelde tijdens de Burgeroorlog.
 6. Pioneer Memorial Museum6

  Pioneer Memorial Museum

  Salt Lake City, UT
  Het Pioneer Memorial Museum bevindt zich in het hart van Salt Lake City, Utah. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de stad bezoeken. Het museum is een belangrijk monument in de Verenigde Staten en biedt een blik op de geschiedenis en cultuur van de regio.
 7. Temple Square Visitor Centers7

  Temple Square Visitor Centers

  Salt Lake City, UT
  Temple Square is een belangrijk herkenningspunt in het hart van Salt Lake City. Dit complex beslaat vier hectare en is eigendom van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen. Het is een centrale locatie die in de loop der jaren is geëvolueerd om extra gebouwen buiten het oorspronkelijke plein te omvatten.
 8. 8

  Social Hall Heritage Museum

  Salt Lake City, UT

Alle musea in Salt Lake City