Ontdek alle musea in Slowakije en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Slowakije, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Slowakije bekijk je onze lijst van beste musea in Slowakije.

Slowakije is een land in Midden-Europa. De hoofdstad en grootste stad van Slowakije is Bratislava en in totaal telt het land ruim 5 miljoen inwoners. De hoofdstad van Oostenrijk, Wenen, ligt maar 60 kilometer af van Bratislava.

Slowakije is een overwegend bergachtig land en heeft 7 vermeldingen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO: het dorp Vlkolínec, de historische stad Banská Štiavnica en de technische monumenten in de omgeving, Levoča, Spišský hrad en bijbehorende cultuurmonumenten, de grotten van de Aggtelek Karst en Slowaakse Karst, Beschermd stadsgebied van Bardejov, Oude en voorhistorische beukenbossen van de Karpaten en de houten kerken van de Slowaakse Karpaten.

Lees meer…

Musea in Slowakije

Dit overzicht bevat alle musea in Slowakije.
Benieuwd naar welke musea er in Slowakije zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Slowakije

Steden in Slowakije

Vind de mooiste musea in steden in Slowakije.

Meer populaire steden in Slowakije

Tentoonstellingen in Slowakije

Helaas zijn er geen actuele tentoonstellingen in Slowakije bij ons bekend.

Slowakije kortingen en kortingskaarten & -passen

Bekijk in onderstaand overzicht kortingen en kortingskaarten & -passen die geldig zijn bij musea in Slowakije en ontdek activiteiten en dingen om te zien en te doen met korting.

Alle kortingskaarten in Slowakije