Alle kunstmusea en attracties om te bezoeken in Sydney

Sydney (Nieuw-Zuid-Wales) heeft veel te bieden voor kunstliefhebbers. Hieronder tonen we je een overzicht van alle 11 kunstmusea die zich in Sydney bevinden.

Houd je van kunst en ben je op zoek naar de beste kunstmusea om te bezoeken in Sydney? Dit zijn ze:

 1. Museum of Contemporary Art Australia1

  Museum of Contemporary Art Australia

  Sydney
  Het Museum of Contemporary Art Australia, voorheen bekend als het Museum of Contemporary Art Sydney, is een prominent kunstmuseum gelegen in Sydney. Het werd geopend in november 1991 en is gehuisvest in een gebouw dat oorspronkelijk werd gebouwd voor het Maritime Services Board, ook bekend als het MSB-gebouw. Het museum toont een breed scala aan hedendaagse kunst uit Australië en de rest van de wereld.
 2. Art Gallery of New South Wales2

  Art Gallery of New South Wales

  Sydney
  De Art Gallery of New South Wales, gelegen in Sydney, Australië, heeft de onderscheiding de belangrijkste openbare galerij in Sydney en de vierde grootste in het land te zijn. Dit maakt het een opmerkelijke bestemming voor kunstliefhebbers en toeristen, met een breed scala aan tentoonstellingen en collecties om te verkennen.
 3. White Rabbit Gallery3

  White Rabbit Gallery

  Sydney
  De White Rabbit Gallery is een museum voor hedendaagse kunst gelegen in het hart van Sydney, specifiek in de binnenstadswijk Chippendale, New South Wales, Australië. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de stad verkennen.
 4. Brett Whiteley Studio4

  Brett Whiteley Studio

  Sydney
 5. Macquarie University Art Gallery5

  Macquarie University Art Gallery

  Sydney
  Macquarie University , bevat negen musea, galerijen en collecties op de belangrijkste North Ryde campus, elk gericht op verschillende historische, wetenschappelijke of artistieke belangen. Ze zijn allemaal open voor het publiek en bieden educatieve programma's voor studenten op lager, middelbaar en
 6. 6

  Australian Design Centre

  Sydney
 7. Blacktown Arts Centre7

  Blacktown Arts Centre

  Sydney
 8. 8

  Aquabumps Gallery

  Sydney
  Deze galerij is gewoonweg geweldig - gevuld met foto's van zonsopgangen, stranden en surfen in Sydney. De echte geest van Australië!
 9. Chau Chak Wing Museum9

  Chau Chak Wing Museum

  Sydney
 10. 10

  4A Centre for Contemporary Asian Art

  Sydney
  Ontmoet verschillende culturen door de kunstuitingen van deze galerie. Intrigerende stukken van Aziatische kunstenaars in een aangename omgeving.
 11. 11

  Global Gallery

  Sydney
  Een levendige galerie die hedendaagse kunst promoot via een reeks tentoonstellingen, evenementen en meer. Hier is altijd iets te beleven.

Alle musea in Sydney