Alle natuur- & natuurhistorische musea en attracties om te bezoeken in Wales

Wales heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 16 wetenschapsmusea in Wales voor je op een rij.

Is de natuur en natuurhistorie iets dat je interesseert en ben je op zoek naar de beste natuurmusea om te bezoeken in Wales? Dit zijn ze:

 1. National Museum Cardiff1

  National Museum Cardiff

  Cardiff
  National Museum Cardiff is een museum in Cardiff. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst, Schone Kunsten, Natuurwetenschappen, Munten en Medailles en Oudheidkunde.
 2. Powis Castle and Garden2

  Powis Castle and Garden

  Welshpool
  Powis Castle and Garden is een museum in Welshpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, architectuur en persoonlijkheden.
 3. Techniquest3

  Techniquest

  Cardiff
  Techniquest is een museum in Cardiff. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen en wetenschap en technologie.
 4. National Botanic Garden of Wales4

  National Botanic Garden of Wales

  Llanarthney
  National Botanic Garden of Wales is een museum in Llanarthney. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landbouw en Natuurwetenschappen.
 5. Dinefwr Castle5

  Dinefwr Castle

  Llandeilo
  Dinefwr Castle is een museum in Llandeilo. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, oudheidkunde, sociale geschiedenis en landbouw.
 6. Picton Castle and Gardens6

  Picton Castle and Gardens

  Haverfordwest
  Een tuin van 60 hectare rondom een 13e eeuws sprookjeskasteel. De tuinen omvatten een ommuurde tuin, een doolhof, een varenpad en een uitgebreide traditionele kruidencollectie. Jongere bezoekers kunnen hun hart ophalen in de speeltuin en de aangrenzende jungletuin. Via een jungle boardwalk kunnen ki
 7. Dyffryn Gardens and Arboretum7

  Dyffryn Gardens and Arboretum

  Saint Nicholas
 8. Llanerchaeron8

  Llanerchaeron

  Aberaeron
  Llanerchaeron is een zeldzaam voorbeeld van een zelfvoorzienend 18e-eeuws Welsh minor gentry landgoed dat vrijwel ongewijzigd bewaard is gebleven. De villa, ontworpen in de jaren 1790, is het meest complete voorbeeld van het vroege werk van John Nash. Het heeft zijn eigen binnenplaats met zuivelfabr
 9. Oriel y Parc Gallery and Visitor Centre9

  Oriel y Parc Gallery and Visitor Centre

  Sint David's
  Oriel y Parc omvat een bezoekerscentrum, een studio met kunstenaars in residentie, een ontdekkingsruimte waar gezinsvriendelijke kunst- en natuuractiviteiten worden georganiseerd, een toren waar lokale kunsttentoonstellingen en door de gemeenschap georganiseerde lessen worden gehouden, en een café.
 10. Caldicot Castle Country Park10

  Caldicot Castle Country Park

  Chepstow
  Caldicot Castle Country Park is een museum in Chepstow. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, oudheidkunde, kostuum en textiel en archieven.
 11. Aberdulais Tin Works and Waterfall11

  Aberdulais Tin Works and Waterfall

  Aberdulais
  Aberdulais Tin Works and Waterfall is een museum in Aberdulais. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis en wetenschap en technologie.
 12. Greenfield Valley Museum & Heritage Park12

  Greenfield Valley Museum & Heritage Park

  Holywell
  Greenfield Valley Museum & Heritage Park is een museum in Holywell. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, archieven en sociale geschiedenis.
 13. Scolton Manor Museum13

  Scolton Manor Museum

  Haverfordwest
  Scolton Manor Museum is een museum in Haverfordwest. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, munten en medailles, sociale geschiedenis, kostuum en textiel, persoonlijkheden, landbouw, oudheidkunde, natuurwetenschappen, maritiem, schone kunsten, decoratieve en
 14. Bedwellty House and Park14

  Bedwellty House and Park

  Tredegar
  Erfgoed.
 15. Treborth Botanic Garden15

  Treborth Botanic Garden

  Bangor
  Treborth Botanic Garden is een museum in Bangor. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen.
 16. 16

  The Silver Mountain Experience

  Aberystwyth
  The Silver Mountain Experience is een museum in Aberystwyth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, natuurwetenschappen, industrie en wetenschap en technologie.

Alle musea in Wales