LAM museum en de collectie

LAM museum
Bron

In het LAM beleef je verrassende schilderijen, beelden, foto’s, video’s, installaties en digitale kunst. Allemaal hebben ze iets te maken met eten, drinken of winkelen. Kennis over kunst is niet nodig, jouw ervaring staat centraal. Na afloop kun je wandelen over het mooie Landgoed Keukenhof, wegdromen bij Kasteel Keukenhof of de handen uit de mouwen steken bij de gezellige kinderboerderij. Reserveer van tevoren een kaartje.

Kunst & Design  Kunst & Design Moderne kunst Hedendaagse kunst Kinderen Fotografie

LAM museum
Keukenhof 14
2161 AN Lisse

Bezoekersinformatie LAM museum

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag
13:00 – 17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag
13:00 – 17:00
Zaterdag
11:00 – 17:00
Zondag
11:00 – 17:00

Het LAM werkt met online kaartjes. Bestel jouw tickets op www.lamlisse.nl/tickets

Toegangsprijzen

0 – 4Gratis
5 – 17€ 5,00
18 – 108€ 7,50

Faciliteiten

Kindvriendelijk

Locatie & Kaart

Keukenhof 14, Lisse

Ontdek alle musea in Lisse

Tentoonstellingen

Er zijn geen tentoonstellingen in LAM museum gevonden.

Recensies van LAM museum

Er zijn 3 beoordelingen van LAM museum.

 • M
  Monique • 2 jul. 2020

  Dit is de 2e keer dat ik het museum bezocht heb en het blijft speciaal. Allemaal kunstwerken over voedsel. Je krijgt zelf trek. Maar... er is geen café. Geen nood, vlakbij een kinderboerderij of een restaurant. Je wordt bij de ingang welkom geheten door een vriendelijke medewerker, die alles uitlegt. Vergeet vooral niet je mobiel mee te nemen, want er staat geen tekst bij de kunstwerken. Op elke zaal staat een vriendelijke medewerker(ze dringen zichzelf niet op) waarmee je over de kunstwerken kan discussiëren. Het hoeft niet natuurlijk. Een niet traditioneel museum, die ik iedereen aanraad te bezoeken. Ik bleef er meer dan 2 uur. De moeite waard. Een prachtig park rondom. Na parkeren naar linkers open, want het staat er niet goed aangegeven, heeft te maken met de gemeente die niet meewerkt, blijkbaar

  Bezocht op 1 jul. 2020

 • P
  Pim • 2 sep. 2019

  Bezocht gisteren LAM Lisse. Een geweldig architectonisch (terechte winnaar van Nederlandse Architectuurprijs) hoogstandje in het prachtige park van Landgoed Keukenhof. Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen door een heel fijne ploeg publieksbegeleiders, bij een tocht langs een super gevarieerde presentatie, opgebouwd vanuit het veelomvattende thema ‘voedsel’, bijeen verzameld door Jan van de Broek, zoon van ‘grootgrutter’ Dirk van de Broek. Eén van de vele hoogtepunten is de indrukwekkende gang door/langs het gebouw waarop we werden gewezen bij het verlaten van het gebouw aan het einde van ons bezoek. Een hoge lange gang waar, als het museum gesloten is, bezoekers van het park toch alvast een goede indruk kunnen krijgen van de collectie via de lange glazen wand. Aan het einde van deze doorgang word je getrakteerd op een verfijnde en poëtische geluidssculptuur van Turnerprijs-winnaar Susan Philipsz. En dan ben je aangekomen bij een uitkijkpunt met schitterende zichtlijnen door en op de gebouw én het park. Echt een aanrader.❤️

  Bezocht op 1 sep. 2019

 • H
  henriette • 14 jul. 2019

  Zo verrassend dit museum! En die aardige jonge mensen die je met veel enthousiasme vertellen over wat je ziet (of niet ziet), zo bijzonder waar vinden we dat nog. Ook Do Ho Suh stond daar ineens in de vorm van een fornuis en zo nog vele andere verbazend mooie dingen. Je wordt per keer binnengelaten dus staat niet voor 3 rijen mensen te kijken zoals in Amsterdam .Ook geschikt voor kinderen en vergeet de prachtige omgeving niet, het leek wel de tuin van Voorlinden. Allemaal naartoe!!!!

  Bezocht op 14 jul. 2019

Schrijf een recensie

Jouw recensie helpt anderen meer te weten te komen over goede en minder goede musea. Heb je LAM museum bezocht? Schrijf dan hieronder je recensie! Lees voor het schrijven eerst de inhoudsrichtlijnen door.

Log in of maak gratis een account aan om LAM museum te beoordelen.