Perris Valley Historical Museum en de collectie

Perris Valley Historical Museum
Bron

Het Perris Depot, een spoorwegdepot gebouwd in 1892, is een belangrijke historische locatie in Perris, Californië. Het werd gebouwd ter vervanging van een eerdere houten structuur op dezelfde locatie aan de Atchison, Topeka en Santa Fe Railway lijn, oorspronkelijk de California Southern Railroad. Het depot werd gebouwd door J.W. Nance, een ontwikkelaar uit Perris, en werd ontworpen door Benjamin Franklin Levet, Sr., schoonzoon van Fred T. Perris. Het depot bediende zowel passagiersverkeer als het aanzienlijke landbouwverkeer dat verbonden was met de landbouwgronden van de Perris Valley.

Perris Depot als museum

Sinds 1974 wordt het Perris Depot gebruikt door de Perris Valley Historical and Museum Association als een museum van lokale geschiedenis. Het museum toont de rijke geschiedenis en het erfgoed van de Perris Valley en de omliggende gebieden. Het biedt bezoekers een unieke kans om meer te weten te komen over het verleden van de regio en de belangrijke bijdragen aan de ontwikkeling van Californië.

Perris Depot en het Orange Empire Railway Museum

Het Perris Depot wordt ook gebruikt door het Orange Empire Railway Museum als eindpunt voor zijn excursietreinlijn. Dit biedt bezoekers een unieke kans om een historische treinrit te ervaren, wat een extra laag authenticiteit toevoegt aan hun bezoek. Het depot werd gerenoveerd in 2007-2008 en blijft dienen als een belangrijke historische locatie.

Lees meer…

Perris Valley Historical Museum
107 N D St
CA 92570 Perris
California

Bezoekersinformatie Perris Valley Historical Museum

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag
12:00 – 16:00
Vrijdag
12:00 – 16:00
Zaterdag
12:00 – 16:00
Zondag
12:00 – 16:00

Toegangsprijzen

Normaal tariefGratis

Faciliteiten

We hebben geen informatie over de faciliteiten van Perris Valley Historical Museum.

Locatie & Kaart

107 N D St, Perris

Ontdek alle musea in Perris

Tentoonstellingen

Er zijn geen tentoonstellingen in Perris Valley Historical Museum gevonden.

Recensies van Perris Valley Historical Museum

Er zijn nog geen beoordelingen van Perris Valley Historical Museum 😢

Schrijf een recensie

Jouw recensie helpt anderen meer te weten te komen over goede en minder goede musea. Heb je Perris Valley Historical Museum bezocht? Schrijf dan hieronder je recensie! Lees voor het schrijven eerst de inhoudsrichtlijnen door.

Log in of maak gratis een account aan om Perris Valley Historical Museum te beoordelen.