Red Earth en de collectie

Red Earth
Bron

Het Red Earth Festival is een belangrijk cultureel evenement dat elk jaar in juni plaatsvindt in Oklahoma City, Oklahoma. Dit Native American festival is een levendige viering van de inheemse cultuur en biedt bezoekers een unieke kans om zich onder te dompelen in de rijke tradities en erfgoed van de Native American gemeenschappen. Het festival wordt georganiseerd door Red Earth, Inc., een non-profit organisatie die zich inzet voor de promotie van Native American kunst en cultuur.

Red Earth Art Center

Red Earth, Inc., de organisatie die het Red Earth Festival organiseert, onderhoudt ook het Red Earth Art Center in het centrum van Oklahoma City. Het Art Center herbergt zowel tijdelijke tentoonstellingen als een permanente collectie van Native American kunst. Dit biedt bezoekers het hele jaar door de mogelijkheid om de rijke artistieke tradities van de Native American gemeenschappen te verkennen en te waarderen.

Festival Kenmerken

Het Red Earth Festival beschikt over een kunstmarkt die open is voor Native American leden van federaal en staats-erkende stammen. Dit biedt bezoekers een unieke kans om authentieke Native American kunst te kopen. Naast de kunstmarkt omvat het festival ook non-profit en educatieve stands, demonstraties en een dansshowcase, wat een uitgebreid inzicht biedt in de Native American cultuur.

Lees meer…

ENRed Earth Art Center

Kunst & Design  Kunst & Design

Red Earth
#110
OK 73102 Oklahoma City
Oklahoma

Bezoekersinformatie Red Earth

Openingstijden

Maandag
9:00 – 17:00
Dinsdag
9:00 – 17:00
Woensdag
9:00 – 17:00
Donderdag
9:00 – 17:00
Vrijdag
9:00 – 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Toegangsprijzen

We hebben geen informatie over de tickets & prijzen van Red Earth.

Faciliteiten

We hebben geen informatie over de faciliteiten van Red Earth.

Locatie & Kaart

#110, Oklahoma City

Ontdek alle musea in Oklahoma City

Tentoonstellingen

Er zijn geen tentoonstellingen in Red Earth gevonden.

Recensies van Red Earth

Er is 1 beoordeling van Red Earth.

  • Geaggregeerde beoordeling

    Deze beoordeling is gebaseerd op de waardering van dit museum op verschillende andere platformen.

Schrijf een recensie

Jouw recensie helpt anderen meer te weten te komen over goede en minder goede musea. Heb je Red Earth bezocht? Schrijf dan hieronder je recensie! Lees voor het schrijven eerst de inhoudsrichtlijnen door.

Log in of maak gratis een account aan om Red Earth te beoordelen.