De beste musea in Allentown in september 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Allentown, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Allentown, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Allentown.

Voor sommige musea in Allentown dien je wellicht een tijdslot te reserveren. Bekijk hier welke plaatsen en tickets je nu al van tevoren kunt boeken. 👉
Reserveer nu

Op zoek naar de beste musea in Allentown? Dit zijn de beste:

 1. America On Wheels Museum1

  America On Wheels Museum

  Allentown, PA
  America on Wheels is een transportmuseum gelegen in Allentown, Pennsylvania. Het is gewijd aan de geschiedenis en evolutie van transport over de weg, met een verscheidenheid aan voertuigen uit verschillende tijdperken. Het museum biedt een educatieve en boeiende ervaring voor bezoekers van alle leeftijden, waardoor het een waardevolle bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de automobiel.
 2. Allentown Art Museum2

  Allentown Art Museum

  Allentown, PA
  Het Allentown Art Museum of the Lehigh Valley is een belangrijke regionale kunstinstelling gelegen in Allentown, Pennsylvania. Het museum werd opgericht in 1934 door een groep onder leiding van Walter Emerson Baum, een gerenommeerde impressionistische schilder uit Pennsylvania. De oprichting van het museum is diep geworteld in de lokale kunstgemeenschap, waardoor het een belangrijk onderdeel is van het culturele erfgoed van Allentown.
 3. Lehigh Valley Heritage Museum3

  Lehigh Valley Heritage Museum

  Allentown, PA
  De Lehigh County Historical Society, opgericht in 1904, is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het verzamelen, bewaren en tentoonstellen van de geschiedenis van Lehigh County en de regio Lehigh Valley in het oosten van Pennsylvania. Deze toewijding aan historisch behoud biedt een rijk en gedetailleerd inzicht in het verleden van de regio, waardoor het een waardevolle bron is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het begrijpen van de geschiedenis van het gebied.
 4. Museum of Indian Culture4

  Museum of Indian Culture

  Allentown, PA
  Het Museum of Indian Culture, gelegen in Allentown, Pennsylvania, is een non-profit organisatie en educatief centrum. Opgericht in 1980, is het museum gewijd aan de presentatie, behoud en voortzetting van de geschiedenis van de Lenape en andere Noordoostelijke Boslandse Indiaanse culturen. Het is gelegen in de Lehigh Parkway op 2825 Fish Hatchery Road.
 5. The Liberty Bell Museum5

  The Liberty Bell Museum

  Allentown, PA
  Het Liberty Bell Museum, ook bekend als het Liberty Bell Shrine Museum, is een non-profit organisatie gevestigd in Zion's United Church of Christ in Allentown, Pennsylvania. Dit museum bevindt zich in de kerk waar de Liberty Bell, een wereldwijd erkend symbool van Amerika's onafhankelijkheid, verborgen werd voor het Britse leger tijdens de Amerikaanse Revolutionaire Oorlog.

Alle musea in Allentown