De beste musea in Doylestown in oktober 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Doylestown, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Doylestown, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Doylestown.

Op zoek naar de beste musea in Doylestown? Dit zijn de beste:

 1. Mercer Museum1

  Mercer Museum

  Doylestown, PA
  Het Mercer Museum, gelegen in Doylestown, Pennsylvania, is een unieke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en cultuur. Het museum wordt beheerd door de Bucks County Historical Society en biedt een blik op het verleden, met een uitgebreide collectie pre-industriële handgereedschappen en andere artefacten. Het museum maakt deel uit van een National Historic Landmark District, wat de historische betekenis ervan verder benadrukt.
 2. James A. Michener Art Museum2

  James A. Michener Art Museum

  Doylestown, PA
  Het Michener Art Museum, gelegen in Doylestown, Bucks County, Pennsylvania, is een particuliere, non-profit instelling. Het werd opgericht in 1988 en vernoemd naar de Pulitzer Prize-winnende schrijver James A. Michener, die een inwoner was van Doylestown. Het museum is gewijd aan het behoud en de tentoonstelling van de beeldende kunsten van Bucks County, samen met collecties van Amerikaanse kunst uit de negentiende en twintigste eeuw.
 3. Fonthill Museum3

  Fonthill Museum

  Doylestown, PA
  Fonthill , ook bekend als Kasteel Fonthill , was het huis van de Amerikaanse archeoloog en tegelbakker Henry Chapman Mercer , in Doylestown, Pennsylvania . Hoewel het soms Fonthill Castle wordt genoemd, is het een groot huis en geen kasteel.
 4. 4

  Bucks County Civil War Museum

  Doylestown, PA
 5. 5

  Aldie Mansion

  Doylestown, PA

Alle musea in Doylestown