Alle natuur- & natuurhistorische musea en attracties om te bezoeken in Australië

Australië heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 115 wetenschapsmusea in Australië voor je op een rij.

Is de natuur en natuurhistorie iets dat je interesseert en ben je op zoek naar de beste natuurmusea om te bezoeken in Australië? Dit zijn ze:

 1. Royal Botanic Gardens Victoria1

  Royal Botanic Gardens Victoria

  Melbourne
  De Royal Botanic Gardens Victoria is een belangrijke botanische instelling die zich uitstrekt over twee locaties - Melbourne en Cranbourne. De Melbourne Gardens, opgericht in 1846, beslaat 38 hectare land en toont bijna 50.000 individuele planten van 8.500 verschillende soorten. Aan de andere kant is de Cranbourne Gardens, opgericht in 1970, een terrein van 363 hectare gewijd aan Australische planten, met inheemse bushland, heidevelden, wetlands en bossen.
 2. Currumbin Wildlife Sanctuary2

  Currumbin Wildlife Sanctuary

  Currumbin
 3. Werribee Open Range Zoo3

  Werribee Open Range Zoo

  Werribee
  Werribee Open Range Zoo, gelegen op ongeveer 32 kilometer ten zuidwesten van Melbourne, Victoria, Australië, is een Afrikaans themapark. Het maakt deel uit van de Zoological Parks and Gardens Board of Zoos Victoria, dat ook Melbourne Zoo en Healesville Sanctuary omvat. Dit geeft bezoekers de kans om een verscheidenheid aan dieren in één locatie te ervaren.
 4. Paronella Park4

  Paronella Park

  Mena Creek
  Paronella Park, een erfgoed-gelijste toeristische attractie, is gelegen in Mena Creek, Queensland, Australië, ongeveer 120 kilometer ten zuiden van Cairns. Het park werd ontworpen en gebouwd tussen 1929 en 1935 door José Paronella, een Spaanse immigrant. Deze unieke locatie biedt bezoekers een blik op het verleden en de visie van de maker.
 5. Taronga Zoo Sydney5

  Taronga Zoo Sydney

  Mosman
  Taronga wordt vaak een van de beste dierentuinen ter wereld genoemd, en dat is niet voor niets. De dierententoonstellingen zijn verbazingwekkend en gaan gepaard met geweldige uitzichten - voor het beste uitzicht op de skyline van Sydney ga je naar de vogelshow. Om bij de dierentuin te komen, stap j
 6. Online korting!Sea Life Sydney Aquarium6

  Sea Life Sydney Aquarium

  Sydney
  Dit grote aquarium herbergt meer dan 700 soorten zeedieren. Het is verdeeld in 14 verschillende leefgebieden. Een van de populairste zones is zeker het Dugong-eiland. Luister naar een van de lezingen om meer over dit dier te weten te komen. Sea Life is gehuisvest in hetzelfde complex als WILD LIFE
 7. Australian Reptile Park7

  Australian Reptile Park

  Somersby
  Het Australian Reptile Park is een unieke attractie gelegen in Somersby, New South Wales, Australië. Het ligt ongeveer 60 km ten noordwesten van Sydney in de regio Central Coast. Dit attractiepark en reptielencentrum biedt een unieke ervaring voor bezoekers, door hen de kans te geven om van dichtbij kennis te maken met een verscheidenheid aan reptielen.
 8. Bonorong Wildlife Sanctuary8

  Bonorong Wildlife Sanctuary

  Brighton
 9. Online korting!Sea Life Melbourne Aquarium9

  Sea Life Melbourne Aquarium

  Melbourne
  Sea Life Melbourne Aquarium is een aquarium voor de Zuidelijke Oceaan en Antarctica in het centrum van Melbourne, Australië. Het ligt aan de oever van de Yarra River naast en onder het Flinders Street Viaduct en de King Street Bridge. De attractie is een Sea Life Centre dat eigendom is van Merlin En
 10. Maleny Botanic Gardens & Bird World10

  Maleny Botanic Gardens & Bird World

  Maleny
 11. Melbourne Zoo11

  Melbourne Zoo

  Melbourne
  In de jaren '80 introduceerde de Melbourne Zoo het concept van 'bioklimatische zones'. Deze innovatieve aanpak houdt in dat dieren die in het wild een gemeenschappelijk habitat delen, samen in gevangenschap worden gehouden. Dit verbetert niet alleen het welzijn van de dieren, maar biedt bezoekers ook een authentiekere en educatievere ervaring.
 12. Lone Pine Koala Sanctuary12

  Lone Pine Koala Sanctuary

  Brisbane
  Het Lone Pine Koala Sanctuary, gelegen in de voorstad Fig Tree Pocket in Brisbane, Queensland, Australië, is een 18 hectare groot reservaat gewijd aan koala's. Opgericht in 1927, heeft het de onderscheiding van het oudste en grootste reservaat van zijn soort ter wereld.
 13. Australia Zoo13

  Australia Zoo

  Beerwah
  De Australia Zoo is een dierentuin gelegen in Queensland, Australië. Het ligt ongeveer 70 km ten noorden van Brisbane, in de buurt van Beerwah en Glass House Mountains. Deze locatie maakt het een handige bestemming voor toeristen die de regio bezoeken, en biedt een unieke kans om de diverse Australische dierenwereld te verkennen.
 14. Phillip Island Nature Parks14

  Phillip Island Nature Parks

  Summerlands
  Phillip Island Nature Park beslaat meer dan 1805 hectare en omvat verschillende afzonderlijke gebieden. Deze omvatten Pyramid Rock, Rhyll Inlet, Seal Rocks en Cape Woolamai. Elk van deze gebieden biedt unieke kijk- en attractieplekken, waardoor bezoekers een gevarieerd aanbod aan ervaringen en bezienswaardigheden kunnen verkennen.
 15. Koala Park Sanctuary15

  Koala Park Sanctuary

  Sydney
  Het Koala Park Sanctuary is een particulier wildpark gelegen in West Pennant Hills, een noordelijke buitenwijk van Sydney. Het park staat bekend om zijn verzameling koala's en andere Australische dieren en is gevestigd in een regenwoudachtig gebied. Het bestaat om Australische inheemse dieren en vogels te tonen en het publiek over hen te onderwijzen. Het park ontvangt jaarlijks ongeveer 400.000 gasten.
 16. Brisbane Botanic Gardens16

  Brisbane Botanic Gardens

  Brisbane
  De City Botanic Gardens, gelegen in Brisbane, Australië, is een van de belangrijkste groene ruimtes van de stad. Het beslaat een indrukwekkend gebied van bijna 18 hectare, en biedt een weelderige, groene oase te midden van de torenhoge wolkenkrabbers van het zakendistrict van de stad. De tuinen zijn een getuigenis van de inzet van de stad om haar natuurlijke omgeving te behouden en te bevorderen.
 17. Wildlife Habitat17

  Wildlife Habitat

  Port Douglas
 18. Ballarat Wildlife Park18

  Ballarat Wildlife Park

  Ballarat
  Ballarat Wildlife Park is een interactief wildpark in Ballarat, Australië, dat in 1987 door Greg Parker werd geopend. Het park ligt op 37 acres (15 ha) natuurlijk bushland.
 19. AQWA The Aquarium Of Western Australia19

  AQWA The Aquarium Of Western Australia

  Perth
  Het Aquarium of Western Australia (AQWA) is een particulier aquarium in Hillarys, West-Australië. AQWA was het grootste aquarium van Australië toen het werd geopend en bezit nog steeds het grootste afzonderlijke aquarium van Australië en een doorlopende onderwatertunnel.
 20. Adelaide Zoo20

  Adelaide Zoo

  Adelaide
  De Adelaide Zoo, gelegen in de stad Adelaide in Zuid-Australië, is een erkend lid van zowel de Zoo and Aquarium Association Australasia (ZAA) als de World Association of Zoos and Aquariums (WAZA). Deze lidmaatschappen onderstrepen de inzet van de dierentuin voor dierenwelzijn en -behoud, en garanderen dat bezoekers een hoge standaard van zorg voor de dieren kunnen verwachten.
 21. Queensland Museum21

  Queensland Museum

  Brisbane
  Het Queensland Museum, gelegen in Brisbane, is het staatsmuseum van Queensland. Het is gewijd aan het tonen van natuurlijke geschiedenis, cultureel erfgoed, wetenschap en menselijke prestaties. Bezoekers kunnen een breed scala aan tentoonstellingen verwachten die zich verdiepen in deze diverse gebieden, waardoor ze een uitgebreid inzicht krijgen in de rijke geschiedenis en cultuur van Queensland.
 22. Online korting!Wild Life Sydney Zoo22

  Wild Life Sydney Zoo

  Sydney
  Wild Life Sydney Zoo, voorheen bekend als Sydney Wildlife World, is een wildpark gelegen in de Darling Harbour wijk. Deze locatie bevindt zich aan de westelijke rand van het centrale zakendistrict van Sydney in Australië. De dierentuin biedt een unieke ervaring van Australische dieren in het hart van de stad.
 23. Australian Butterfly Sanctuary23

  Australian Butterfly Sanctuary

  Kuranda
  Het Australische vlinderreservaat is een vlinderreservaat en -expositie in het centrum van Kuranda, Queensland, Australië. Kuranda Butterfly Sanctuary staat in het Guinness Book of Records vermeld als de grootste vlindervolière en -expositie van Australië. Het reservaat kweekt een verscheidenheid aa
 24. North Coast Regional Botanic Garden24

  North Coast Regional Botanic Garden

  Coffs Harbour
  De North Coast Regional Botanic Garden, gelegen in Coffs Harbour, is een oase van 20 hectare die een mix biedt van natuurlijke kustbossen, prachtig aangelegde tuinen, ontdekkingswandelingen en picknickplaatsen. Dit maakt het een ideale locatie voor natuurliefhebbers, gezinnen en iedereen die een rustige dag wil doorbrengen in een mooie omgeving.
 25. Online korting!National Dinosaur Museum25

  National Dinosaur Museum

  Nicholls
 26. Melbourne Museum26

  Melbourne Museum

  Melbourne
  Het Melbourne Museum, het grootste museum op het zuidelijk halfrond, is gelegen in de Carlton Gardens, een openbaar park in Melbourne. Het deelt deze locatie met het Royal Exhibition Building, een structuur die meer dan een eeuw oud is. Deze locatie biedt een unieke mix van natuurlijke schoonheid en historische architectuur, waardoor het een interessante plek is om te bezoeken.
 27. Featherdale Sydney Wildlife Park27

  Featherdale Sydney Wildlife Park

  Sydney
  Featherdale Wildlife Park is een dierentuin gelegen in Doonside , Sydney , Australië. Het park is gelegen in het westen van Sydney, ongeveer 40 km (25 mi) van Sydney's CBD. Het park bevat verschillende soorten inheems in Australië, en staat bekend als een van 's werelds grootste collecties van de Au
 28. WA Museum Boola Bardip28

  WA Museum Boola Bardip

  Perth
  Het West-Australisch Museum is een wettelijke instantie binnen de portefeuille Cultuur en Kunst, opgericht krachtens de Museumwet van 1969. Het museum heeft zes hoofdlocaties. Het staatsmuseum, nu bekend als WA Museum Boola Bardip , is op 21 november 2020 officieel heropend in het Cultureel Centrum
 29. Australian Museum29

  Australian Museum

  Sydney
  Het Australian Museum in Sydney, opgericht in 1827, is het oudste museum in Australië. Het richt zich voornamelijk op natuurgeschiedenis en antropologie, met uitgebreide collecties op het gebied van zoölogie (gewervelden en ongewervelden), mineralogie, paleontologie en antropologie. Dit museum biedt bezoekers een unieke kans om het rijke natuurlijke en culturele erfgoed van Australië te verkennen.
 30. Cairns ZOOM and Wildlife Dome30

  Cairns ZOOM and Wildlife Dome

  Cairns City
 31. Perth Zoo31

  Perth Zoo

  Perth
  Perth Zoo, gelegen in South Perth, West-Australië, is een combinatie van een dierentuin en botanische tuin die zich uitstrekt over 17 hectare. Het is de thuisbasis van een diverse reeks dieren en planten, waardoor het een unieke bestemming is voor toeristen die geïnteresseerd zijn in dieren in het wild en de natuur.
 32. Territory Wildlife Park32

  Territory Wildlife Park

  Berry Springs
  Het Territory Wildlife Park is een uitgestrekte dierentuin gelegen in Berry Springs, in het Noordelijk Territorium van Australië. Met een indrukwekkende 400 hectare is het park gelegen op het Cox Peninsula, nabij de stad Darwin. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de regio bezoeken, en biedt hen de kans om de diverse Australische dierenwereld op één locatie te verkennen.
 33. Cairns Aquarium33

  Cairns Aquarium

  Cairns City
  Cairns Aquarium herbergt meer dan 15.000 dieren in 10 verschillende ecosystemen. Deze diversiteit stelt bezoekers in staat om een breed scala aan zee- en landleven te ervaren, van kleurrijke tropische vissen tot unieke reptielen. De ecosystemen zijn zorgvuldig ontworpen om de natuurlijke habitats van de dieren na te bootsen, wat zorgt voor een authentieke en educatieve ervaring.
 34. 34

  Mogo Wildlife Park

  Eurobodalla Shire Council
  Mogo Wildlife Park is een particuliere dierentuin gelegen in Mogo, een stad aan de zuidkust van New South Wales, Australië. Deze kleine dierentuin staat bekend om zijn focus op exotische soorten, in tegenstelling tot de meeste kleine Australische dierentuinen. Het is lid van de Zoo and Aquarium Association en is succesvol geweest in fokprogramma's voor bedreigde soorten.
 35. Australia Walkabout Wildlife Park35

  Australia Walkabout Wildlife Park

  Calga
  Australia Walkabout Wildlife Park is een wildreservaat gelegen in Calga, New South Wales, Australië. Dit park biedt een veilige haven voor een verscheidenheid aan inheemse Australische vogels, zoogdieren en reptielen, evenals boerderijdieren.
 36. Caversham Wildlife Park36

  Caversham Wildlife Park

  Perth
  Caversham Wildlife Park bevindt zich in het hart van Whiteman Park in West-Australië. Deze locatie biedt bezoekers een unieke kans om de diverse fauna van Australië op één plek te ervaren. Het park is gemakkelijk toegankelijk en biedt een geweldige dag uit voor gezinnen, natuurliefhebbers en toeristen.
 37. Cleland Wildlife Park37

  Cleland Wildlife Park

  Greenhill
  Heb je ooit kangoeroes gevoerd of een koala aangeraakt? Nee? Dit is een kans voor u! Mis deze onvergetelijke ervaring niet!
 38. 38

  Crocosaurus Cove

  Darwin
 39. Reef HQ39

  Reef HQ

  Townsville City
  Reef HQ, gelegen in Townsville, Queensland, Australië, heeft de onderscheiding van het grootste levende koraalrif aquarium ter wereld. Deze indrukwekkende faciliteit werd gebouwd als een Bicentennial Commemorative project en maakt deel uit van de Great Barrier Reef Marine Park Authority (GBRMPA). Het is de thuisbasis van een diverse reeks zeedieren, waaronder 130 koraalsoorten en 120 vissoorten, samen met honderden soorten zeesterren, zee-egels, zeekomkommers, broze sterren, veersterren, slakken, wormen en sponzen.
 40. Birdworld Kuranda40

  Birdworld Kuranda

  Kuranda
 41. Maru Koala and Animal Park41

  Maru Koala and Animal Park

  Grantville
 42. Hartley's Crocodile Adventures42

  Hartley's Crocodile Adventures

  Wangetti
  Hartley's Crocodile Adventures is een wildreservaat en ecotoerismepark dat zich uitstrekt over 10 hectare (25 acres). Het is gunstig gelegen tussen Cairns en Port Douglas in Wangetti, Far North Queensland, Australië. Deze locatie maakt het een toegankelijke bestemming voor toeristen die de regio verkennen.
 43. 43

  Devils @ Cradle

  Staverton
 44. Currumbin Wildlife Sanctuary44

  Currumbin Wildlife Sanctuary

  Currumbin
 45. Joseph Banks Native Plants Reserve45

  Joseph Banks Native Plants Reserve

  Sydney
  Het Joseph Banks Native Plants Reserve is een unieke tuin in Sydney die gespecialiseerd is in inheemse Australische planten. De tuin werd opgericht in 1970 als eerbetoon aan Joseph Banks, een natuuronderzoeker en beschermheer van de wetenschappen die veel botanische exemplaren verzamelde rond Botany Bay. De tuin beslaat een oppervlakte van 2,2 hectare en beschikt over 4 kilometer aan verharde paden, waardoor het een geweldige plek is voor een ontspannen wandeling terwijl je geniet van de schoonheid van inheemse Australische flora.
 46. Alice Springs Desert Park46

  Alice Springs Desert Park

  Alice Springs
 47. Monarto Safari Park47

  Monarto Safari Park

  Monarto
 48. Billabong Sanctuary48

  Billabong Sanctuary

  Townsville
  Het Billabong Sanctuary is een wildreservaat gelegen in Nome, 17 kilometer ten zuiden van Townsville, Noord-Queensland, Australië. Het beslaat een oppervlakte van 11 hectare, wat een enorme ruimte biedt voor de dieren om vrij rond te lopen.
 49. Symbio Wildlife Park49

  Symbio Wildlife Park

  Helensburgh
  Symbio Wildlife Park is een particulier bezit, middelgrote dierentuin gelegen in Helensburgh, New South Wales. Het is gunstig gelegen ten zuiden van Sydney en ligt in de nabijheid van de stad Wollongong. Dit maakt het een toegankelijke bestemming voor toeristen die deze gebieden bezoeken.
 50. Flying High Bird Park50

  Flying High Bird Park

  Apple Tree Creek
  Flying High Bird Sanctuary, gelegen in Apple Tree Creek, Queensland, staat bekend als de grootste vrije vlucht volière in Australië. Het is de thuisbasis van meer dan 2000 vogels, en biedt bezoekers de unieke kans om in de volière rond te lopen en de vogels in hun natuurlijke habitat te observeren.
 51. Australian Botanic Garden51

  Australian Botanic Garden

  Sydney
  De Australian Botanic Garden Mount Annan is een botanische tuin van 416 hectare, gelegen in een heuvelachtig gebied in de zuidwestelijke voorstad van Sydney, tussen Campbelltown en Camden, New South Wales. Het is de grootste botanische tuin in Australië, gespecialiseerd in inheemse planten, met een
 52. Halls Gap Zoo52

  Halls Gap Zoo

  Halls Gap
  Halls Gap Zoo is een dierentuin van 53 hectare (21 ha), ongeveer 7 kilometer van Halls Gap, Victoria, Australië. Vanuit de dierentuin kunt u het Grampians National Park zien. Het is de grootste regionale dierentuin van Victoria met meer dan 160 inheemse en exotische diersoorten.
 53. Taronga Western Plains Zoo53

  Taronga Western Plains Zoo

  Dubbo
  Taronga Western Plains Zoo, vaak aangeduid als Dubbo Zoo, is een grote dierentuin gelegen nabij Dubbo, in New South Wales, Australië. De dierentuin opende voor het eerst haar deuren voor het publiek op 28 februari 1977. Het werd opgericht met het doel om meer leef- en fokruimte te bieden voor grote dieren zoals olifanten en antilopen, die meer ruimte nodig hadden dan beschikbaar was op de Sydney locatie.
 54. 54

  Kuranda Koala Gardens

  Kuranda
 55. Ocean Park Aquarium55

  Ocean Park Aquarium

  Shark bay
 56. Tasmania Zoo56

  Tasmania Zoo

  Launceston
  De Tasmania Zoo, gelegen in Launceston, Tasmanië, staat bekend om de grootste verzameling inheemse en exotische dieren van de staat. De dierentuin, die zich uitstrekt over meer dan 900 hectare oud inheems struikgewas, is een volledig geaccrediteerd lid van de Zoo and Aquarium Association. Het werkt nauw samen met alle Australaziatische dierentuinen en is actief betrokken bij verschillende soortenbeheerprogramma's.
 57. Dubbo Regional Botanic Garden57

  Dubbo Regional Botanic Garden

  Dubbo
 58. Ranger Red's Zoo & Conservation Park58

  Ranger Red's Zoo & Conservation Park

  Pinjarra
  Ranger Red's Zoo & Conservation Park, voorheen bekend als Peel Zoo, is een wildreservaat gelegen aan de oevers van de Murray River in Pinjarra, West-Australië. Deze locatie biedt een unieke setting voor bezoekers om de diverse dierenwereld te ervaren en waarderen. Het park is gemakkelijk bereikbaar en biedt een serene omgeving voor een dagje uit met familie of vrienden.
 59. Lisgar Gardens59

  Lisgar Gardens

  Hornsby
 60. 60

  Trowunna Wildlife Sanctuary

  Mole Creek
 61. Snakes Downunder Reptile Park & Zoo61

  Snakes Downunder Reptile Park & Zoo

  Horton
 62. Wollongong Botanical Gardens62

  Wollongong Botanical Gardens

  Wollongong
 63. Rainforestation Nature Park63

  Rainforestation Nature Park

  Kuranda
  Rainforestation Nature Park is een populaire toeristische bestemming gelegen nabij Kuranda in Far North Queensland, Australië. Het park is gevestigd op een uitgestrekt terrein van 100 hectare, genesteld in het hart van een Werelderfgoed-regenwoud. Deze unieke setting biedt bezoekers de kans om zich onder te dompelen in de natuurlijke schoonheid en biodiversiteit van de regio.
 64. Gold Coast Regional Botanic Gardens64

  Gold Coast Regional Botanic Gardens

  Gold Coast
 65. 65

  Healesville Sanctuary

  Melbourne
 66. Darling Downs Zoo66

  Darling Downs Zoo

  Pilton
  Darling Downs Zoo is een populaire bestemming voor dierenliefhebbers, gelegen in het schilderachtige stadje Pilton, Queensland, Australië. Het biedt een unieke kans om een verscheidenheid aan dieren uit verschillende geografische regio's te zien, waardoor het een diverse en educatieve ervaring is voor bezoekers van alle leeftijden.
 67. 67

  Kangaroo Island Wildlife Park

  Duncan
 68. Oakvale Wildlife Park68

  Oakvale Wildlife Park

  Salt Ash
 69. Billabong Zoo Koala & Wildlife Park69

  Billabong Zoo Koala & Wildlife Park

  Port Macquarie-Hastings Council
  Billabong Zoo, gelegen in Port Macquarie, New South Wales, Australië, is een 10 hectare groot wildpark en koalafokcentrum. Het biedt bezoekers de unieke kans om van dichtbij kennis te maken met een verscheidenheid aan Australische en exotische dieren. Het park is niet alleen een populaire toeristische bestemming, maar speelt ook een cruciale rol in de fokkerij van koala's.
 70. Gorge Wildlife Park70

  Gorge Wildlife Park

  Adelaide Hills Council
 71. Olive Pink Botanic Garden71

  Olive Pink Botanic Garden

  Desert Springs
 72. Shoalhaven Zoo72

  Shoalhaven Zoo

  Nowra
  Shoalhaven Zoo, voorheen bekend als Nowra Animal Park, is een populaire dierenpark gelegen aan de zuidkust van New South Wales, Australië. Deze locatie biedt bezoekers een unieke kans om de diverse dierenwereld van Australië te ervaren in een prachtige kustomgeving.
 73. Warrawong Wildlife Sanctuary73

  Warrawong Wildlife Sanctuary

  Mylor
  Warrawong Wildlife Sanctuary is een natuurreservaat gelegen in de buitenwijk Mylor, Zuid-Australië. Het ligt ongeveer 17 kilometer ten zuidoosten van Adelaide, de hoofdstad van de staat. Het reservaat is opgericht met als doel bedreigde Australische dieren te beschermen en biedt bezoekers een unieke kans om de inheemse fauna van Australië in hun natuurlijke habitat te ervaren.
 74. Australian Inland Botanic Gardens74

  Australian Inland Botanic Gardens

  Dareton
  De Australian Inland Botanic Gardens (AIBG) is een uitgestrekte botanische tuin en arboretum van 152 hectare. Het is gelegen in de regio's The Mallee en Sunraysia in New South Wales, Australië. De tuin is uniek in zijn focus, met de helft van zijn oppervlakte gewijd aan de teelt en het behoud van Australische flora.
 75. 75

  Reefworld Aquarium Hervey Bay

  Hervey Bay
 76. 76

  Hunter Valley Wildlife Park

  Nulkaba
  Hunter Valley Wildlife Park, voorheen bekend als Hunter Valley Zoo, is gelegen in de prachtige regio Nulkaba, New South Wales, Australië. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke kans om de diverse dierenwereld van Australië en daarbuiten te verkennen.
 77. 77

  Zoodoo Zoo

  Tea Tree
 78. 78

  Canberra Walk-in Aviary

  Canberra
  Observeer vrij vliegende vogels, voer ze en maak verbazingwekkende foto's. U komt in direct contact met 50 soorten. Uw kinderen zullen het geweldig vinden!
 79. 79

  Greenough Wildlife Park

  Greenough
 80. 80

  Crocodylus Park

  Knuckey Lagoon
  Crocodylus Park is een unieke dierentuin gelegen in het schilderachtige Knuckey Lagoon, Northern Territory, Australië. Deze locatie biedt bezoekers de kans om de diverse dierenwereld van Australië te ervaren in een veilige en gecontroleerde omgeving.
 81. Uluru-Kata Tjuta National Park & Cultural Centre81

  Uluru-Kata Tjuta National Park & Cultural Centre

  Alice Springs
 82. 82

  George Pentland Botanical Gardens

  Melbourne
 83. 83

  Solitary Islands Aquarium

  Coffs Harbour
 84. 84

  East Coast Natureworld

  Bicheno
 85. 85

  Wagga Zoo & Aviary

  Wagga Wagga City Council
 86. 86

  Batchelor Butterfly Farm

  Batchelor
 87. 87

  Wings Wildlife Park

  South Riana
 88. 88

  Trevena Glen Farm

  Mount Samson
 89. 89

  City Park

  Launceston
 90. 90

  Rockhampton Zoo

  Rockhampton
 91. 91

  Raptor Domain

  Seal Bay
 92. 92

  National Zoo & Aquarium

  Canberra
 93. 93

  Auburn Botanic Gardens

  Sydney
 94. 94

  Merimbula Aquarium & Wharf Restaurant

  Merimbula
 95. 95

  Alexandra Park Zoo

  Bundaberg
  Alexandra Park Zoo is een sfeervolle dierentuin gelegen in Bundaberg West, Queensland, Australië. Ondanks de kleine omvang biedt het een unieke ervaring voor bezoekers met zijn diverse scala aan diersoorten.
 96. 96

  Birdland Animal Park

  Eurobodalla Shire Council
  Birdland Animal Park is een wildpark dat zich bevindt aan de zuidkust van New South Wales, Australië. Deze locatie biedt bezoekers een unieke kans om de diverse Australische dieren in een natuurlijke omgeving te ervaren.
 97. 97

  Yongergnow Australian Malleefowl Centre

  Ongerup
 98. 98

  Aquasearch Aquarium

  Nelly Bay
 99. 99

  WA Wildlife

  Perth
 100. 100

  Marineland Crocodile Park

  Green Island
 101. 101

  Deepwater Park

  Sydney
 102. 102

  Hamilton Island Wildlife

  Whitsundays
 103. 103

  Tasmanian Devil Unzoo

  Taranna
 104. 104

  Australian Wildlife Sanctuary

  Bargo
 105. 105

  Camels Australia

  Hugh
 106. 106

  Daintree Wild Zoo

  Wonga Beach
 107. 107

  Biodiversity Garden

  Dubbo
 108. 108

  Emerald Botanic Gardens

  Emerald
 109. 109

  Shoyoen Japanese Garden

  Dubbo
 110. Sydney Zoo110

  Sydney Zoo

  Sydney
  Sydney Zoo bevindt zich in Bungarribee, genesteld in de Western Sydney Parklands. Het ligt ongeveer 38 kilometer ten westen van het centrale zakendistrict van Sydney. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor zowel lokale als internationale bezoekers.
 111. 111

  E G Waterhouse National Camellia Gardens

  Sydney
 112. 112

  Oceanarium Aquarium

  Sydney
 113. 113

  Nature At Work

  Warragul
 114. 114

  Burrendong Botanic Garden and Arboretum

  Mumbil
  De Burrendong Botanic Garden en Arboretum is een uitgestrekte botanische tuin en arboretum van 167 hectare, gelegen nabij Mumbil, in New South Wales, Australië. Het is een lid van de Botanic Gardens Conservation International en wordt internationaal erkend met de code BURR. De tuin ligt 25 km van Wellington in het centraal-westelijke deel van NSW en grenst aan de oevers van Lake Burrendong.
 115. 115

  Alex Stockwell Gardens

  Tumut

Alle musea in Australië