De beste musea in Perth in juni 2023

Dit zijn de top 10 beste musea in Perth, Australië, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Perth, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Perth.

Op zoek naar de beste musea in Perth? Dit zijn de beste:

 1. WA Museum Boola Bardip1

  WA Museum Boola Bardip

  Perth
  Het West-Australisch Museum is een wettelijke instantie binnen de portefeuille Cultuur en Kunst, opgericht krachtens de Museumwet van 1969. Het museum heeft zes hoofdlocaties. Het staatsmuseum, nu bekend als WA Museum Boola Bardip , is op 21 november 2020 officieel heropend in het Cultureel Centrum
 2. Perth Zoo2

  Perth Zoo

  Perth
  Perth Zoo is een dierentuin van 17 hectare in South Perth, West-Australië. De dierentuin werd geopend in 1898 en bood in 2011 onderdak aan 1258 dieren van 164 soorten en een uitgebreide botanische collectie. Het is een volwaardig institutioneel lid van de Zoo and Aquarium Association (ZAA) en de Wo
 3. AQWA The Aquarium Of Western Australia3

  AQWA The Aquarium Of Western Australia

  Perth
  Het Aquarium of Western Australia (AQWA) is een particulier aquarium in Hillarys, West-Australië. AQWA was het grootste aquarium van Australië toen het werd geopend en bezit nog steeds het grootste afzonderlijke aquarium van Australië en een doorlopende onderwatertunnel.
 4. Caversham Wildlife Park4

  Caversham Wildlife Park

  Perth
 5. The Art Gallery of Western Australia | AGWA5

  The Art Gallery of Western Australia | AGWA

  Perth
  Modern en ruim gebouw met intrigerende tentoonstellingen om uren in rond te kijken. Gemakkelijk bereikbaar vanaf het station, draait alleen op donaties!
 6. Perth Institute of Contemporary Arts6

  Perth Institute of Contemporary Arts

  Perth
  Perth Institute of Contemporary Arts ( PICA ) is een plaats voor hedendaagse visuele en uitvoerende kunsten, gevestigd in een monumentaal gebouw in Perth, West-Australië.
 7. Aviation Heritage Museum7

  Aviation Heritage Museum

  Perth
  Het Aviation Heritage Museum is een museum dat is opgericht en wordt onderhouden door de RAAF Association of Western Australia. Het huisvest vele militaire en civiele vliegtuigen, replica's van vliegtuigen en vliegtuigmotoren, van types die hebben gediend in de Royal Australian Air Force of die rel
 8. Museum & Fire Safety Education Centre8

  Museum & Fire Safety Education Centre

  Perth
  Kleine brandweermannen zullen zeker geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de brandweer. Misschien zelfs jij! Leer meer over het beroep dat je als kind overwoog!
 9. Museum of Perth9

  Museum of Perth

  Perth
 10. 10

  WA Wildlife

  Perth

Alle musea in Perth