Alle wetenschaps- & technologiemusea en attracties om te bezoeken in Baltimore

Baltimore (Maryland) heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 10 wetenschapsmusea in Baltimore voor je op een rij.

Ben je geïnteresseerd in wetenschap en technologie en ben je op zoek naar de beste wetenschapsmusea om te bezoeken in Baltimore? Dit zijn ze:

 1. USS Constellation1

  USS Constellation

  Baltimore, MD
  USS Constellation is een oorlogssloep, het laatste alleen zeilende oorlogsschip ontworpen en gebouwd door de Amerikaanse marine. Ze werd gebouwd op de Gosport Shipyard tussen 1853 en 1855 en werd genoemd naar het eerdere fregat met dezelfde naam dat in 1853 was opgebroken. De voornaamste bewapening
 2. Uscgc Taney2

  Uscgc Taney

  Baltimore, MD
  De Taney, een museumschip, ligt in de haven van Baltimore, Maryland. Dit historische schip werd op 24 oktober 1936 in dienst genomen bij de Amerikaanse kustwacht en is vernoemd naar Roger B. Taney, een Amerikaanse politicus en jurist die van 1833 tot 1834 minister van Financiën was. Het schip is een belangrijk onderdeel van de Amerikaanse geschiedenis, aangezien het de aanval op Pearl Harbor in 1941 heeft overleefd.
 3. USS Torsk3

  USS Torsk

  Baltimore, MD
 4. United States lightship Chesapeake4

  United States lightship Chesapeake

  Baltimore, MD
  Het lichtschip Chesapeake van de Verenigde Staten, ook bekend als LS-116/WAL-538/WLV-538, is een museumschip dat momenteel eigendom is van de National Park Service. Het is voor 25 jaar uitgeleend aan de stad Baltimore en wordt beheerd door het Historic Ships in Baltimore Museum, gelegen in Baltimore, Maryland. Dit historische schip is een van de weinige bewaarde lichtschepen in het land, wat het een unieke attractie maakt voor diegenen die geïnteresseerd zijn in maritieme geschiedenis.
 5. Maryland Science Center5

  Maryland Science Center

  Baltimore, MD
  Het Maryland Science Center, gelegen in Baltimore, Maryland, VS, werd opgericht in 1976. Dit was onderdeel van een groter initiatief om het centrum van Baltimore te revitaliseren. Het centrum is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van het culturele en educatieve landschap van de stad, met een verscheidenheid aan tentoonstellingen en programma's om bezoekers van alle leeftijden te betrekken.
 6. Baltimore Museum of Industry6

  Baltimore Museum of Industry

  Baltimore, MD
  Het Baltimore Museum of Industry is gevestigd in een voormalige conservenfabriek in Baltimore, Maryland. Deze unieke locatie vormt een passend decor voor de tentoonstellingen van het museum, die zich richten op verschillende soorten productie en industrie uit het begin van de 20e eeuw. Bezoekers kunnen de hands-on secties van het museum verkennen, die werkende apparatuur en andere artefacten bevatten.
 7. Ss John W. Brown7

  Ss John W. Brown

  Baltimore, MD
  Vandaag de dag dient de SS John W. Brown als een museum, gelegen aan Pier 1 op Clinton Street in de haven van Baltimore, Maryland. Bezoekers kunnen het schip verkennen en meer te weten komen over zijn rijke geschiedenis, van zijn bouw tot zijn dienst tijdens de Tweede Wereldoorlog en daarna.
 8. B&O Railroad Museum8

  B&O Railroad Museum

  Baltimore, MD
  Het B&O Railroad Museum is gelegen bij het Mount Clare Station van de Baltimore and Ohio Railroad. Deze locatie is opmerkelijk vanwege zijn ronde huis, een onderscheidend architectonisch kenmerk gebouwd tussen 1851 en 1884 door Ephraim Francis Baldwin in de Georgische stijl. Dit historische gebouw draagt bij aan de charme en authenticiteit van de museumervaring.
 9. Baltimore Streetcar Museum9

  Baltimore Streetcar Museum

  Baltimore, MD
  Het Baltimore Streetcar Museum (BSM) is een non-profit organisatie gelegen op 1911 Falls Road in Baltimore, Maryland. Het museum is gewijd aan het behoud van de geschiedenis van het openbaar vervoer in Baltimore, met een bijzondere focus op het tijdperk van de tram. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in de rijke geschiedenis van het openbaar vervoer in Baltimore en een dieper inzicht krijgen in het verleden van de stad.
 10. 10

  Frederick Douglass Isaac Myers Maritime Park Museum

  Baltimore, MD

Alle musea in Baltimore