De beste musea in Boise City in december 2023

Dit zijn de top 10 beste musea in Boise City, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Boise City, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Boise City.

Op zoek naar de beste musea in Boise City? Dit zijn de beste:

 1. Zoo Boise1

  Zoo Boise

  Boise City, ID
  Julia Davis Park herbergt verschillende prominente locaties en attracties. Deze omvatten musea zoals het Boise Art Museum, het Idaho Historical Museum en het Idaho Black History Museum. Andere attracties in het park zijn Zoo Boise, de Idaho Rose Society en de Gene Harris Band Shell. Deze diverse attracties bieden een breed scala aan ervaringen voor bezoekers van het park.
 2. Boise Art Museum2

  Boise Art Museum

  Boise City, ID
  Het Boise Art Museum (BAM) is een culturele attractie gelegen in Boise, Idaho. Het maakt deel uit van een reeks openbare musea en culturele attracties in Julia Davis Park. Deze locatie maakt het een handige stop voor toeristen die het park en het culturele landschap van de stad verkennen.
 3. World Center For Birds of Prey3

  World Center For Birds of Prey

  Boise City, ID
  Het World Center for Birds of Prey, gelegen in Boise, Idaho, fungeert als het hoofdkantoor van The Peregrine Fund. Deze internationale non-profitorganisatie is gewijd aan de bescherming van bedreigde roofvogels wereldwijd. Het centrum is een hub voor onderzoek, fokken en onderwijs over deze prachtige vogels, waardoor het een fascinerende bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in natuurbescherming.
 4. Idaho Black History Museum4

  Idaho Black History Museum

  Boise City, ID
  Naast het historische Julia Davis Park ligt het Idaho Black History Museum. Het museum werd in 1995 gebouwd en is daarmee het oudste museum voor zwarte geschiedenis in de Pacific Northwest. Daarmee bewijst het museum, net als Julia Davis Park, Idaho's rijke fundament van geschiedenis, diversiteit en
 5. Old Idaho State Penitentiary5

  Old Idaho State Penitentiary

  Boise City, ID
  De Old Idaho Penitentiary State Historic Site, gelegen ten oosten van Boise, Idaho, was een functionele gevangenis van 1872 tot 1973. Het begon als een enkel celhuis en groeide uit tot een complex van verschillende kenmerkende gebouwen omgeven door een 5,2 meter hoge zandstenen muur. De steen voor de muur werd gewonnen uit de nabijgelegen richels door de residente gevangenen, die ook hielpen bij latere constructies.
 6. Idaho Military History Museum6

  Idaho Military History Museum

  Boise City, ID
  Het Idaho Military History Museum bevindt zich op Gowen Field, vlakbij Boise, Idaho. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een handige plek voor toeristen die geïnteresseerd zijn in militaire geschiedenis.
 7. 7

  Idaho State Museum

  Boise City, ID
 8. 8

  Discovery Center of Idaho

  Boise City, ID
  Uw kinderen zullen dol zijn op de gedemonstreerde natuurkundige wetten. Zo veel hands-on plezier!
 9. 9

  Basque Museum & Cultural Center

  Boise City, ID
  Dit museum biedt een blik op de Baskische cultuur en het Baskische erfgoed, want in Boise bevindt zich de op één na grootste Baskische gemeenschap ter wereld.
 10. 10

  Idaho Museum of Mining & Geology

  Boise City, ID
  Leer meer over Idaho's rijke erfgoed op het gebied van mijnbouw en natuurlijke hulpbronnen. Toegang gratis! Kom langs als je in de buurt van de gevangenis bent.

Alle musea in Boise City